Blokada kierownicy
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Ave
Blokada kierownicy
Ale mnie wnerw bierze gdy mi ktoś łapie za kierownicę...
Może tak zbudujemy blokadę na kierownicę??
Dokładny opis :
Przy każdym pojeździe osobno zakłada się blokadę na kierownicę i jest to coś czego wcale nie trzeba, ale można założyć. Na blokadę potrzeba jakieś 150g drewna i 100g żelaza. Po ukończeniu projektu, który trwa 2 dni można blokadę założyć w dowolnym pojeździe, tyle że ta blokada musi być już w tym pojeździe na zawsze (można ją wyłamać). Ten który założy blokadę dostaje klucz od niej i potem tylko on może blokadę zdjąć lub założyć, chyba że odda komuś klucz. Gdy blokada jest zablokowana tylko osoba posiadająca klucz może majstrować przy kierownicy, a gdy zdjęta każdy może złapać za ster.
PS: Wiem, że już pewno poruszono ten temat, ale ja opiszę blokadę tak jak ja widzę ten projekt.
Może tak zbudujemy blokadę na kierownicę??
Dokładny opis :
Przy każdym pojeździe osobno zakłada się blokadę na kierownicę i jest to coś czego wcale nie trzeba, ale można założyć. Na blokadę potrzeba jakieś 150g drewna i 100g żelaza. Po ukończeniu projektu, który trwa 2 dni można blokadę założyć w dowolnym pojeździe, tyle że ta blokada musi być już w tym pojeździe na zawsze (można ją wyłamać). Ten który założy blokadę dostaje klucz od niej i potem tylko on może blokadę zdjąć lub założyć, chyba że odda komuś klucz. Gdy blokada jest zablokowana tylko osoba posiadająca klucz może majstrować przy kierownicy, a gdy zdjęta każdy może złapać za ster.
PS: Wiem, że już pewno poruszono ten temat, ale ja opiszę blokadę tak jak ja widzę ten projekt.
- cald dashew
- Ave
-
pikolo
- lacki2000
Zamia wrote:A to drewno w tej blokadzie to do czego?
Code: Select all
Widzisz metalową blokadę kierownicy z misternie wyrzeźbionymi w drewnie figurkami buńczucznych indykówTe audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- cald dashew
- lacki2000
Do tego lepsze by były dyby, kajdany oraz pojazdy z okratowaną przybudówką.cald dashew wrote:a jak trzeba bedzie przeniesc wiezniow z obozu pracy A do obozu pracy B? ;d Wtedy zaden nie dotknie nawet kierownicy
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- cald dashew
lacki2000 wrote:Do tego lepsze by były dyby, kajdany oraz pojazdy z okratowaną przybudówką.cald dashew wrote:a jak trzeba bedzie przeniesc wiezniow z obozu pracy A do obozu pracy B? ;d Wtedy zaden nie dotknie nawet kierownicy
to fakt ale tak na serio to nie widze w Cantrze powodu by przewozic wiezniow ;d W Cantr wiezniowie po prostu umieraja !
- Ave
Lol powiedzmy, że jestem noobem (powiedzmy, bo noobem nie jestem) i zbudowałem sobie slup. Zaciągnąłem na niego 2 nieznanych mi ludzi i chcę z nimi żeglować po świecie, ale się boje by mi slupa nie ukradli... zawsze jak wypłynę, to mogę zawrócić, a tak to będą cały czas zmieniać kurs i mnie zabiją...
- Zamia
-
Legalus
- Ice-Man
-
grzybi
Ave wrote:Lol powiedzmy, że jestem noobem (powiedzmy, bo noobem nie jestem) i zbudowałem sobie slup. Zaciągnąłem na niego 2 nieznanych mi ludzi i chcę z nimi żeglować po świecie, ale się boje by mi slupa nie ukradli... zawsze jak wypłynę, to mogę zawrócić, a tak to będą cały czas zmieniać kurs i mnie zabiją...
Nawet nie wiesz jakie były świetne komentarze jak Twoja postać w końcu sobie poszła z tej osady gdzie zbierała drewno na tego slupa
- witia1