Nie lubię jak się mnie wycina :twisted:
[size=0]Jestem uczulona na czekoladę[/size]

Moderators: Public Relations Department, Players Department
matero wrote:(...)która powinna być już dawno zapomniana(...)
matero wrote:pipok wrote:"...Opowieści Mamuta."
Dziwne uczucie, czytać o nieistniejącej od wielu miesięcy postaci, która powinna być już dawno zapomniana. Ale uczucie miłe, nie powiem. Fajnie, że komuś bajdurzenia tego grubo ciosanego podróżnika się podobały.
Off topic, wiem.
Zamia wrote:Znak kamienny stoi. Tylko na notatki jeszcze moja postać nie trafiła.
Mamut postać wspaniała. Oryginalna. Na własne oczy kiedyś widziałem i tzw. Rubinkowo, i pomnik. I wiem, gdzie jest obecnie całkiem spora część mamutowych rubinów!matero wrote:Dziwne uczucie, czytać o nieistniejącej od wielu miesięcy postaci, która powinna być już dawno zapomniana. Ale uczucie miłe, nie powiem. Fajnie, że komuś bajdurzenia tego grubo ciosanego podróżnika się podobały.
Ciężki do strawienia. I autor, i tekst. Nie byłem w stanie przebrnąć przez to dzieło.Robaczek wrote:Odoaker, zdecydowanie.
Jedna moja postać miała bezpośrednią styczność zarówno z tekstem, jak i z autorem.
Legalus wrote:[MAPA] Wielka Mapa Swiata, autorstwa Narvego z Vlotryan (1943) - wersja ogolnogeograficzna, uzytkowa <---- urzekła mnie
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest