Plan rozwoju...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Noir

Plan rozwoju...

Postby Noir » Tue Jun 14, 2005 3:38 pm

a mozeby tak zaplanowac kolejnosc przyszlych dzialan?
PRUT

Postby PRUT » Tue Jun 14, 2005 4:31 pm

Co masz na mysli? Nie bardzo zrozumiałem :?:
Noir

Postby Noir » Tue Jun 14, 2005 6:32 pm

mam na mysli np.
1 dzien - cala wioska zbiera jedzenie.
2 dzien - wysylamu ekipe 2-3 ludzi do lasu z zapasem żywności po drewno.
3-7 dzien, zbieramy zarełko na przyszle expedycje, przy okazji wydobywujemy hematyt potrzebny do produkcji żelaza
8, dzien - jak wrocila expedycja, zabieramy sie za wyrób zelaza
9 dzien - produkujemy np Wood saw, zeby szybciej scinać drzewa w lesie

itd...

rozumiesz o co mi chodzi??

to ulatwi gre i znacznie ja przyśpieszy, gdy będziemy wiedzieli co po kolei mamy robić, aby nie było przestojow w produkcji i rozwoju społeczności...
PRUT

Postby PRUT » Tue Jun 14, 2005 8:49 pm

Na forum nie mozna uzgadniać strategii do gry, poniewaz byłoby to sprzeczne z najwazniejsza zasadą. Wszystko to mozna ustalić bedąc w grze. Poza tym jest kilka miast i jeszcze więcej miejsc do których mozna się udać. A mieszkańcy każdego z nich nie mogą znac planów innych, bo jest to niezgodne z główną zasadą.

No i to tyle.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Tue Jun 14, 2005 8:55 pm

PRUT ma racje z główną zasadą. Noir powinneś to uzgadniać w samej grze, a nie na forum.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Guest

Postby Guest » Tue Jun 14, 2005 10:04 pm

ok nie ma sprawy
8)

dzienks za info
Noir

Postby Noir » Tue Jun 14, 2005 10:07 pm

zapomnialem sie zalogować :P

juz dogadalem sie z ludzmi z mojego miejsca :D

wiec mysle ze mozna usunac ten topic...
lacki2000

Postby lacki2000 » Fri Jun 27, 2008 4:01 pm

Nie znalazłem odpowiedniego tematu (nie szukałem jakoś bardzo intensywnie) więc wrzucam do najstarszego :)

Otóż uwaga: założyłem drugą postać!!! *zasłania twarz jakby oczekiwał nadlatujących pomidorów* Ale nie w polskiej strefie tylko w hiszpańskiej bo postanowiłem się poduczyć tego języka. Prawie wcale go nie umiem więc będzie to też test reakcji espaniolów na moje wypociny.
Przy okazji zauważyłem, że interfejs u mej hiszpańskiej postaci jest raz polski (po powiedzeniu czegoś, czyli kliknięciu 'gadajos do każdos') a raz hiszpański.
Podtrzymując temat takie są moje plany na najbliższą przyszłość.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
Zamia

Postby Zamia » Fri Jun 27, 2008 4:48 pm

lacki2000 wrote:Nie znalazłem odpowiedniego tematu (nie szukałem jakoś bardzo intensywnie) więc wrzucam do najstarszego :)

Otóż uwaga: założyłem drugą postać!!! *zasłania twarz jakby oczekiwał nadlatujących pomidorów* Ale nie w polskiej strefie tylko w hiszpańskiej bo postanowiłem się poduczyć tego języka. Prawie wcale go nie umiem więc będzie to też test reakcji espaniolów na moje wypociny.
Przy okazji zauważyłem, że interfejs u mej hiszpańskiej postaci jest raz polski (po powiedzeniu czegoś, czyli kliknięciu 'gadajos do każdos') a raz hiszpański.
Podtrzymując temat takie są moje plany na najbliższą przyszłość.

Ja założyłam postać w strefie niemieckiej /w celu poduczenia się języka/ i spotkałam tam prawie samych Hiszapanów, nie mówiących po niemiecku :wink: Więc jak chcesz się uczyć hiszpańskiego wrzucaj postać do niemieckiej strefy.
W strefie rosyjskiej, jedyne spotkane postacie były angielskojęzyczne.

A żeby było wtemacie: moje plany na najbliższą przyszłość - uśmiercić oba niewypały.
Luke

Postby Luke » Sat Jun 28, 2008 11:54 am

lacki2000 wrote:'gadajos do każdos'
:D Cudowne określenie. :D Śmiałem się 5 minut.
[*]...

Return to “Ogólne dyskusje”