Stekania starych marud, czyli narzekania cantryjskie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- Nefertete
Ktoś zawsze może chcieć stworzyć postać-dyktora, z tego co sie orientuję 'Stalin' jest powszechnie używany w grach komputerowych, jak dla mnie nazwanie tak postaci byłoby po prostu objawem ciasnoty umysłowej ale raczej nie żadnego 'przestępstwa' zasługującego na bana.
Stalingrad podobnie, nazwa jak nazwa, historycznie źle się kojarzy, ale pamiętajmy, że to tylko gra, inaczej wyglądała by sytuacja gdyby ktoś na przyklad wykorzystwał swastykę czy sierp i młot jako symboliki czy herbu miasta. Taki przypadek podpada już nawet pod odpowiedni paragraf...
a Stalingrad, no poza miernotą intelektualną i słabą wyobraźnią raczej nie nadaje się do ścigania za nic innego.
Kiedyś chciałam odwiedzić moją postacią Stalingrad ale (chyba przez nazwę) moja Pani kapitan nie chciała tam zadokować
Stalingrad podobnie, nazwa jak nazwa, historycznie źle się kojarzy, ale pamiętajmy, że to tylko gra, inaczej wyglądała by sytuacja gdyby ktoś na przyklad wykorzystwał swastykę czy sierp i młot jako symboliki czy herbu miasta. Taki przypadek podpada już nawet pod odpowiedni paragraf...
a Stalingrad, no poza miernotą intelektualną i słabą wyobraźnią raczej nie nadaje się do ścigania za nic innego.
Kiedyś chciałam odwiedzić moją postacią Stalingrad ale (chyba przez nazwę) moja Pani kapitan nie chciała tam zadokować

-
- Nefertete
- cald dashew
- B.M.T.
- Jinchuuriki
- B.M.T.
- chesterek666
- B.M.T.
- Elm0
- Ula
Re: Stekania starych marud, czyli narzekania cantryjskie
Denerwuje mnie prymityw i idiota, którego od kilku dni mam wątpliwą przyjemność słyszeć na częstotliwości 100. Sama należę do osób, którym zdarza się bluzgnąć i nigdy nie optowałam za pieczołowitym wyplenianiem wszystkich wulgaryzmów z Cantr, ale, do cholery, to, co wyprawia ów osobnik, jest po prostu żałosne.
No i skoro jest taki kozak, to czemu się nie przedstawi, hmm?

No i skoro jest taki kozak, to czemu się nie przedstawi, hmm?

- B.M.T.
Szkoda, że tego nie słyszę, ale miałem ostatnio okazję konwersować przez radio z pewnym ciekawym osobnikiem. Nawoływanie do krucjaty to ciężkie zadanie...
-
to ten sam. chociaz moge sie mylic. czysto teoretycznie 

Last edited by Laura_ on Thu Sep 02, 2010 10:28 pm, edited 1 time in total.