Moderators: Public Relations Department, Players Department
Legalus wrote:Ula wrote:I w ten oto sposób zredukowałam liczbę postaci do 4.
O jak to brutalnie i bez serca zabrzmiało
hmm, ale mi szkoda Rudolfa, fajna postać to była... PS: byłem przekonany, że to były Piranie, nie Rekin ;D
Ula wrote:Cestoda [1697 - 2248] - krawcowa z Portu Rzemiosł. Dość dziwna dla mnie postać. Całkowicie rozminęła się z moimi początkowymi planami. Miała iść do odstrzału, jednak wyrok został odroczony aż do teraz. Irytowała mnie, jako gracza, ale z drugiej strony... chyba ją polubiłam.
W skrócie: niezdecydowana, marudząca, roztargniona, trochę nieufna i chimeryczna, nieuzewnętrzniająca swoich uczuć, do tego skłonności do postawy typu "przepraszam, że żyję". Co prawda znalazł się Akar - młody mężczyzna, który swoją energią, uczuciem i przede wszystkim uporem skłonił ją do zmiany poglądów. Przynajmniej częściowo.
Była bardzo oddana swojemu rodzinnemu miastu i ludziom, których kochała, choć miewała problem z okazywaniem tego. Po śmierci męża przygasła. Co prawda próbowała zacząć żyć od nowa, ale nie wyszło. Nie udało jej się uchronić osoby, którą traktowała jak młodszego brata od załamania się pod ciężarem obowiązków. Zrezygnowana wycofała się z życia i umarła po cichu, starając się zrobić jak najmniej zamieszania.
Niniejszym dziękuję Portowcom, ich sąsiadom (szczególnie Orijaene i Lenie), a także odwiedzającym Port żeglarzom za grę.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest