robin_waw wrote:No to i ja po latach postanowiłem ujawnić jedną swoja postać
Jan Kowalski *kłania się nisko*
imię i nazwisko bardzo oryginalne i niespotykane w Cantr
Znam! Znam! *podskakuje do góry*
I to kilkoma postaciami

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Chimaira_00 wrote:Gabriel Drake z Kilivil Hrodofic - siedemdziesiąt jeden na karku! Whoa. Moja pierwsza postać, która jakoś jeszcze sobie drzemie. Swego czasu był z jedną z najlepszych partii w tej części świata, czyli Fruuu. Niestety, c'est la vie - wszyscy starzy znajomi poumierali i został sam jak palec, więc skoro wszyscy śpią - to i on.
Chimaira_00 wrote:Gabriel Drake z Kilivil Hrodofic - siedemdziesiąt jeden na karku! Whoa. Moja pierwsza postać, która jakoś jeszcze sobie drzemie. Swego czasu był z jedną z najlepszych partii w tej części świata, czyli Fruuu. Niestety, c'est la vie - wszyscy starzy znajomi poumierali i został sam jak palec, więc skoro wszyscy śpią - to i on.
A jak starzy znajomi przypływają, to ich olewa
Chimaira_00 wrote:Teraz to jest w ogóle jakiś dziwny ten Cantr... Dawniej pamiętam jak oczyszczacz do gazu się w KH "popsuł", bo ktoś go zapchał projektem, to Edan latał wkurzony na maksa i tylko kurwami rzucał. Teraz ktoś się budzi i od razu chce obywatelstwo, jedzenie, ubranie i najlepiej żeby mu jeszcze... No.
Dziwne te czasy, dziwne.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest