Laaaaaagiiiiiiiiiii
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
reqamst
- robin_waw
- Mattan
- Villon
- Tetro
- Quijo
- Fieger
-
Echo
- Villon
Echo wrote::( Moja gromadka pożegnała pierwszą ofiarę lagów. Przepraszam za nią. Na pewno tego nie chciała.
Kogo?
Ja mam ochotę pożegnać się z całą moją gromadką. Gra ma sprawiać przyjemność. Nie jest dobrze kiedy zaczyna wkurzać. Nie wiem zresztą, czy najbardziej wkurzający nie jest fakt, że wkurza.
Niedobry objaw, niedobry...
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
- Luke
Villon wrote:Ja mam ochotę pożegnać się z całą moją gromadką. Gra ma sprawiać przyjemność. Nie jest dobrze kiedy zaczyna wkurzać.
Ja również, tylko że nawet żegnać mi się nie chce. Tylko zostawić i zapomnieć.
To ma być przyjemność, a nie walka z lagiem. A w takich dniach, jak ostatnio, gry szczerze nienawidzę. Po dwóch latach nie ma chyba już w Cantrze rzeczy, której jeszcze bym nie posmakował, a chciał. Więc po co się szarpać? Pieprzyć to. Zapomnieć.
I tylko jedno wtedy wraca. Pamiętam, jak odeszła Flagella, Nadir, Sawa. Jak zabił się Mysz, a zwłaszcza jak umierała Amal. I jak wydawało mi się wiele razy, że ktoś, kto wciska krzyżyk, odbiera tyle nadziei innym, bliskim postaciom. Zwłaszcza, jeśli odchodziła - jak się kiedyś wyraziła pewna osoba z PD - postać "wpływowa".
Więc trzyma mnie przy tym zielonym świństwie odpowiedzialność za niedokończone sprawy, obiecane innym.
Ale jak długo jeszcze ?
[*]...
- Miaua
- Fieger
-
pikolo
a dlaczego forum działa, a gra nie? i czy tylko ja mam wrażenie, że nie działa naliczanie postępu projektów? jedna moja postać już trzeci dzień zbiera 2400 gram ziemniaków. Fajnie że ma motykę...
Czy nie uważasz, że na 15 twoich postaci chociaż część mogłaby nie biegać z kuszami, żelaznymi tarczami i konopnymi ciuchami, tylko czymś bardziej oryginalnym?
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”