Koralat wrote:no to już chyba możesz coś napisać...o czterech? czy źle liczę...
Jeszcze troszkę. Tak ze dwie, góra trzy. I ułoży się historyjkę ciekawą i miłą dla oka
Moderators: Public Relations Department, Players Department
witia1 wrote:Miałem poczekać aż wymyśle coś sensownego no i kilka dni dać zdarzeniom w grze no ale skoro na forum są już wpisy to w czwartek przed 13 swój żywot zakończyli:
-Gorimar
-Delinar
-Hedgar
-Doc
-Daimon
-Taar
-Firedar
Nekrologów i wspominek nie będzie. Nie mam na to chęci ani sił. Wielkie podziękowania dla osób z którymi grałem, bardzo żałuje, że to się już skończyło ale wpływu na to nie miałem najmniejszego. Ktoś najprawdopodobniej podejrzał moje hasło gdy logowałem się do gry w miejscu publicznym i taki tego efekt.
Niniejszym, żegnam się z Cantrem i jego mieszkańcami na dobre. Na forum jeszcze pewnie będę jakiś czas zaglądać ale gry już kontynuować nie będę.
Sopel_1 wrote:witia1 wrote:Miałem poczekać aż wymyśle coś sensownego no i kilka dni dać zdarzeniom w grze no ale skoro na forum są już wpisy to w czwartek przed 13 swój żywot zakończyli:
-Gorimar
-Delinar
-Hedgar
-Doc
-Daimon
-Taar
-Firedar
Nekrologów i wspominek nie będzie. Nie mam na to chęci ani sił. Wielkie podziękowania dla osób z którymi grałem, bardzo żałuje, że to się już skończyło ale wpływu na to nie miałem najmniejszego. Ktoś najprawdopodobniej podejrzał moje hasło gdy logowałem się do gry w miejscu publicznym i taki tego efekt.
Niniejszym, żegnam się z Cantrem i jego mieszkańcami na dobre. Na forum jeszcze pewnie będę jakiś czas zaglądać ale gry już kontynuować nie będę.
Ktoś będzie płakałjuż chyba nawet wiesz kto ...
Jinchuuriki wrote:Sopel_1 wrote:witia1 wrote:Miałem poczekać aż wymyśle coś sensownego no i kilka dni dać zdarzeniom w grze no ale skoro na forum są już wpisy to w czwartek przed 13 swój żywot zakończyli:
-Gorimar
-Delinar
-Hedgar
-Doc
-Daimon
-Taar
-Firedar
Ktoś będzie płakałjuż chyba nawet wiesz kto ...
Niektórzy już płaczą (i chorób psychicznych podostawali)
witia1 wrote:-Gorimar
-Delinar
-Hedgar
-Doc
-Daimon
-Taar
-Firedar
witia1 wrote:Miałem poczekać aż wymyśle coś sensownego no i kilka dni dać zdarzeniom w grze no ale skoro na forum są już wpisy to w czwartek przed 13 swój żywot zakończyli:
-Gorimar
-Delinar
-Hedgar
-Doc
-Daimon
-Taar
-Firedar
-Gorimar
-Delinar
-Hedgar
-Doc
-Daimon
-Taar
-Firedar
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest