Do 'zasadolamaczy'

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Echo

Do 'zasadolamaczy'

Postby Echo » Fri Oct 24, 2008 10:08 pm

W DB! Paskudna zagrywka! Nie miałam zamiaru zgłaszać tego do Departamentów, ale zagrywka tak paskudna, że wstyd! Minęło już wiele lat, ale takiego czegoś nie spośób zapomnieć!

Liczcie się z tym, że choćbyście zgubili wątek, to inni nie koniecznie! A już zwłaszcza w sytuacji, kiedy prowadzicie złą postać. Niech liczy się z konsekwencjami, a Wy, jako gracze, nie wyładowywujcie się za to w kolejnych przeistoczeniach działacie zgodnie z uprzedzeniami i dziwicie się... Wiecie, co oznacza konsekwencja?!
Last edited by Echo on Thu Oct 30, 2008 8:24 pm, edited 2 times in total.
Sasza

Postby Sasza » Sat Oct 25, 2008 12:18 am

Mogliby w końcu oddać trochę władzy, by Lud także mógł bronić zasad. Powiem Tobie, Eszko, że gdy dotrę wreszcie na stanowisko PD to pomogę.
Przez ostatnie miesiące przeszedłem specjalne szkolenia, które są niezbędne do sprawowania bezstronniczego urzędu na tak stresującym stanowisku.

Poza tym, pozdrawiam gorąco tehanu :)
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Snake

Re: Ty draniu, cos mi nabrudzil!

Postby Snake » Mon Oct 27, 2008 9:47 am

Echo wrote:W DB! Paskudna zagrywka! Nie miałam zamiaru zgłaszać tego do Departamentów, ale zagrywka tak paskudna, że wstyd! Minęło już wiele lat, ale takiego czegoś nie spośób zapomnieć!

Liczcie się z tym, że choćbyście zgubili wątek, to inni nie koniecznie! A już zwłaszcza w sytuacji, kiedy prowadzicie złą postać. Niech liczy się z konsekwencjami, a Wy, jako gracze, nie wyładowywujcie się za to w kolejnych przeistoczeniach działacie zgodnie z uprzedzeniami i dziwicie się... Wiecie, co oznacza konsekwencja?!

Czy TO nie jest TYLKO gra?
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
Echo

Postby Echo » Thu Oct 30, 2008 8:12 pm

Taaaak..? A ja zaczęłam już strugać trzonki do dzid. :wink:

Zwyczajnie się wkurzyłam, że ktoś uważa innych graczy za idiotów, kiedy nie wyślili się nawet, żeby akcja miała sens, żeby nie przebijało przez wszystko nachalne naginanie, czy nawet łamanie zasad. Tyle w temacie, więcej do tego wracać nie będę.

:P

ps. i było to daaaawno, daaawno temu...
Nie pisałam wcześniej, bo przecież musi minąć co najmniej 100 dni. Ale po tych stu dniach, to nawet już szczegółów całej sprawy nie pamiętam. ;)
Elm0

Postby Elm0 » Thu Oct 30, 2008 11:22 pm

Amerykę odkryła, biedna.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!

Return to “Ogólne dyskusje”