Smieszne teksty/nazwy/etc.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Elm0
- Jinchuuriki
- cald dashew
- Jinchuuriki
Uczestnicy: XXX
Rozpoczynajacy: XXX (YYYY-Y)
Postep: 82.3 procent
Potrzebne dni: 1.25
Wykonywanie projektu: Reczne
Powtórzeń pozostało: 4
Materiały:
Przedmioty:
Narzedzia:
Ilosc: 2500
I pokazuje się:
YYYY-Y.yy: Nie masz odpowiednich narzedzi by pracowac przy Farming to get timber.
Widocznie mi rece urwalo
Rozpoczynajacy: XXX (YYYY-Y)
Postep: 82.3 procent
Potrzebne dni: 1.25
Wykonywanie projektu: Reczne
Powtórzeń pozostało: 4
Materiały:
Przedmioty:
Narzedzia:
Ilosc: 2500
I pokazuje się:
YYYY-Y.yy: Nie masz odpowiednich narzedzi by pracowac przy Farming to get timber.
Widocznie mi rece urwalo
"Freedom is only a hallucination"
-
- Jinchuuriki
-
- Jinchuuriki
-
- Ice-Man
- witia1
mazurek wrote:nie, takie informacje pojawiaja sie tylko wtedy, gdy korzystasz z maszyn i urzadzen
Lub jak zakładasz projekt zbierania/wydobycia

Do postu niżej:
Nie mam na myśli że osoba która założyła projekt będzie widzieć coś więcej, tylko że zakładając projekt zobaczy się informację o tym w jaki sposób można uzyskiwać dany surowiec, i tak jak dla np drewna jest opcja bez narzędzi tak dla tarcicy jej nie ma

Last edited by witia1 on Mon Jun 09, 2008 11:57 pm, edited 1 time in total.
-
*kreci przeczaco glowa* nie, nieprawda. zalozenie jest takie, ze wydobywac mozesz golymi rekoma. narzedzia tylko przyspieszaja prace. dlatego przy informacji o projekcie nie bedzie ani slowa o narzedziach (one pojawia sie na przyklad przy projekcie wytopu stali - musisz miec miechy).
fakt, tarcica jest wyjatkowym surowcem, bo mozna ja wydobywac tylko przy pomocy narzedzi. ale skrypt w jej przypadku dziala tak samo jak w przy innych surowcach. na przyklad cebula, bo akurat mam ja pod reka:
i slowa o lopacie tu nie ma.
zreszta, o czym my gadamy? na dodatek w temacie, ktory sluzy do czegos innego? kto chce, to niech znajdzie sobie las z tarcica i sam zobaczy
fakt, tarcica jest wyjatkowym surowcem, bo mozna ja wydobywac tylko przy pomocy narzedzi. ale skrypt w jej przypadku dziala tak samo jak w przy innych surowcach. na przyklad cebula, bo akurat mam ja pod reka:
Code: Select all
PROJEKT: Farming to get onions
Uczestnicy:
Rozpoczynający: XXXXXXXXXX (2284-1)
Postęp: 0.0 procent
Potrzebne godziny: 2
Wykonywanie projektu: Ręczne
Powtórzeń pozostało: 94
Materiały:
Przedmioty:
Narzędzia:
Ilość: 160
i slowa o lopacie tu nie ma.
zreszta, o czym my gadamy? na dodatek w temacie, ktory sluzy do czegos innego? kto chce, to niech znajdzie sobie las z tarcica i sam zobaczy

- robin_waw
Łapanie pstrąga tęczowego
W ciągu jednego dnia jedna postać może catch tylko 50 gram. Liczba tur będzie zaokrąglona w górę. To ile otrzymasz na koniec podlega losowym odchyłom (maks. 20%) od ilości jaką podasz.
Jeśli w twoim inwentarzu jest fishing pole (), to możesz catch 500 gram w ciągu dnia.
Jeśli w twoim inwentarzu jest fishing spear (), to możesz catch 350 gram w ciągu dnia.
Przy tarcicy nie ma podanego ile nazbierasz bez narzędzi
W ciągu jednego dnia jedna postać może catch tylko 50 gram. Liczba tur będzie zaokrąglona w górę. To ile otrzymasz na koniec podlega losowym odchyłom (maks. 20%) od ilości jaką podasz.
Jeśli w twoim inwentarzu jest fishing pole (), to możesz catch 500 gram w ciągu dnia.
Jeśli w twoim inwentarzu jest fishing spear (), to możesz catch 350 gram w ciągu dnia.
- Ice-Man
robin_waw wrote:{...}
A ja ci powiem, że jest:
W ciągu jednego dnia jedna postać może farm tylko ->0<- gram. Liczba tur będzie zaokrąglona w górę. To ile otrzymasz na koniec podlega losowym odchyłom (maks. 20%) od ilości jaką podasz.
Jeśli w twoim inwentarzu jest 3/4 axe (), to możesz farm 2260 gram w ciągu dnia.
Jeśli w twoim inwentarzu jest axe (siekiera), to możesz farm 3000 gram w ciągu dnia.
Jeśli w twoim inwentarzu jest steel battle axe (), to możesz farm 2200 gram w ciągu dnia.
Jeśli w twoim inwentarzu jest bronze axe (), to możesz farm 3000 gram w ciągu dnia.
-