Tutaj ujawniamy swoje postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

isis

Postby isis » Tue Mar 11, 2008 7:35 am

Robaczek wrote:A****l - najchętniej bym się do niego nie przyznawał, bo mi coś nie wyszedł... Sam nie wiem, cóż więcej napisać. Na pn-zach koniuszku pewnej długaśnej wyspy.

L**n P***o - czeniączy szpokój blondwłoszy mieszkaniecz Czechowicz. Sam się zdziwiłem, jak rzucił pewną ciekawą ideę. ;) Coś mi u niego RP siada jednak, mam wrażenie.

Znam tych dwóch :D I tak właśnie myślałam, że są twoi... :wink:

----
Ja też ujawnię. Co tam :wink:
S***i - młode dziewczę z pewnego miłego miasta na kontynencie :wink:
ImageFederacja RP - odgrywaj z nami!

Sun is on the sky, oh why, oh why..?
Robaczek

Postby Robaczek » Tue Mar 11, 2008 10:20 am

isis wrote:Znam tych dwóch :D I tak właśnie myślałam, że są twoi... :wink:

Jasnowidzka? :P
Ale skoro wiążesz ze mną taką raczej nie najlepszą postać, jak A., to chyba nie masz o moich umiejętnościach zbyt dobrego zdania. ;)
Glizda :) | 3819319
ImageCzłonek Federacji RP - odgrywaj z nami
Szopen

Postby Szopen » Tue Mar 11, 2008 10:35 am

Robaczek wrote:P*n K***y zwany K***ym - mieszkaniec E****. Mam wrażenie, że inni obywatele go lubią. Żywią doń sympatię, owszem. Darzą pozytywnym uczuciem. ;)

Poznalem, pomysl niezly, fajny, owszem ;)

Nie offtopujemy :P

E******* - Przysypiajacy wlodasz pewnego lasu kolo E****. Ostatnio w dobrej formie
G******** - rzec by mozna uciekinier. Wielki (doslownie) tulacz, z nieodlaczna siekiera. Tez w miare w formie ostatnio ;)
isis

Postby isis » Tue Mar 11, 2008 11:59 am

Robaczek wrote:Jasnowidzka? :P

Nieee :lol: Raczej proste pierwsze skojarzenie z wątkiem graczy powracających :wink:
Robaczek wrote:Ale skoro wiążesz ze mną taką raczej nie najlepszą postać, jak A., to chyba nie masz o moich umiejętnościach zbyt dobrego zdania. ;)

Ależ nie! 8) Wręcz przeciwnie. Ja tam lubię odgrywanie A. :wink:

Żeby nie było, że offtopuję 8)
A** nawet ona sama nie wie, na jakiej wyspie się znajduje 8)
ImageFederacja RP - odgrywaj z nami!

Sun is on the sky, oh why, oh why..?
Leming

Postby Leming » Tue Mar 11, 2008 12:07 pm

Robaczku, w szyfrze jednej z postaci masz błąd. Ostatnia litera. Wrzuciło ci się "y" zamiast "t". 8)

Strasznie dużo z tych postaci, co je ostatnio ujawniacie, znam. I nie tylko nowych, bo na przykład jedną z postaci Szopena też. Przyjemne są.

Ciekawe tylko, kiedy zaczniecie się zniechęcać, drodzy powracający. 8)

Obrona przed offtopem:

Juksu, 2007-2194 (Suomi)
Padł gdzieś w końcu na pustkowiu, jednak z głodu, chociaż miał 99% obrażeń zadanych przez zwierzaczki. W całym życiu powiedział tylko parę słów.
http://www.bookcrossing.com/
Villon

Postby Villon » Tue Mar 11, 2008 3:29 pm

Nic nie siada A jak siada, to niech się podnosi :P

Hm... Justine jakaśtam. W strefie francuskiej. Jak tam się nic nie dzieje! :D
Robaczek

Postby Robaczek » Tue Mar 11, 2008 3:36 pm

Leming wrote:Ciekawe tylko, kiedy zaczniecie się zniechęcać, drodzy powracający. 8)

Jakże to miło usłyszeć czasem kilka ciepłych słów zachęty od bardziej doświadczonych graczy. :lol: :wink:

Villon wrote:Nic nie siada A jak siada, to niech się podnosi

Są w tym kierunku wykonywane starania. :P

Swoją drogą, popełniłem błąd ujawniając wszystkie postaci naraz. ^^ Teraz, żeby nie robić OT w tym temacie, musiałbym sobie tworzyć kolejną na każdy napisany post. ;)
Glizda :) | 3819319

ImageCzłonek Federacji RP - odgrywaj z nami
Gulczak

Postby Gulczak » Tue Mar 11, 2008 3:59 pm

/post nie tyle co offtop, ale żałosne biadolenie nad swoim losem i wspominanie przy małej informacji o mojej nowej, jedynej postaci/

Pamiętam, jak kiedyś tutaj ujawniłem swoje postacie... To był szok... Zazdroszczę wszystkim, którzy mają co ujawniać :D U mnie tylko jedna postać, której nikt nawet nie pochwalił za dobre odgrywanie :lol: Zawiodę wszystkich, którzy życzyli mi niepowodzenia - nie ugnę się i moja postać pozostanie do końca gry taka sama! Ciekawe, ile człowiek może wytrzymać tak charakterystycznie paplając... Już w życiu czasami tak rozmawiam :lol:

Robaczku, znam jedną twoją postać. Spotkałem ją swoją jedyną postacią. Nawet miały delikatny konflikt... :P Ciekawe, czy domyślasz się, któż to mógł być :)
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Zamia

Postby Zamia » Tue Mar 11, 2008 7:43 pm

mikkael wrote:Z***m - trochę anonimowy milczek urodzony w D** B***** i przetransportowany w góry do pomocy kilku osobom.
.

Znam! Znam! *podskakuje z radości* Też mieszkam w górach, tylko trochę dalej :wink:
Leming

Postby Leming » Tue Mar 11, 2008 8:56 pm

Robaczek wrote:
Leming wrote:Ciekawe tylko, kiedy zaczniecie się zniechęcać, drodzy powracający. 8)

Jakże to miło usłyszeć czasem kilka ciepłych słów zachęty od bardziej doświadczonych graczy. :lol: :wink:

Jakich znowu bardziej doświadczonych? :lol: Ja jestem całkiem młodym lemingiem. Ale widziało się już recydywy, oj widziało. Taki jeden pierzasty na przykład to już dwa razy rzucał, a teraz znów gra. :lol:

Zapora przeciwoftopowa:

Gucio, 2147-2178 (polski)
Postać, co jakoś nie trafiła na swoje miejsce.
http://www.bookcrossing.com/
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Tue Mar 11, 2008 9:50 pm

Jak łatwo się domyślić długo bez Cantra nie wytrzymałem a na forum nigdy się nie wykrzyżykowałem. :twisted:
Dołączyłem do zacnego grona jednopostaciowców (o jedną postać za dużo a czasem mnie korci by zrobić ich tyle ile programista dał slotów :roll: ).

Nowa postać ma już ponad dwadzieścia latek i żeby być orginalnym jest strasznym leniem.
Ciągle śpi,prawie nigdy nie dokańczała żadnych projektów,nic nie zbierała,nie pytała o prace,nie naprawiała.
Trzyma się się różnych grup ludzi coby mieć zawsze jedzenie i rozrywki pod ręką.
Przy tym jak na śpiocha jest dosyć nietypowa.
Żeby było śmiesznie jest tak wyekwipowana że nie jeden obdartus z poprzedniego konta mógłby jej pozazdrościć i to wszystko zdobyte drogą jak najbardziej zgodną z miejscowym prawem.
Będe się starał utrzymywać ten kurs (dawniej moje postacie były pracocholikami).
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Wed Mar 12, 2008 7:43 pm

dobra, to ujawnię swoje nowe postacie

A
P
A
SZ [ka] albo PASZA jak kto woli
i jeden bez imienia jeszcze
dalej zgadujcie
pikolo

Postby pikolo » Tue Mar 18, 2008 2:29 pm

Nadia-zmarło jej się z głodu w swoim domku w Zatoce Borowicza. Strasznie mnie ta posatać nudziła, zero pomysłu na nią miałem... :(
Czy nie uważasz, że na 15 twoich postaci chociaż część mogłaby nie biegać z kuszami, żelaznymi tarczami i konopnymi ciuchami, tylko czymś bardziej oryginalnym?
Aravat

Postby Aravat » Tue Mar 18, 2008 2:47 pm

KeVes wrote:dobra, to ujawnię swoje nowe postacie

A
P
A
SZ [ka] albo PASZA jak kto woli
i jeden bez imienia jeszcze
dalej zgadujcie

Ostatnio pojawiło się parę postaci, które nie chcą albo nie mogą powiedzieć jak mają na imię...Jedna z tych postaci jest nawet całkiem ciekawa...;)

I żeby nie było...
Araam Decadis z GazGallus - To była moja najbardziej leniwa postać. Do tego stopnia, że nie chciało jej się nawet podnieść jedzenia z ziemi :D
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
Milo

Postby Milo » Tue Mar 18, 2008 6:47 pm

Aravat wrote: Ostatnio pojawiło się parę postaci, które nie chcą albo nie mogą powiedzieć jak mają na imię...Jedna z tych postaci jest nawet całkiem ciekawa...;)

11 ich się pojawiło ;)

Return to “Ogólne dyskusje”