bez komentarza
Smieszne teksty/nazwy/etc.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Zamia
- Tetro
- Miri
- B.M.T.
- BZR
- B.M.T.
- robin_waw
- Zamia
- cald dashew
Zamia wrote:XXXmówi: "Witam nazywam się XXX(OCC:YYY to moja 2 postać tylko że zapomniałem id, bo miałem zapisane w kąpie, a windołsa wczoraj wgrywałem)"
bez komentarza
xxxx-x.xx: ******, mówi: "Prawa znam(OCC: to ja ******, tylko zapomniałem id do starego konta, jak nie wieżycie to moge opowiedzieć troche co się zdażyło w cichym lesie, szkoda że nie mam możliwości ******* poinformować) A to ty jesteś ******?(bo o ile pamiętam dobrze to ***** zaządzał ******)"
Wierzę że to ten sam gracz co u Zamii... Po jakimś czasie :
xxxx-x.xx: ****** mówi: "(OCC:Oddaje jedzenie odzyskałem hasło do tamtego konta jeśli możecie to zabijcie tom postać)"
- B.M.T.
Nie, za daleko, a ona jakoś nie wyraża chęci dalekich podróży.Zamia wrote:B.M.T. wrote:Mnie się ostatnio zdarzyło mieć cztery postacie w jednym miejscu w tym samym czasie, a tak ogólnie lubię mieć postacie w jednym mieście. Ale! Gadać bzdury takie jak to to mi się nie zdarza.
Nie mógłbyś przenieść tam jeszcze kobiety o imieniu na literkę M? :roll:
- Zamia
Nie bardzo to śmieszne, ale nie znalazłam lepszego miejsca.
Rozumiem, że można mieć trudności z opisywaniem czynności w gwiazdkach /sama je mam/,ale dziś padłam. Po prostu padłam
*Patrzy najpierw na dynie, na swoje narzędzia, myśli co jej jest potrzebne, przeszukała cały statek, znów patrzy na swoje zasoby, na dynie i w końcu ostrzega stół, przez myśl przeszło jej kilkanaście pomysłów na raz, po czym natychmiast w stanie podniecenia swoimi planami wzięła się do ich realizacji*
Próbowałam sobie wyobrazić jak moja postać widzi te pomysły przebiegające przez myśl i nie potrafię
Rozumiem, że można mieć trudności z opisywaniem czynności w gwiazdkach /sama je mam/,ale dziś padłam. Po prostu padłam
*Patrzy najpierw na dynie, na swoje narzędzia, myśli co jej jest potrzebne, przeszukała cały statek, znów patrzy na swoje zasoby, na dynie i w końcu ostrzega stół, przez myśl przeszło jej kilkanaście pomysłów na raz, po czym natychmiast w stanie podniecenia swoimi planami wzięła się do ich realizacji*
Próbowałam sobie wyobrazić jak moja postać widzi te pomysły przebiegające przez myśl i nie potrafię
- Fieger
- robin_waw
Zamia wrote:Nie bardzo to śmieszne, ale nie znalazłam lepszego miejsca.
Rozumiem, że można mieć trudności z opisywaniem czynności w gwiazdkach /sama je mam/,ale dziś padłam. Po prostu padłam![]()
To pewnie jakaś osada telepatów.
- €e$y
*...przez myśl przeszło jej kilkanaście pomysłów na raz, po czym natychmiast w stanie podniecenia swoimi planami wzięła się do ich realizacji*
Przecież to widać w oczach - jak przelatują te pomysły - dokładnie tak jak na rzutniku slajdy. No, a czy ktoś z was nie widział kogoś podnieconego? Toć to nawet są objawy fizyczne
EDIT: Pytanie tylko przed czym/kim ostrzega stół?
Pewnie przed dyniami
Przecież to widać w oczach - jak przelatują te pomysły - dokładnie tak jak na rzutniku slajdy. No, a czy ktoś z was nie widział kogoś podnieconego? Toć to nawet są objawy fizyczne
EDIT: Pytanie tylko przed czym/kim ostrzega stół?
Pewnie przed dyniami
Cantr dwóch prędkości :)
Za ułatwieniami, bo to zatrzyma nowych, którzy często zniechęcają się trudnościami.
Za kombinatoryką, która urozmaici życie "wyjadaczom" :)
Za ułatwieniami, bo to zatrzyma nowych, którzy często zniechęcają się trudnościami.
Za kombinatoryką, która urozmaici życie "wyjadaczom" :)
- Pyskozaur
Zamia wrote:Nie bardzo to śmieszne, ale nie znalazłam lepszego miejsca.
Rozumiem, że można mieć trudności z opisywaniem czynności w gwiazdkach /sama je mam/,ale dziś padłam. Po prostu padłam![]()
Po prostu piękne.
A pomysły widać! O! *zastanawia się bardzo bardzo długo, co napisać, żeby jego wypociny nie wyglądały na głupi spam, przez głowę przebiegają mu różne pomysły, w końcu jeden wypada okiem i spływa poprzez klawiaturę na ekran*