Tutaj ujawniamy swoje postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

id

Postby id » Sat Aug 30, 2008 10:25 am

Czy jednym z problemów tego żeglarza było to, że wszyscy przekręcali jego imię? :D

Zwróć uwagę na podkreślenie konkretnej gwiazdki w jego imieniu. Nie bez powodu to zrobiłem ;)
witia1

Postby witia1 » Sat Aug 30, 2008 12:40 pm

Witamy, witamy kolejnego mieszkańca rajskiego lądu :)
grzybi

Postby grzybi » Sat Aug 30, 2008 1:17 pm

witia1 wrote:Witamy, witamy kolejnego mieszkańca rajskiego lądu :)

No jeśli chodzi o mnie to raczej żegnamy ;) Kilka dni temu zeszło się młodej panience z tego rajskiego świata. W Edenie tyle się działo, że przeglądarka mi się strasznie zamulała kiedy czytałem zdarzenia tej postaci.
id

Postby id » Sat Aug 30, 2008 4:45 pm

Dlatego czasem warto zmotywować postać do rejsu. Nie musi dzięki temu tego wszystkiego słuchać :D. Nie szkoda Ci? Eden to przecież takie fajne miasto :)
grzybi

Postby grzybi » Mon Sep 01, 2008 7:05 am

Szkoda, szkoda, ale moje postacie chyba wolą trochę mniejsze miasta. ;) A nad wkręceniem się na statek to myślę od jakiegoś czasu inną postacią. Może kiedyś zawitam do wielkiego Edenu.
Arucard

Postby Arucard » Tue Nov 04, 2008 9:45 am

I tak oto ostali mi się jedynie Mateusz,Aru,Mateus,Judeau i niejaki Azazel,który śpi już któryś miesiąc,nie zaglądam do niego i nadal żyje....aż dziw ^^ (postacie od najstarszej do najmłodszej).Ale ujawnienie ich chyba różnicy nie robi bo i tak śpią.....z jednej strony mi smutno,a z drugiej tak wszystko jedno.
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miri

Postby Miri » Tue Nov 04, 2008 11:12 am

Miło słyszeć, że Azazel ma się dobrze. Pewna pani, która została pustelniczką gdzieś na południowych pustkowiach wielkiego kontynentu, wciąż się o niego martwi :roll:
Arucard

Postby Arucard » Tue Nov 04, 2008 4:11 pm

Się zdziwiłem,że nikt nie skorzystał z faktu,że śpi i go nie ubił ;P A ktoś chętny do tego był ;) Pustelniczka mogła by się na priv odezwać ^^
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):

Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
gawi

Postby gawi » Tue Nov 04, 2008 7:23 pm

hmmm trzeba będzie Aru wkońcu wychędożyć.. , Suchy dawaj ja juz tam ide :D
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Tue Nov 18, 2008 7:11 pm

A...s - chyba drugi ja :) stara się być kimś, mieszkaniec Edenu
D...o - myśliwy (który jeszcze nic nie złapał) małomówny, Aktualnie znajduje się w podróży do Bojholmu
N...o - szczęśliwy, skromny, i ma dobre kontakty ze zwierzętami ,a także próbuje żyć razem z przyrodą, mieszka w strefie angielskiej
G...l - Złodziejaszek, przewędrował już duży kawałek drogi
Koralat

Postby Koralat » Fri Feb 20, 2009 2:56 pm

K...M - Współzałożyciel pewnej miejscowości..ciężko tam...ale coraz więcej ludzi
G...E - bardzo zakochana a do tego bardzo zazdrosna o pewną przyjaciółkę ukochanego
S... - Kobieta Bojving(to mówi samo za siebie :P )
S...N - niestety przebudziła się w angielskiej części i sama nie wie co ze sobą zrobić...na razie jakoś się trzyma, dzięki pojawieniu się większej ilości osób mówiących jej językiem
M...N - dokarmiająca ludzi, teraz się zbuntowała
A...A - znalazła nowe powołanie w robieniu leczniczych miksturek
S...N - cicha, lubiąca zaciszne miejsca mieszkanka dużego miasta, rozdarta pewnym uczuciem
A...A - opływała pewną wyspę, aż natrafiła na przyjaznych ludzi i teraz z nimi wiąże swą przyszłość
E...E - dzięki poznanemu chłopakowi ogląda różne miejsca, ostatnio posądzona o bycie piratką
S...M - cichy chłopak, lubiący miód, razem z garstką mieszkańców próbuje wytępić szpiegów i rozbudować miasto
D...D - szukał swego miejsca na ziemi, aż dotarł do pewnej przyjaznej osady, teraz pomaga krawcowej
B...R - małomówna, stara się jakoś wdrożyć w życie mieszkańców, ale nie jest to łatwe skoro się mało odzywają i nie wykazują większych chęci...

Odeszła: Menandore - pomagała kucharce, ale nagle jakby wszyscy o niej zapomnieli, zmarła z głodu
Last edited by Koralat on Sat Mar 28, 2009 11:51 am, edited 1 time in total.
natene

Postby natene » Fri Feb 20, 2009 3:00 pm

Koralat wrote:K...M - Współzałorzyciel pewnej miejscowości..ciężko tam...ale coraz więcej ludzi
G...E - bardzo zakochana a do tego bardzo zazdrosna o pewną przyjaciółkę ukochanego
S...N - niestety przebudziła się w angielskiej części i sama nie wie co ze sobą zrobić...na razie jakoś się trzyma, dzięki pojawieniu się większej ilości osób mówiących jej językiem
S...N - cicha, lubiąca zaciszne miejsca mieszkanka dużego miasta, rozdarta pewnym uczuciem
A...A - opływała pewną wyspę, aż natrafiła na przyjaznych ludzi i teraz z nimi wiąże swą przyszłość
E...E - dzięki poznanemu chłopakowi ogląda różne miejsca, ostatnio posądzona o bycie piratką
S...M - cichy chłopak, lubiący miód, razem z garstką mieszkańców próbuje wytępić szpiegów i rozbudować miasto
D...D - szukał swego miejsca na ziemi, aż dotarł do pewnej przyjaznej osady, teraz pomaga krawcowej
B...R - małomówna, stara się jakoś wdrożyć w życie mieszkańców, ale nie jest to łatwe skoro się mało odzywają i nie wykazują większych chęci...

Odeszła: Menandore - pomagała kucharce, ale nagle jakby wszyscy o niej zapomnieli, zmarła z głodu

No....hmmmm... No sorki no :lol: :D
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Fri Feb 20, 2009 3:06 pm

Koralat wrote:K...M - Współzałorzyciel pewnej miejscowości..ciężko tam...ale coraz więcej ludzi

Można ostatnią literkę ? ... :P
Koralat

Postby Koralat » Fri Feb 20, 2009 3:29 pm

To by było zbyt oczywiste :P
Koralat

Postby Koralat » Fri Feb 20, 2009 3:32 pm

natene, no ale o co chodzi? :P :D

Return to “Ogólne dyskusje”