Odeszli... [*]

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Ultim8

Postby Ultim8 » Sat Oct 31, 2009 6:46 pm

Sopel... Za smierc Dako powinienem cie zjesc chyba... Jak mogles? :( Swietnie odegrana postac...Zawsze walka o najmniejszy jego usmiech. Wielkie plany, wielkie ambicje, wielkie mozliwosci... Wyszlo jak zwykle w takich przypadkach wielkie... *plask*... Nie wiem jak moja postac to zniesie, aczkolwiek napewno troche zamknie sie w sobie i straci duzo wigoru...

Dzieki za wspaniala gre Sopel, Dako... =((

Pozdrawiam.
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Sat Oct 31, 2009 6:57 pm

O tak walka nie tylko o uśmiech ale też i obywatela ...
natene

Postby natene » Sat Oct 31, 2009 7:14 pm

Merida "dziewuchą"?? No ładne rzeczy...Dawnoś chyba nie dostał..poduchą:>
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Sat Oct 31, 2009 7:23 pm

Myślisz że by Meridzie Gal to powiedział w twarz - co jakiś czas trzeba było Meridę całować w dupę :> ale ogólnie to ja dobrze wspomina - teraz pewnie sobie rozmawiają i wspominają ...

Nao - Miły, uprzejmy, wesoły z życia blondynek z niebieskimi oczkami :wink: Gadał ze zwierzakami, dla każdego był życzliwy, nigdy nie uderzył nikogo - ani człowieka, ani zwierzęcia, starał się porozumieć z każdym zagubionym Zamordkiem na różne sposoby (nawet na migi). Początkowo żył w Zamordkowym Kwor. Tam razem z "polonią" zbudował Gregoriusa i wypłynęli do swoich. Jedyną "polską" ziemie widział w Porcie Gallaher. Jako odwieczni towarzysze - łasica Lena i myszołów Mik. Mam nadzieję, że odnajdą się bez niego na pokładzie. Zawsze się zastanawiał kto dożyje do końca rejsu - on nie. Zawsze czuł coś do Dydyrympy ale chyba tylko on. Trochę mi go szkoda. :(

Serwal- Tarzan na 102 :D Tylko w króciutkich spodenkach bawiący się na drzewie, mówiący po swojemu i pakujący jedzenie do dziupli. Uczył się słów i zachowań od Sewillczyków. Głównie od Azari. Raz się zgubił i nie było go pewien czas. Został w zimnych górach. Lecz nie zmarł co zakładałem - uratował go facet i jego półciężarówka "Wanagunda" chyba ...W tym czasie jego nauczucielka Azari zmarła...(ech natane, natane :/ ) Potem wrócił i zaczął pierniczył po swojemu do Tora którego nazywał Toore Re Dar co oznaczało ... Toore Bóg Stworzyciel :wink: ... całego nie będę opisywał - kto był to widział, kto nie był nie widział. Zmarł pewnie na wskutek zawału serca wywołanego nagłym spadkiem z wysokości jakim była gałąź jego jabłonki... Po śmierci Azari odechciało mi się nim grać po nik go niczego nie uczył. Chyba maskotka Sewilli. ^^

Także poproszę o logi jeśli takowe się znajdą.
tehanu

Postby tehanu » Sat Oct 31, 2009 9:03 pm

Czarnawy wrote:
SARA MAJ 1256 2769

Z listy kojarzę conajmniej pięć postaci, ale Sary Maj jest mi żal najbardziej bo była od początku mojej przygody w cantr i znałam ją postaciami z każdego mojego kolejnego konta.
Żal mi Sary i żal historii Republiki, bo czy ktokolwiek zadba by opowiedzieć młodym jak to właściwie się zaczęło? Wątpię.
reve

Postby reve » Sat Oct 31, 2009 10:25 pm

Sopel_1 wrote:Serwal- Tarzan na 102 :D Tylko w króciutkich spodenkach bawiący się na drzewie, mówiący po swojemu i pakujący jedzenie do dziupli. [...] Chyba maskotka Sewilli. ^^

Także poproszę o logi jeśli takowe się znajdą.

Argh... Moja postać uwielbiała Serwala, choć znała go krótko - od jegp powrotu z "zagubienia" w górach. Siedzi ciągle w budynkach - nawet nie wiedziałem, że Serwal nie żyje...
Tetro

Postby Tetro » Sun Nov 08, 2009 7:43 pm

Księżniczka Kamila z Inranilis córka Gerdy Ainiki Lyngstad urodzona jako pierwsza i jedyna w Inranilis-złotej górze. Po smierci Gerdy zostala zlodziejem i piratem. Zamordowana przez zamorodkow za zlote wisiorki :(
?
Koralat

Postby Koralat » Sun Nov 08, 2009 7:47 pm

śmierć godna zdrajcy i złodzieja...

A moja postać tak ją lubiła... do czasu :roll:
Tetro

Postby Tetro » Sun Nov 08, 2009 8:03 pm

Po smierci matki pomieszalo jej sie w glowie... No coz tak bywa :( teraz zaluje ze tak sie potoczyly sprawy.
?
Ula

Postby Ula » Sun Nov 08, 2009 8:04 pm

Koralat wrote:śmierć godna zdrajcy i złodzieja...

Myślisz, że zabitą ją z naruszeniem NZ? Nieee... aż takiej sprawiedliwości to na świecie nie ma. :twisted:
BTW, bardzo ci dziękuję, Tetro, za spieprzenie gry jakiś czas temu. Naprawdę było miło.
Image
Legalus

Postby Legalus » Mon Nov 09, 2009 3:46 pm

Tetro wrote:Księżniczka Kamila z Inranilis córka Gerdy Ainiki Lyngstad urodzona jako pierwsza i jedyna w Inranilis-złotej górze. Po smierci Gerdy zostala zlodziejem i piratem. Zamordowana przez zamorodkow za zlote wisiorki :(

Faktycznie śmierć godna życiorysu. No, moze nie do końca, bo zamordki po prostu były chciwe, a nie zdradziły ;D
Lepiej spłonąć niż dać się rozwiać przez wiatr...
Veser

Postby Veser » Thu Nov 19, 2009 1:54 pm

Daug= urodzony za gorami,za lasami w pustej osadzie :). Zauwazyl lodke wiec ja sobie wzial "byla niczyja) po kilkunastu dniach tulaczki,doplynal do marchwiowego rancza. Tam spotkal mloda pare. Ta osada rowniez byla martwa. Za namowa chlopaka przygarnal motocykl-i zaczal zwiedzac osady,zarabiac-az trafil na tych parszywych bojvingow.spotkal tam milego faceta.juz od razu obrzucali go podejzeniami. On im to wytlumaczyl (skad motor ma,skad jest,etc) i dostal od tego faceta zelazo do zamka. Chcial byc uczciwy. Ale gdy facet czasowo odplynal (nie myslami) zaczelo sie- atakowali go dla motoru. Nastepnego dnia jego przebite beltem kuszy cialo lezalo
W kamienistym rowie :( a dzien pozniej w motorze byl piekny nowy zamek.
gg 2833101
BZR

Postby BZR » Thu Nov 19, 2009 2:19 pm

Veser wrote:Daug= urodzony za gorami,za lasami w pustej osadzie :). Zauwazyl lodke wiec ja sobie wzial "byla niczyja) po kilkunastu dniach tulaczki,doplynal do marchwiowego rancza. Tam spotkal mloda pare. Ta osada rowniez byla martwa. Za namowa chlopaka przygarnal motocykl-i zaczal zwiedzac osady,zarabiac-az trafil na tych parszywych bojvingow.spotkal tam milego faceta.juz od razu obrzucali go podejzeniami. On im to wytlumaczyl (skad motor ma,skad jest,etc) i dostal od tego faceta zelazo do zamka. Chcial byc uczciwy. Ale gdy facet czasowo odplynal (nie myslami) zaczelo sie- atakowali go dla motoru. Nastepnego dnia jego przebite beltem kuszy cialo lezalo
W kamienistym rowie :( a dzien pozniej w motorze byl piekny nowy zamek.

Podkreślono przekłamania i zwykłe kłamstwa.

Ciężko nazwać moją postać "miłym facetem" :roll:

A tak w ogólę radzę zapisać się na kurs czytania ze zrozumieniem i przeczytać jeszcze raz raport.
Elm0

Postby Elm0 » Thu Nov 19, 2009 2:44 pm

Bojvingowie nie muszą zabijać dla motorów jakiś obdartusów z dziczy.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Koralat

Postby Koralat » Thu Nov 19, 2009 2:48 pm

Veser ładnie to tak ubarwiać swój nekrolog, aby wywołać kolejne dyskusje na temat "parszywych Bojvingów"? :roll:

Return to “Ogólne dyskusje”