Odeszli... [*]

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Robert_

Postby Robert_ » Wed May 21, 2008 11:27 am

FAKIR GRABARZ

chyba najbardziej pracowity czlowiek jakiego znam. pracowal nawet wtedy, gdy miasto wymarlo a resztka mieszkancow robila za duchy.

wielka szkoda :(
mocny92

Postby mocny92 » Wed May 21, 2008 2:02 pm

Xena... Jedna z ciekawszych osób które poznałem, autorka wielu dzieł urozmaicających Kannabijską kulturę i wypiętrzając ją na topowie miejsce w rankingu światowym. Piękna sztuka, ciekawa postać, dobra przyjaciółka.
Do tej pory mam na komputerze zapisane kilka jej prac...
Niestety za dobrze jej nie pamiętam, gdyż ostatnią styczność z nią miałem ponad rok temu...
Dzięki Xeniu za portret Tenar :)
Wszystko można co nie można - byle z lekka i z ostrożna!
Sztywna

Postby Sztywna » Wed May 21, 2008 3:18 pm

Milo wrote:Gwidon 1414-2262

Milo! Dyszę zemstą... Jak tylko będę u ciotki, to Cię znajdę i pomogę Remowi urywać Ci głowę!
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
cald dashew

Postby cald dashew » Sat May 24, 2008 1:00 pm

Metal Maiden, postać całkowicie dla zwały. Nieudana... chyba tylko 3 razy ją odgrywałem jak miało być. Złożył sam siebie w ofierze (zagłodził :lol: )

No i jak co 100dni tworze kolejnął postać
Image
Image
Image
nemo49

Postby nemo49 » Sat May 24, 2008 5:39 pm

Czarnawy wrote: LIDIA LAPOGAZ 1259 - 2071
Jeśli ktoś znał, niech coś napisze.

Gdyby posiedziała dłużej na dupie w Gazowej Przystani i zamiast się zabawiać jako piratka skoncentrowała na sprawach wyspy to może byśmy wspólnie stworzyli na Davlozhismos potężne państwo. Ot co:)
Tetro

Postby Tetro » Sat May 24, 2008 5:51 pm

Leon zabity przez piratów Litwińskich :( Szkoda, prosze gracza o kontakt chciałem dopowiedziec kilka słow....
?
bast

Postby bast » Sat May 24, 2008 6:45 pm

...troche czasu minelo...

- Fruuu
- BuBu
- Tursla
- Tola z Aglay
- Amaretta z Kolibra (również jako Amaretta Starsza znana)
- Coco Nutt

wielkie podziekowania dla tych dzieki ktorym "cos" sie w ich zyciu wydarzylo, niczego same by nie zdzialaly :)

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
Khe

Postby Khe » Sat May 24, 2008 9:01 pm

Ty wiesz, ze duzo osob najchetniej by Cie udusilo, no nie? ;)

A teraz serio:
Pozdrowienia od staruszka i dziekuje za wspolna gre, a szczegolnie za wiesz ktora postac... bo te inne to raczej tylko spotykalem, moje postacie nie rozmawialy z nimi... a przynajmniej niczego takiego nie pamietam ;)

Feiht Laets (tak sie naprawde nazywal, chyba tylko dwie postacie o tym wiedzialy) znany niektorym jako Enesar, a wiekszosci jako Mensogi ;) - 1303 - 2072 - niezbyt udana postac, ale i tak dlugo pozyla - Zlodziej, romantyk. Jego metoda dzialania nie bylo "lap co sie da i w nogi", zawsze ocenial wartosc rzeczy, ktore mogl zwinac i ryzyko, jakie sie z tym wiazalo, dlatego tylko raz cos ukradl ;) Lup moze nie byl jakis wielki, ale nikt sie nie zorientowal, ze cos zniknelo, choc kradl na oczach wszystkich ;) Zeby bylo ciekawiej, sprzedal ukradzione rzeczy tym, ktorym je ukradl i kupil sobie za to od nich szable. Lubil dawac kwiaty nowo poznanym kobietom. Nie znosil, gdy jakis mezczyzna zle sie do nich zwracal. Zwiedzil pieszo prawie cala wyspe Vlo i Dev, oraz spory kawalek Wyspy Raj i Fic. Podrozujac szukal milosci, ale nigdy jej nie znalazl. Zmarl w Zaciszu po dlugiej spiaczce... z glodu, bo prawie juz do niego nie zagladalem i nie wiedzialem, ze mu sie jedzenie skonczylo ;)
Leming

Postby Leming » Fri May 30, 2008 11:44 am

Czarnawy wrote: XENA Z KANNABI 1250 - 2223
LIDIA LAPOGAZ 1259 - 2071

Moje postaci miały okazję poznać obie panie dopiero pod koniec ich życia, przy czym raczej dość przelotnie. O obu można powiedzieć, że utrwaliły się w historii Cantr i będą pamiętane. Szczególnie galeria malarstwa Xeny to coś, co chyba nie ma odpowiednika w reszcie świata Cantr, przynajmniej polskiej jego części.
Obie panie za mojej pamięci były raczej milczące i mało ruchliwe, ale nie da się powiedzieć, że należały do typowych przysypiaczy, a to bardzo wysoko sobie cenię. Potrafiły wchodzić w interakcje z innymi postaciami, a Lidia to nawet nieźle namieszała. Więc, choć nie były to postacie, które codziennie kupę czasu byłyby świetnie i ze szczegółami odgrywane, to jednak wyróżniały się na tle otoczenia. Może jedne z najbardziej nietypowych, jakie dane mi było poznać w świecie Cantr.
Dziękuję.
Aravat

Postby Aravat » Fri May 30, 2008 3:06 pm

Czarnawy wrote: LIDIA LAPOGAZ 1259 - 2071

Tę panią znałem a i owszem. A w zasadzie moja postać, która ją poznała jeszcze w czasach jak handlowała gazem. Najwięcej kontaktów z nią moja postać miała w momencie kiedy Lidia postanowiła przestać handlować i zająć się bardziej intratnym acz mocno ryzykownym zajęciem. Niestety muszę przyznać, że przez nieświadomość pomogłem jej w ty zamierzeniu. Ech...
Pozdrawiam.
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
Echo

Postby Echo » Sun Jun 01, 2008 1:25 am

Nikodem Szary... odszedł...

Pozwólcie, że sobie pozwolę na tyle.
Tym razem...
Nekrolog nie powinien brzmieć banalnie, a ja nie potrafię o nim sklecić innych słów.
Ale przyjdzie taki moment, bo na to zasłużył.
pipok

Postby pipok » Sun Jun 01, 2008 6:33 am

Echo wrote:Nikodem Szary... odszedł...
Porządny człowiek.
Scorup

Postby Scorup » Sun Jun 01, 2008 9:59 pm

Echo wrote:Nikodem Szary... odszedł...

Cholera, nie myślałem, że usłyszę o postaci, którą będe pamiętał. Gratulacje dla gracza. ;)
I za udaną postać, i za wytrwałość.
Image
Tetro

Postby Tetro » Fri Jun 06, 2008 8:04 am

Kapitan Luke Drake, moja kochana postac :) Zrobił duzo złego, ale chcial to naprawic, napisal zielnik i chcial oplynac swiat. Niestety zabili go piraci gdzies na morzu, mial szanse, ale wpadl do wioski w ktorej obozowalo wiecej piratow, :evil:
?
Laura_

Postby Laura_ » Fri Jun 06, 2008 10:11 am

przykre :-(
pozdrowienia od b. z vlotryan

Return to “Ogólne dyskusje”