To był miły kawał życia:-)
gracze, których brak
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- koliberek
- Luke
- Loc
-
Echo
Ech... *I, jak z echem bywa - słychać echem brzmiące ciężkie westchnienie.* Ech... Koliberku, ja to do tej pory płaczę. *nuci* ...kap, kap kapią łzyyy - łez kałuża ja i tyyyy... dodać powinnam oni, bo nas więcej! Ale dokąd nie zrobisz tegoścoścoś powinnaś, to w cantr Cię widzieć nie chcę.
No, chybażebyaby, takjakoścoś...
cośgdzieśtam, jakośtakten..?
Już milknę
Chorobcia, echo to ma do siebie, że się zamknąć nie umie
paszam już
Loc! Zawsze nam brak jest najzieleńszych maniaków!
Loc! Zawsze nam brak jest najzieleńszych maniaków!
-
Sasza
Jesio Kai, Yes, KeVes, Dr. Martin, myszaq, Ula, ActionMutante, lukaasz, Regis, Gulczak, Greek, Forien.
A co z Cantryjczykiem?
Brak jeszcze na pewno postaci Scorupa oraz kilku innych.
Choć było wiele przygód, a serce nie raz mocniej zabiło z emocji, to jednak niezapomniane chwile spędziłem z postacią od tehanka. Hihi. Chyba na zawsze zapamiętam tą grę, dzięki chwilą spędzonym w Zaciszu.
A co z Cantryjczykiem?
Brak jeszcze na pewno postaci Scorupa oraz kilku innych.
Choć było wiele przygód, a serce nie raz mocniej zabiło z emocji, to jednak niezapomniane chwile spędziłem z postacią od tehanka. Hihi. Chyba na zawsze zapamiętam tą grę, dzięki chwilą spędzonym w Zaciszu.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Ula
Ależ ja jestem. Miło Cię widzieć, Saszka.
Co prawda jakoś straciłam serce do cantra, ale coś tam jeszcze zostało. Choćby sentyment. Więc się grywa.
Jeśli chodzi o moją prywatną listę wielkich-nieobecnych, to byłaby ona zdecydowanie zbyt długa, więc ograniczę się do jednego nicka - Zimt. Ciekawam czy ktoś jeszcze ją pamięta. Uwielbiałam jej styl gry.
Co prawda jakoś straciłam serce do cantra, ale coś tam jeszcze zostało. Choćby sentyment. Więc się grywa.
Jeśli chodzi o moją prywatną listę wielkich-nieobecnych, to byłaby ona zdecydowanie zbyt długa, więc ograniczę się do jednego nicka - Zimt. Ciekawam czy ktoś jeszcze ją pamięta. Uwielbiałam jej styl gry.

- Gin
- Miaua
- Gin
- Khe
- tehanu
- Marcia
- Gin
A ja tak sobie myślę, że to troszkę zależy od szczęścia i odpowiedniego zbiegu okoliczności. Widziałem już piękne duże miasta, w których moje Postaci od samego początku czuły się jak ryba w wodzie, widziałem tez takie "zadupia" gdzie garstka ludzi tworzyła coś wspaniałego i niepowtarzalnego.
Ale bywało tez na odwrót...
Dlatego czekam cierpliwie, już drugi dzień, aż mi wreszcie ktoś konto aktywuje. Może znów przeżyje trochę niezapomnianych chwil i stworze ze dwie trzy Postaci ciekawe, które i innym zabawę w Cantr uatrakcyjnią.
Ale bywało tez na odwrót...
Dlatego czekam cierpliwie, już drugi dzień, aż mi wreszcie ktoś konto aktywuje. Może znów przeżyje trochę niezapomnianych chwil i stworze ze dwie trzy Postaci ciekawe, które i innym zabawę w Cantr uatrakcyjnią.
- Sayuri
Gin wrote:Nie, nie na razie zdecydowanie jednego, góra dwóch...
Oczywiście jak mi szacowne PD konto zaakceptuje, a coś teraz długo na to trzeba czekać...
Gin wrote:[...]czekam cierpliwie, już drugi dzień, aż mi wreszcie ktoś konto aktywuje. Może znów przeżyje trochę niezapomnianych chwil i stworze ze dwie trzy Postaci ciekawe, które i innym zabawę w Cantr uatrakcyjnią.
Ciekawe do ilu doliczysz zanim to konto w końcu otworzą
Przepraszam Gin, nie mogłam się powstrzymać.