Wskazywanie
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Ave
Wskazywanie
Możliwość wskazania (Palcem) Wszystkiego. Notatek, ludzi, Obiektów na ziemi, maszyn, narzędzi, notatek, pojazdów, budynków, dróg, projektów i innych (część z tego już jest, ale lepiej by było, gdybyśmy mogli wskazać wszystko)
- kamil1313
- kamil1313
- BZR
- €e$y
- docent
-
- BZR
Jos powoli tworzy dokumentację, która, choć uboga, powoli nowym programistom bez większego bólu zrozumieć działanie gry. Znalazł się (o ile dobrze wiem) doświadczony chętny do zajmowania się serwerem. W progD jest całkiem sporo osób chętnych do działania, a Jos chyba znalazł trochę czasu, żeby coś rozkręcić. Ostatnie kilka dni jednak znowu flauta, ale mam nadzieje, że przejściowo;)
Żadnych ram czasowych jeszcze nie ma. Lista rzeczy do zrobienia jest długa, nie wliczając oczywiście jeszcze tych z accepted suggestions. Walka z lagiem, bezpieczeństwo, usprawnienie interfejsu, łatanie różnych dziwnych bugów, uporządkowanie rozbabranej sprawy zwierzaków itp.
Żadnych ram czasowych jeszcze nie ma. Lista rzeczy do zrobienia jest długa, nie wliczając oczywiście jeszcze tych z accepted suggestions. Walka z lagiem, bezpieczeństwo, usprawnienie interfejsu, łatanie różnych dziwnych bugów, uporządkowanie rozbabranej sprawy zwierzaków itp.
- €e$y
docent wrote:Joined: 12 Feb 2009
4 miesiace... i już mu długo?
Efekt uzależnienia?

Dzięki BZR za info, i polecamy się na przyszłość. Dobrze wiedzieć, że "coś tam"

A co do wskazywania - oczywiscie jestem na tak. To przydatna funkcja, zwłaszcza podczas żmudnych rozmów z Zamordkami.