Cechy wygladu
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- cald dashew
- Fieger
- marshall
- cald dashew
marshall wrote:A nie lepiej było by wprowadzić po prostu dodatkowe okienko tekstowe do opisu postaci? Wpisujesz tam co chcesz a gdy ktoś kliknie na nazwę twojej postaci wyświetla mu się ten twój opis.
ooooooooooooo Geniusz ... Za, to nawet lepsze owiele od poprzedniego. Bo nie zepsuje klimatu czy jakiegos tam niepisanego zalozenia Cantra. Kto to zaproponuje na ang forum?
- w.w.g.d.w
- areqeq
Po czym idziesz do następnego miejsca,po drodze zmieniasz wpis i siejesz chaos.
imiona postaci byłyby zostały przecież... więc opisy dawały by coś tylko przy patrzeniu na postać. jeżeli wiesz, że ktoś jest złodziejem, to nie przejmujesz sie tym jak wygląda raczej.
tak jak teraz możesz dodać sobie opis kogoś, żeby po najechaniu myszką sie pojawiał, tak samo mógłbyś dodać opis swój, żeby innym sie pojawiał.
taka moja wizja... i jestem jak najbardziej za, cokolwiek to zmienia
Your brother's ten times better than you, Jesus loves him more!
GG - 9294048
#define TRUE = 1;
Liczba postaci = TRUE;
GG - 9294048
#define TRUE = 1;
Liczba postaci = TRUE;
- marshall
- lacki2000
cald dashew wrote:marshall wrote:A nie lepiej było by wprowadzić po prostu dodatkowe okienko tekstowe do opisu postaci? Wpisujesz tam co chcesz a gdy ktoś kliknie na nazwę twojej postaci wyświetla mu się ten twój opis.
ooooooooooooo Geniusz ... Za, to nawet lepsze owiele od poprzedniego. Bo nie zepsuje klimatu czy jakiegos tam niepisanego zalozenia Cantra. Kto to zaproponuje na ang forum?
Byłem szybciej i nawet w tym samym temacie...
lacki2000 06 października 2008 wrote: Ja nawet czasem rozmyślam nad okienkiem opisu własnej postaci widzianym przez innych - to też usprawniłoby odgrywanie postaci bez zbędnego powtarzania się każdemu że ma się bujną brodę czy zadrapane kolana... Jest tu oczywiście pole do nadużyć ale sprawę zawsze można skierować do PD jak w każdym innym rażącym przypadku.
Czytać uważniej! I domyślać się o co mi chodzi jak jest pokrętnie napisane
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Sopel_1