Tutaj ujawniamy swoje postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- BZR
- Zerkos
-
- lacki2000
B* z D* oraz F* z CL* miały przyjemność spotkać me postacie. Tak, postacie. Wiadomo, że na początku grania strasznie się denerwowałem że NZ miesza mi w głowie i przez nią nie zakładałem nowych postaci ale ponieważ moja pierwsza postać jest tak wspaniała to aby cantryjska społeczność rosła w siłę to przebudziłem (już dość dawno temu) więcej postaci.
No to może troszkę zdradzę ale tak by się nikt nie domyślił bo NZ nie daje mi spać po nocach
T*** *o** - moja druga postać. Założenia początkowe nieco się rozjechały z zastanym stanem faktycznym osady. Chciał podróżować i zwiedzić całą planetę ale lokalna społeczność na tyle go urzekła że został i mimo że amator w wielu dziedzinach to pomaga w pracach codziennych.
K**** - moja piąta postać. Najmłodszy stwór. Podróżuje pieszo po jednej z wysp z małomównym bratem.
Wszystkie pięć postaci żyje i ma się dobrze. Na więcej naprawdę nie mam czasu, często muszę jednej czy dwóm odpuścić odgrywanie co parę dni. No i ta NZ gromiąca mnie swym stanowiskiem...
No to może troszkę zdradzę ale tak by się nikt nie domyślił bo NZ nie daje mi spać po nocach

T*** *o** - moja druga postać. Założenia początkowe nieco się rozjechały z zastanym stanem faktycznym osady. Chciał podróżować i zwiedzić całą planetę ale lokalna społeczność na tyle go urzekła że został i mimo że amator w wielu dziedzinach to pomaga w pracach codziennych.
K**** - moja piąta postać. Najmłodszy stwór. Podróżuje pieszo po jednej z wysp z małomównym bratem.
Wszystkie pięć postaci żyje i ma się dobrze. Na więcej naprawdę nie mam czasu, często muszę jednej czy dwóm odpuścić odgrywanie co parę dni. No i ta NZ gromiąca mnie swym stanowiskiem...
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Fieger
I ja się dopiszę aczkolwiek bez jakichkolwiek literek... i nie wszystkie postacie
1. Pustelnik w zapomnianym przez świat lesie, który (wg potwierdzonych źródeł) upolował najwięcej zwierząt z wszystkich postaci w Cantrze
Niedawno 28 słoń na koncie.
2. Dawniej poczytny pisarz, teraz bez weny. Włóczęga, podróżnik, mądrala pałętający się po Fic
3. Facet myślący toporem, a raczej sejmitarem. Szuka łbów do rozwalenia...ilość i ich właściciele nie grają roli. I to wcale nie jest bandzior.
4. Kiedyś wpadł na pewny pomysł ucieczki z pewnego miejsca
teraz ma już blisko 20 wspólników w osiągnięciu tego celu. I niech ktoś mi powie, że nie potrafię porwać tłumów xD
5. Strażnik od wielu lat. Somewhere na Fic
6. Strażnik od całkiem niedawna. Do tego były żeglarz. Ostatnio podsypia.
7. Kolejny żeglarz. Dostawca rzadkich towarów, borykający się właśnie z dużą ilością wełny
8. I następny żeglarz. Dawniej posłuszny poddany, a teraz uchodźca z upadłego królestwa.

1. Pustelnik w zapomnianym przez świat lesie, który (wg potwierdzonych źródeł) upolował najwięcej zwierząt z wszystkich postaci w Cantrze

2. Dawniej poczytny pisarz, teraz bez weny. Włóczęga, podróżnik, mądrala pałętający się po Fic
3. Facet myślący toporem, a raczej sejmitarem. Szuka łbów do rozwalenia...ilość i ich właściciele nie grają roli. I to wcale nie jest bandzior.
4. Kiedyś wpadł na pewny pomysł ucieczki z pewnego miejsca

5. Strażnik od wielu lat. Somewhere na Fic
6. Strażnik od całkiem niedawna. Do tego były żeglarz. Ostatnio podsypia.
7. Kolejny żeglarz. Dostawca rzadkich towarów, borykający się właśnie z dużą ilością wełny

8. I następny żeglarz. Dawniej posłuszny poddany, a teraz uchodźca z upadłego królestwa.
I have a cunning plan...
- Sopel_1
Fieger wrote:4. Kiedyś wpadł na pewny pomysł ucieczki z pewnego miejscateraz ma już blisko 20 wspólników w osiągnięciu tego celu. I niech ktoś mi powie, że nie potrafię porwać tłumów xD
Heh oświeć nas xD Kończcie tą pracę bierzemy żelazo, budujemy statek i w nogi ! Mi jako graczowi jest tam nie wygodnie ale mojej postaci - tolerancyjny jest

- Sopel_1
-
Lacki, znam dwie Twoje postaci, a właściwie to tę jedną.
Reszty, jak narazie nie rozpoznałam, poza jedną Twoją, Fieger, której się domyślam i jak sądze, w tej sytuacji, jedną postać Sopla.
Chyba jednak błędnie myślę.

Reszty, jak narazie nie rozpoznałam, poza jedną Twoją, Fieger, której się domyślam i jak sądze, w tej sytuacji, jedną postać Sopla.
Chyba jednak błędnie myślę.

Last edited by Echo on Wed May 20, 2009 4:48 pm, edited 1 time in total.
- Sopel_1
- Fieger
- Sopel_1
-
J* z S* - początkowo pyskaty młodzieniec i prawie obywatel Z*U*. Przygarnięty przez mężczyznę poszukującego wspólnika do pomocy w realizacji planu stworzenia apteki.
M* z K* - Łakomczuch pełniący rolę strażnika w owej osadzie. Ostatnimi czasy w rozjazdach.
L* z F*H* - Dziwna postać - Wojownik. Kto zna ten zrozumie:)
M* z K* - Łakomczuch pełniący rolę strażnika w owej osadzie. Ostatnimi czasy w rozjazdach.
L* z F*H* - Dziwna postać - Wojownik. Kto zna ten zrozumie:)
- B.M.T.