Dla offtopowców

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Dilaraya

Postby Dilaraya » Sun Apr 19, 2009 5:21 pm

Ano. Drechy to już gatunek nie tyle zabawny, co niebezpieczny (przynajmniej dla karłowatej blondynki, akurat takiej jak ja :D ). BTW ostatnio zauważyłam, że wśród emo (przynajmniej tych, z którymi przychodzi mi podróżować tramwajem) zaczynają modne być klimaty 'mylytarne'. Także chyba czas schować bdu do szafy, bo a nuż ktoś oskarży o przynależność do emosiów. :D
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Sun Apr 19, 2009 5:33 pm

U nas - w Kostrzynie (Dla nie wiedzących - tam gdzie jest Woodstock :) ) - Też są drechy ... ale skejtów nie mamy anie emosiów ... Ale za to puste i debilskie blondynki - tak :D (bez urazy dla niepustych i niedebilskich blondynek :wink: )
Dilaraya

Postby Dilaraya » Sun Apr 19, 2009 5:51 pm

*zastanawia się, czy jest pustą i debilską blondynką; stwierdziwszy, iż jej rozumek tego nie ogarnia zrobiła sobie drinka z palemką i poszła malować paznokcie* :lol:
cald dashew

Postby cald dashew » Sun Apr 19, 2009 5:53 pm

Dilaraya wrote:Ano. Drechy to już gatunek nie tyle zabawny, co niebezpieczny (przynajmniej dla karłowatej blondynki, akurat takiej jak ja :D ). BTW ostatnio zauważyłam, że wśród emo (przynajmniej tych, z którymi przychodzi mi podróżować tramwajem) zaczynają modne być klimaty 'mylytarne'. Także chyba czas schować bdu do szafy, bo a nuż ktoś oskarży o przynależność do emosiów. :D

Taki wojowniczy gatunek że podchodzą dopiero do człowieka się przyczepić w liczbie 3 i wiekszej 8) (i czy oni w ogole sa dla kogos zabani?:))
U nas jak sie widzi Emo w tramwaju to slychac szepty typu "Jaa!.. Patrzcie.. Emo..."

Sopel_1 wrote:U nas - w Kostrzynie (Dla nie wiedzących - tam gdzie jest Woodstock :) ) - Też są drechy ... ale skejtów nie mamy anie emosiów ... Ale za to puste i debilskie blondynki - tak :D (bez urazy dla niepustych i niedebilskich blondynek :wink: )

Sopel sąsiedzie! :P
Bywam u Ciebie co roku, a drechy pewnie z Szczecina migrują..
Image
Image
Image
Susel

Postby Susel » Sun Apr 19, 2009 6:03 pm

No ale to też zależy jakie drechy. Dres dresowi nierówny. Ostatnio znajomy mi opowiadal jak to kiedys szedl sobie przez nową hutę ze skrzynka piwa, i go dwaj goście zaczepiaja. (Edit: Warto zaznaczyc - bardzo poznym wieczorem.) Na zasadzie 'Kolego, suszy nas, użyczysz troche piwka?' On ich poczestowal, poszli sobie dalej.
Kilka dni pozniej zaczepilo go dwoch dresow, juz myslał, że wpierdol dostanie albo coś, :wink: a to Ci goście byli właśnie i go zaprosili na piwo i w ramach podziekowania postawili mu pare kufli.

Tak że pamiętajcie - nie wszystko co w dresie to zło. :)
Tetro

Postby Tetro » Sun Apr 19, 2009 6:52 pm

ja tez biegam w dresie :wink: a na codzien chodze w garniturze do pracy i co jestem dresem?
?
matt_

Postby matt_ » Sun Apr 19, 2009 6:55 pm

wracając do tematu, ile osób by było bo nie wiem, czy mi się opłaca z łóżka wstawać, a na rynek to mam kawał drogi, jakieś 20 minut z buta :/
Dilaraya

Postby Dilaraya » Sun Apr 19, 2009 7:08 pm

Nie, nie. Dresem trzeba się urodzić! To jest powołanie! Ale dobra, koniec. ;-) Matt, nie jojcz. Ty masz daleko? To ja mam 7 gór i 7 rzek. No, ale w zasadzie pytanie dobre. Cantryjczycy wrocławscy i okoliczni! Kto będzie? No, przecież nie możecie przegapić okazji zbesztania Matt'a na żywo za wykrzyżykowanie. :twisted:
cald dashew

Postby cald dashew » Sun Apr 19, 2009 7:20 pm

Trzeba sie zachowywac jak Dres.
Ja moze bede jezeli bede w okolicy a jest to calkiem prawdopodobne :) Tylko musze wiedziec jak sie skontaktowac i z kim :twisted:
Image

Image

Image
Tetro

Postby Tetro » Sun Apr 19, 2009 7:22 pm

mnie nie bedzie, po ostatnim zlocie a był 4 tyg temu (gram zawodowo w karty) boli mnie kolano!!
?
Dilaraya

Postby Dilaraya » Sun Apr 19, 2009 7:27 pm

*imaginuje sobie grę w karty kolanem* Hmmm...
Jak z kim? Z Matt'em! *rozgląda się, czy nie ma go w okolicy* Na kogoś trzeba zrzucić, nie?
Jinchuuriki

Postby Jinchuuriki » Sun Apr 19, 2009 8:38 pm

Sopel_1 wrote:U nas - w Kostrzynie (Dla nie wiedzących - tam gdzie jest Woodstock :) ) - Też są drechy ... ale skejtów nie mamy anie emosiów ... Ale za to puste i debilskie blondynki - tak :D (bez urazy dla niepustych i niedebilskich blondynek :wink: )

W Szczytnie też są tyle że nie blondynki :lol: Takie panny w stylu dekolt po kolana, stringi na wierzchu, maska na mordzie, znaczy tapeta, znaczy makijaż, no i oczywiście głupi wyraz twarzy i dwie podobne dziewczyny obok. A jeśli jedna chce iść na Hunterfest to wszystkie pozostałe zmieniają się w jakieś hybrydy punków i metalowców...
Last edited by Jinchuuriki on Sun Apr 19, 2009 10:36 pm, edited 1 time in total.
"Freedom is only a hallucination"
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Sun Apr 19, 2009 8:45 pm

Ładnego macie jelonka w herbie :lol:
Jinchuuriki

Postby Jinchuuriki » Sun Apr 19, 2009 8:56 pm

Osobiście wolę ten lasek z którego wyskakuje :)

Dupa dupa dupa!! Nie posłucham z domu bo będzie na lotnisku :evil:
"Freedom is only a hallucination"
witia1

Postby witia1 » Sun Apr 19, 2009 10:27 pm

Witia gotów ruszyć zadek ^^

matt_ wrote:wracając do tematu, ile osób by było bo nie wiem, czy mi się opłaca z łóżka wstawać, a na rynek to mam kawał drogi, jakieś 20 minut z buta :/

Ja mam 4h z drobnym balastem więc nie ma co marudzić :P
Rest In Pieces.

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”