Jesli moglbys zabic WSZYSTKIE postacie, ktore...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- koliberek
- koliberek
- Quijo
koliberek wrote:Ula wrote:No... spokój by był. Ja bym już nie wróciła.
Nie wróciła... taaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ja już nie wróciłam dwa razy
Ja tez właśnie nie powracam drugi raz

Za pierwszym razem wytrzymałem 3 dni, ciekawe jak mi teraz pójdzie, już sie drugi dzień trzymam

PS. Wszystkiego najlepszego Kolibrze z okazji pierwszej rocznicy rejestracji na forum

http://www.gks-murcki.com
- Villon
No muszę, inaczej się uduszę
Astrid
Topór mnie świerzbi za każdym razem, kiedy usta otwiera. Przemądrzała, wie najlepiej, bardziej papieska od samego papieża. No i nie mówi, a przemawia. A jak nie przemawia to poucza. Jeszcze jedna pompatyczna przemowa i jak się zamachnę …

Astrid
Topór mnie świerzbi za każdym razem, kiedy usta otwiera. Przemądrzała, wie najlepiej, bardziej papieska od samego papieża. No i nie mówi, a przemawia. A jak nie przemawia to poucza. Jeszcze jedna pompatyczna przemowa i jak się zamachnę …

*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
-
- Luke
- Chimaira_00
Einar Raven - arogancki cwaniaczek, któremu się wydaje że jak go kiedyś kimś zrobili to będzie całe społeczeństwo ustawiał wedle swojego życzenia. Już słyszę jak co poniektórzy ostrzą topory
[glosa] to taki lekki prztyczek w waszą stronę. Pohamujcie swoje dygresyjki i najeżdżanie na inne postaci, tylko dlatego, że nie siedzą w klice. To się już niesmaczne zaczyna robić. Wake up&smell the coffee, moja sugestia...[/glosa]

[glosa] to taki lekki prztyczek w waszą stronę. Pohamujcie swoje dygresyjki i najeżdżanie na inne postaci, tylko dlatego, że nie siedzą w klice. To się już niesmaczne zaczyna robić. Wake up&smell the coffee, moja sugestia...[/glosa]
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
-
A że tak zapytam... jak się ma ten niesmak do tego tematu? Jeśli dygresyjki nie pasują komuś w grze to uwagi co do nich też powinno się w grze przekazywać. Tutaj widzę że chodzi (przynajmniej z tytułu tematu) jedynie o postacie i sposób ich prowadzenia.
Coby nie offtopować za bardzo:
Kalina - Tutaj przydałby się tłumik, oj bardzo
Coby nie offtopować za bardzo:
Kalina - Tutaj przydałby się tłumik, oj bardzo