Smieszne teksty/nazwy/etc.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Quijo
- BZR
- lacki2000
-
- BZR
- Quijo
- Marcia
BZR wrote:Dowcip:2744-3: ZŁY5 przeciętnie zabija Cię używając kusza.
2744-3: ZŁY4 przeciętnie rani Cię używając kusza. Tracisz 31 procent sił. Twoja tarcza nie ochroniła Cię przed tym ciosem.
2744-3: ZŁY3 umiejętnie atakuje Cię używając kusza ale chybia. Nie rani Cię.
2744-3: ZŁY2 umiejętnie rani Cię używając stalowy topór bojowy. Tracisz 21 procent sił. Twoja tarcza nie ochroniła Cię przed tym ciosem.
2744-3: ZŁY1 po mistrzowsku rani Cię używając kusza. Tracisz 39 procent sił. Twoja tarcza nie ochroniła Cię przed tym ciosem.
2744-3: Moja łódka dokuje w Mój dom.
Puentastrona tytułowa wrote:Cantr II jest grą z wolnym tempem.
A tak serio to grać się odechciewa.
I ciag niestety dalszy. Tym razem juz ostatni:
2745-4: <b>ZLY6 po mistrzowsku zabija Cie uzywajacc siekiera.</b>
2745-4: <b>ZLY5 po mistrzowsku rani Cie uzywajac kusza. Tracisz 26 procent sil, bo przecietnie oszczedzasz 14 procent uzywajac zelazna tarcza.</b>
2745-4: Widzisz jak ZLY5 po mistrzowsku zabija A używając kusza.
2745-4: <b>ZLY4 umiejetnie rani Cie uzywajacc stalowy topor bojowy. Tracisz 4 procent sil, bo przecietnie oszczedzasz 13 procent uzywajac zelazna tarcza.</b>
2745-4: Widzisz jak ZLY4 umiejetnie rani A używając stalowy topor bojowy.
2745-4: <b>ZLY3 niezrecznie rani Cie uzywajac stalowy topor bojowy. Tracisz 1 procent sil, bo przecietnie oszczedzasz 13 procent uzywajac zelazna tarcza.</b>
2745-4: Widzisz jak ZLY3 niezrecznie rani A używając stalowy topor bojowy.
2745-4: <b>ZLY2 umiejetnie rani Cie uzywajac kusza. Tracisz 36 procent sil. Twoja tarcza nie ochronila Cie przed tym ciosem.</b>
2745-4: Widzisz jak ZLY2 umiejetnie rani A używając kusza.
2745-4: <b>ZLY1 przecietnie przecietnie rani Cie uzywahac kusza. Tracisz 8 procent sil, bo przecietnie oszczedzasz 27 procent uzywajac zelazna tarcza.</b>
2745-4: Widzisz jak ZLY1 przecietnie przecietnie rani A używając kusza.
A wspolpracy graczy postaci kryjacych sie za tajemniczymi symbolami ZLY1 - ZLY12 jestem pewna. moze niekoniecznie w sytuacji przedstawionej powyzej, ale w ciagu ostatniego tygodnia mialam niejedna okazje jej nabrac. Niestety, nikt z PD nie zareagowal, a cale miasto i kilka naprawde swietnie odgrywanych postaci przestalo istniec. Natomiast moje konto zostalo zablokowane natychmiast po tym, jak moja postac zablokowala piratom maszyny na statku...
- Ula
- Quijo
- witia1
- €e$y
no cóż, moja postać też zginęła z rąk ZŁYCH 1-12. Niezła banda... spora - nie dziwię się, żeby to wszystko w cuglach utrzymać to trzeba było trochę oocować
PS.
Zlorf - jak cię złapię, to ci spuszczę manto za kradzież tamtego szabrownika. To samo tyczy się Kurenai

PS.
Zlorf - jak cię złapię, to ci spuszczę manto za kradzież tamtego szabrownika. To samo tyczy się Kurenai

Cantr dwóch prędkości :)
Za ułatwieniami, bo to zatrzyma nowych, którzy często zniechęcają się trudnościami.
Za kombinatoryką, która urozmaici życie "wyjadaczom" :)
Za ułatwieniami, bo to zatrzyma nowych, którzy często zniechęcają się trudnościami.
Za kombinatoryką, która urozmaici życie "wyjadaczom" :)
-
Quijo, w.w.g.d.w, tehanu, wracam do tematu, koniec offtopu
Dziś (wiem, wiem, 4 dni - obiecuję, że nie będzie szczegółów), dwie z moich postaci podróżujących po tej samej wyspie widziały tę samą postać wykonującą jakieś tam czynności związane z podnoszeniem czegoś z ziemi. Jestem PRAWIE pewien, że tę samą postać- w zbiegi okoliczności nie wierzę: ten sam wiek, ta sama płeć, ta sama minuta, te same surowce. Za dużo, żeby to był zbieg okoliczności...
Zaznaczam, że postacie te ani nie wyszły z tej samej osady, ani nie podążają do tej samej osady. Więcej: punkty w których się znajdują rozdzielają 3 osady.
Może to pomoże w zlokalizowaniu buga?

Dziś (wiem, wiem, 4 dni - obiecuję, że nie będzie szczegółów), dwie z moich postaci podróżujących po tej samej wyspie widziały tę samą postać wykonującą jakieś tam czynności związane z podnoszeniem czegoś z ziemi. Jestem PRAWIE pewien, że tę samą postać- w zbiegi okoliczności nie wierzę: ten sam wiek, ta sama płeć, ta sama minuta, te same surowce. Za dużo, żeby to był zbieg okoliczności...
Zaznaczam, że postacie te ani nie wyszły z tej samej osady, ani nie podążają do tej samej osady. Więcej: punkty w których się znajdują rozdzielają 3 osady.
Może to pomoże w zlokalizowaniu buga?
- Quijo
-