A może przycisk w profilu naszej postaci o nazwie "śmierć ze starości". Pojawiałby się np. po 70-80 roku życia. No i można odegrać śmierć

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Sopel_1 wrote:Chodziło mi o spadanie umiejętności głównie fizycznych czyli walka, kowalstwo itd. Ale np. szycie, gotowanie zostaje takie jakie zostało wyuczone w młodości.
A może przycisk w profilu naszej postaci o nazwie "śmierć ze starości". Pojawiałby się np. po 70-80 roku życia. No i można odegrać śmierć
saguarooo wrote:Pierwsze - jak najbardziej nie.![]()
Drugie - jak najbardziej tak.
Po jego kliknięciu zostalibysmy przekierowani na stronę gdzie podajemy hasło i nasza postać kończy żywot, bez masowego krzyżykowania. to nie jest trudne do wprowadzenia.No i warto w końcu paski "Upojenie","skarzenie"etc doprowadzić do użytku.Co do ograniczeń fizycznych (siła, umiejętności produkcji) to również jest to dobry pomysł, gdyż widok Starej babci machającej wściekle toporem ,ktora biega szybciej od dwudziestolatka, jest dla mnie delikatnie mowiac dziwnycantr wrote:Arek mężczyzna Traveling from doryiskom to seatown (T 54 %)x
widok Starej babci machającej wściekle toporem ,ktora biega szybciej od dwudziestolatka, jest dla mnie delikatnie mowiac dziwny
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests