I nie ma za co przepraszać.
gracze, których brak
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Gin
- BZR
- w.w.g.d.w
- Rusalka
Echo wrote:A Rusałek jest?
Ja zaglądam od czasu do czasu, tak na forum tylko. Ale nie dam się! Nie wrócę do uzależnienia! I nie mówcie mi co tracę, wolę nie wiedzieć
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- w.w.g.d.w
-
Echo
- Rusalka
Uzależnienie uzależnieniu nierówne,inaczej oddychanie też musiałbyś rzucić (cholerne uzależnienie od tlenu Laughing ).
I jedzenie i sranie
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- w.w.g.d.w
-
pikolo
- Elf
Dziękuję Eszko
W tym miejscu też chyba powinnam przeprosić za to, że nie zdobyłam się nigdy na "press x".
Nie wiem, czy straciłam serce do Cantra, czy po prostu zabrakło mi czasu- fakt faktem, że pół roku temu pochłonął mnie świat realny i tak już zostało. Praca i studia zobowiązują. Do tego przeprowadzka- i chociaż tacham ze sobą i swoim playem komputer wszędzie, to i tak często mam dni, w których zapominam karmić siebie. A co dopiero mówić o karmieniu moich postaci, odgrywanie.
Dodam, że liczyłam się z tym, że same pomrą z głodu (sama nie mam serca skasować konta, zawsze mi się wydaje, że kiedyś będę żałowała). Ale jakoś Wasze postaci nie dają moim zginąć. W realu też życzę sobie i Wam takich przyjaciół,
pozdrawiam : )
W tym miejscu też chyba powinnam przeprosić za to, że nie zdobyłam się nigdy na "press x".
Nie wiem, czy straciłam serce do Cantra, czy po prostu zabrakło mi czasu- fakt faktem, że pół roku temu pochłonął mnie świat realny i tak już zostało. Praca i studia zobowiązują. Do tego przeprowadzka- i chociaż tacham ze sobą i swoim playem komputer wszędzie, to i tak często mam dni, w których zapominam karmić siebie. A co dopiero mówić o karmieniu moich postaci, odgrywanie.
Dodam, że liczyłam się z tym, że same pomrą z głodu (sama nie mam serca skasować konta, zawsze mi się wydaje, że kiedyś będę żałowała). Ale jakoś Wasze postaci nie dają moim zginąć. W realu też życzę sobie i Wam takich przyjaciół,
pozdrawiam : )
taca. wanna. łóżko
- Villon
Nie kasuj Elfiku... Zajmuj się sobą w realnym życiu, a my zajmiemy się Twoimi postaciami
Może kiedyś będziesz miała ochotę wrócić?
Może kiedyś będziesz miała ochotę wrócić?
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
- witia1
- Yossarian
-
Echo