Moja postać poznała Lucynkę niedawno - bardzo miła osobaZamia wrote:Lucynka z Cechowic/niestety dla mnie niedostępnych/

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Koralat wrote:K...M - Współzałorzyciel pewnej miejscowości..ciężko tam...ale coraz więcej ludzi
G...E - bardzo zakochana a do tego bardzo zazdrosna o pewną przyjaciółkę ukochanego
S... - Kobieta Bojving(to mówi samo za siebie)
S...N - niestety przebudziła się w angielskiej części i sama nie wie co ze sobą zrobić...na razie jakoś się trzyma, dzięki pojawieniu się większej ilości osób mówiących jej językiem
M...N - dokarmiająca ludzi, teraz się zbuntowała
A...A - znalazła nowe powołanie w robieniu leczniczych miksturek
S...N - cicha, lubiąca zaciszne miejsca mieszkanka dużego miasta, rozdarta pewnym uczuciem
A...A - opływała pewną wyspę, aż natrafiła na przyjaznych ludzi i teraz z nimi wiąże swą przyszłość
E...E - dzięki poznanemu chłopakowi ogląda różne miejsca, ostatnio posądzona o bycie piratką
S...M - cichy chłopak, lubiący miód, razem z garstką mieszkańców próbuje wytępić szpiegów i rozbudować miasto
D...D - szukał swego miejsca na ziemi, aż dotarł do pewnej przyjaznej osady, teraz pomaga krawcowej
B...R - małomówna, stara się jakoś wdrożyć w życie mieszkańców, ale nie jest to łatwe skoro się mało odzywają i nie wykazują większych chęci...
Odeszła: Menandore - pomagała kucharce, ale nagle jakby wszyscy o niej zapomnieli, zmarła z głodu
w.w.g.d.w wrote:Zamia wrote:hehe...a ona jest taka milutka.../pod warunkiem, że jej nikt nie zdenerwuje/
Właśnie.
Legalus wrote:Zamia wrote:hehe...a ona jest taka milutka.../pod warunkiem, że jej nikt nie zdenerwuje/
Pechowo ja(czyt. moje postacie) zawsze trafiam do tych, co ją denerwują chyba
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest