A co to za przecieki z gryrobin_waw wrote: A co do 1000 żelaznych Liberów to z tego co wiem jeszcze nie ma tyle wybitych ciekawe skąd byś je wziął.

Moderators: Public Relations Department, Players Department
A co to za przecieki z gryrobin_waw wrote: A co do 1000 żelaznych Liberów to z tego co wiem jeszcze nie ma tyle wybitych ciekawe skąd byś je wziął.
Nie mniej niż śmierć ze starości na życzenie. Nazywajmy rzeczy po imieniu: albo eutanazja czyli śmierć na życzenie albo śmierć ze starości w nieznanym momencie...B.M.T. wrote:Racja, ale budzenie się przy rodzicach i informacja kto jest rodzicem byłaby absurdalna.
lacki2000 wrote:Nie mniej niż śmierć ze starości na życzenie. Nazywajmy rzeczy po imieniu: albo eutanazja czyli śmierć na życzenie albo śmierć ze starości w nieznanym momencie...B.M.T. wrote:Racja, ale budzenie się przy rodzicach i informacja kto jest rodzicem byłaby absurdalna.
robin_waw wrote:Teraz jeżeli chcesz ograniczyć ilość postaci składasz prośbę do departamentów i czekasz aż Ci postacie skasują czasem to może potrwać dosyć długo.
koksu wrote:Co powiesz PD? Znudziła mi się ta postać i chcę grać młodszymi? Nie skasują ci (chyba). Samobójstwo? 300-latkowi znudziło się wieczne życie, więc popełnia samobójstwo. Nieciekawie to brzmi... ale to tylko moje niedoświadczone zdanie, czekam na krytykę
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest