Miri wrote:Matt, ja wolałabym samopoczucie RP pozostawić
Agree.

Miri wrote:strefy klimatyczne - za, za i jescze raz za, ale raczej ustawiane wyspami/regionami niż szerokością geograficzną (jest taka w ogóle?)
Szerokości geograficznej nie ma (chyba

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Miri wrote:Matt, ja wolałabym samopoczucie RP pozostawić
Miri wrote:strefy klimatyczne - za, za i jescze raz za, ale raczej ustawiane wyspami/regionami niż szerokością geograficzną (jest taka w ogóle?)
Robaczek wrote:Miri wrote:Matt, ja wolałabym samopoczucie RP pozostawić
Agree.![]()
Szerokości geograficznej nie ma (chyba), bo świat Cantra nie jest kulą. Ja bym powiedział, że dobre by były nie strefy, a regiony klimatyczne. I wcale nie musi to być jakoś realistycznie ułożone. Ot, tu pustynia (gorąco, sucho), tu las (różne rodzaje), tu równina, tu góry (zimno, śnieg), itp. Obawiam się jednak, że implementacja tego byłaby możliwa tylko wtedy, jeśli pogoda nie miałaby wpływu na zdrowie i nie trzeba by było się do niej specjalnie ubierać. Bo jak nagle zrzucimy strefę arktyczną na jakiś istniejący już teren, to jego mieszkańcy będą mieli niewesoło.
suchy wrote:Czy chcę... Nie będzie mi przeszkadzała, ale i bez niej świetnie mi się odgrywa
Ba... Implementacja pogody narzuca automatycznie pewien sposób odgrywania, więc szczerze mówiąc wciąż się waham, czy coś takiego mi pasuje.
Dwudziestoletni mężczyzna mówi: wrote:zaraz będzie padać, i to nieźle *Spojrzał na nadchodzące zewsząd chmury*
Czterdziestoletni mężczyzna mówi: wrote: Dobrze się czujesz? jaki deszcz?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest