Laaaaaagiiiiiiiiiii

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Luke

Postby Luke » Wed Jun 18, 2008 2:05 pm

I podzielić widok notatek! Jak ktoś sobie wyświetli tysiąc notatek w inwentarzu, (bo używanie niepraktycznych kopert go irytuje :evil: ), to się robi lag jak stąd do Majklimburskiego Edenu. :wink:
[*]...
Zamia

Postby Zamia » Wed Jun 18, 2008 2:06 pm

Luke wrote:I podzielić widok notatek! Jak ktoś sobie wyświetli tysiąc notatek w inwentarzu, (bo używanie niepraktycznych kopert go irytuje :evil: ), to się robi lag jak stąd do Majklimburskiego Edenu. :wink:

O to baaaaaaaaaaaaaaaardzo długi! :wink:
Marcia

Postby Marcia » Wed Jun 18, 2008 3:14 pm

Zamia wrote:
Luke wrote:I podzielić widok notatek! Jak ktoś sobie wyświetli tysiąc notatek w inwentarzu, (bo używanie niepraktycznych kopert go irytuje :evil: ), to się robi lag jak stąd do Majklimburskiego Edenu. :wink:

czy ja wiem, czy to az tak daleko? w zasadzie nawet nie tak bardzo....
Villon

Postby Villon » Wed Jun 18, 2008 3:37 pm

Leming wrote:A z kawałkiem zielonego i spotkaniem nadal nic konkretnego nie wiadomo.

Hm... Okolice Warki? Gdzieś w sierpniu?
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
Leming

Postby Leming » Wed Jun 18, 2008 5:13 pm

Villon wrote:
Leming wrote:A z kawałkiem zielonego i spotkaniem nadal nic konkretnego nie wiadomo.

Hm... Okolice Warki? Gdzieś w sierpniu?

Villon, przywracasz mi wiarę w ludzi, bo całą reszta to już tylko offtopuje :wink: *zerka na tytuł wątku* albo wymienia epitety. Marol i jego działalność się nie liczy, bo on nie jest człowiekiem.

Okolice Warki mogą być. Pomorze może być. A u marola zamówimy na ten czas porządne cantryjskie lagi.
http://www.bookcrossing.com/
marol

Postby marol » Wed Jun 18, 2008 5:17 pm

Leming wrote:Marol i jego działalność się nie liczy, bo on nie jest człowiekiem.
...powiedziała Lemmus lemmus.
(SRVPRC)
Image
Luke

Postby Luke » Wed Jun 18, 2008 6:51 pm

Leming wrote:A u marola zamówimy na ten czas porządne cantryjskie lagi.
:D :D
Albo jakiś taki napis kiedyś był w stylu:
"Gra jest zablokowana. Możesz zalogować się do gry ale nie możesz się dostać do swoich postaci"
[*]...
Villon

Postby Villon » Wed Jun 18, 2008 8:21 pm

Leming wrote:Villon, przywracasz mi wiarę w ludzi, bo całą reszta to już tylko offtopuje :wink: *zerka na tytuł wątku*

Wstrętne offtopowce! Takich to tylko wycinać! 8)

Luke wrote:Albo jakiś taki napis kiedyś był w stylu:
"Gra jest zablokowana. Możesz zalogować się do gry ale nie możesz się dostać do swoich postaci"

To nawet logiczne by było. Skoro część postaci ma budować lepianki w lesie. :wink:
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
Zamia

Postby Zamia » Wed Jun 18, 2008 9:02 pm

Marcia wrote:
Zamia wrote:

czy ja wiem, czy to az tak daleko? w zasadzie nawet nie tak bardzo....

Dla "tamurodzonych" to nawet bardzo blisko :mrgreen:
Echo

Postby Echo » Wed Jun 18, 2008 10:15 pm

Ale dzisiaj fajnie na forum! Taki nastrój bardzo zróżnicowany... Rzekłabym; dla każdego coś miłego. :wink: :D

Ja tu tylko chciałam zaznaczyć, że siekierę mam. Młotek też się znajdzie i nawet tunika, i para spodni, jakieś skórzane obuwie... Drugą siekierę będę mogła wymienić na tarczę. Coś jeszcze dorzucę, jeśli nie będzie kościana. :wink:

To, co..? Do Warki mam jechać z tym wszystkim?
A! No i jeszcze te lagi rzeczywiście będą konieczne. Bez nich to nawet jakoś tak się czuję dziwnie w tym wątku. Jakbym offtopowała. :roll:
Luke

Postby Luke » Thu Jun 19, 2008 8:19 am

Proponuję Wam, żeby w tej Warce po prostu dużo piwa wypić. Wtedy lagi pojawią sie w w Waszych rozmowach w całkiem naturalny sposób. :wink: A możliwe, że część osób nawet zacznie przysypiać. I wtedy będzie wszystko jak należy. :lol:
[*]...
Echo

Postby Echo » Sat Jun 21, 2008 2:21 am

Luke... A pokażesz nam, jak powodować takie lagi? :wink: :lol:
Luke

Postby Luke » Thu Dec 18, 2008 9:39 pm

Odświeżam temat. :evil: :evil: :evil:

Od paru dni jak siadam przed monitorem, to tylko najcięższe bluzgi lecą na wszystkie strony. Zwłaszcza wieczorem, kiedy jest czas posiedzieć i pograć. Żre minutki, a ja się gapię na klepsydrę albo próbuję klikać bez sensu po 10 razy z rzędu, bo jestem w połowie wleczenia surowców.

W dodatku pieprzone lagi pojawiają się wcale nie tylko w czasie procesów (travelowanie, sailingowanie, jedzenie), ale pomiedzy nimi.

Może to przejściowe jest, ale jakoś od kilku wieczorów wcale nie przejściuje.
[*]...
Miaua

Postby Miaua » Thu Dec 18, 2008 9:48 pm

*drepcze niecierpliwie przed wielką tablicą z napisem Cantr II is not currently ... *
Kamienny znak: I'm the Devil, I love metal!
Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

Image
Villon

Postby Villon » Wed Jan 07, 2009 9:59 pm

Image

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”