Moderators: Public Relations Department, Players Department
Aravat wrote:Jedna z moich pierwszych postaci przebudziła się na Fic. Było to gdzieś około roku 1300 kiedy człowiek cieszył się, że ma kościaną dzidę. Moja postać zaraz po przebudzeniu znalazła na ziemi trochę jedzenia i prymitywny łuk. Postać walczyła po mistrzowsku więc poczuła się panem świata i ruszyła na jego podbój. Pierwsza napotkana osada to był Bojholm tylko wtedy chyba jeszcze tak się nie nazywał. Moja postać wpadła tam z zamiarem zabicia wszystkich i przejęcia władzy. Niestety szybko się okazało, że nie da się zabić nikogo jednym strzałem z łuku, nawet najbardziej celnym. Trzeba było niestety stamtąd wiać. Tak wyglądał mój pierwszy atak na Bojholm
robin_waw wrote:Aravat wrote:Jedna z moich pierwszych postaci przebudziła się na Fic. Było to gdzieś około roku 1300 kiedy człowiek cieszył się, że ma kościaną dzidę. Moja postać zaraz po przebudzeniu znalazła na ziemi trochę jedzenia i prymitywny łuk. Postać walczyła po mistrzowsku więc poczuła się panem świata i ruszyła na jego podbój. Pierwsza napotkana osada to był Bojholm tylko wtedy chyba jeszcze tak się nie nazywał. Moja postać wpadła tam z zamiarem zabicia wszystkich i przejęcia władzy. Niestety szybko się okazało, że nie da się zabić nikogo jednym strzałem z łuku, nawet najbardziej celnym. Trzeba było niestety stamtąd wiać. Tak wyglądał mój pierwszy atak na Bojholm
Czyżby dlatego została Ci uraza do Bojvingów ?
Aravat wrote:Ja jako gracz nie mam żadnych uprzedzeń do Bojvingów.
Aravat wrote:Owszem, jako gracz zawsze uważałem, że Bojvingowie są przereklamowani
Nefertete wrote:P.S. Zapewne ku Twojej uciesze nie będziesz już musiał oglądać moich postaci w cantr.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest