corelem jeszcze nie próbowałem. Zaraz zajme się Gimpem.
Dokładnie to chodzi mi o to, żebym mógł pisać białą trzcionką w czarnej obramówce.
Czekam na podpowiedź od Marola

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Trochę chyba nie rozumiem. 7.0 CE to przecież jest wersja polska. (Central European). Polskie menu, itd. Ale może źle Cię zrozumiałem? Może chodzi o to, że nie wszystkie czcionki obsługują polskie znaki? Da się to obejść. Albo po prostu wybrać czcionkę, która ma w Photoshopie wszystkie polskie znaki, np Arial.Anzelm wrote:Dzięki za podpowiedzi.. Faktycznie można robić cuda z Photoshopem 7.0 CE
Tylko szkoda że nie w wersji polskiej.
Obrys tekstu w Gimpie mozna wykonac np. tak:Anzelm wrote:Zaraz zajme się Gimpem.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
dwudziestoletni mężczyzna wrote:"OOC: Jak ci się nie podoba, to nie graj. Ta gra nie szuka więcej graczy."
kaloryfer wrote:This game already has a lot of problems, new players would only bring new ones.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest