Tworcy notatek, które zainteresowaly was w grze...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Leming
- Luke
- Zamia
-
Miałam już o tym napisać... no nie dziesiątki cantryjskich lat, ale co najmniej 5. Pojawiła się notatka Gazoportu. Zasluguje na uznanie za zarowno graficzne, jak i literackie dopracownie.
Ale... Skad to się wzięło, że zarówno autor, jak i ja widzieliśmy identycznie ratusz tego miejsca. To mnie tak mocno zaskoczyło, zwlaszcza, ze nie opisywalismy tych miejsc... Nie wiem, kto jest jej autorem, ale klimat i wizja... To niesamowite!!!
Ale... Skad to się wzięło, że zarówno autor, jak i ja widzieliśmy identycznie ratusz tego miejsca. To mnie tak mocno zaskoczyło, zwlaszcza, ze nie opisywalismy tych miejsc... Nie wiem, kto jest jej autorem, ale klimat i wizja... To niesamowite!!!
- marol
Arucard wrote:..a z ktorym nikt nic zrobic nie chce.
Marol jest niestety jedynym "Prog", niezależnie od języka. Co do notatki to proszę PMa z jej nazwą i nazwą miejsca, w którym się znajduje.Luke wrote:Marol może i jest wszechmogący, ale ręce (jak przypuszczam) ma tylko dwie. Być może bardzo, bardzo cierpliwe i bardzo, bardzo uprzejme proszenie go o pomoc poskutkuje?
Jak kto niecierpliwy, to walcie po angielsku do angielskich Prog. Ciekawe, jak strasznie się zainteresują i zaraz przylecą pomagać.
- Luke
- marol
- Luke
Marol, nie wiem, czy Ci współczuć, czy gratulować, czy w złotej klatce zamknąć, żebyś nam nigdzie nie uciekł!

Już dotarłem do zielnika Lady. Nie ma to jak się dobrze porozglądać, łapówkę dać, wyłudzić, ukraść...Luke wrote:Ja tam nie wiem, mam same młode postacie.Milo wrote:Lepsze od zielnika Lady, znanego od dziesiątków lat?

[*]...
- Tetro
- Luke
- Elf
Luke wrote:Cynamon mi się podobał. Ciekawe, gdzie rośnie.Tetro wrote:Luke i jak wrazenia z tego zielnika?
W Azji na przykład. A dokładnie rośnie tam cynamonowiec, z którego kory powstaje cynamon. Polecam kakao z cynamonem. Chociaż z chilli podobno też jest bardzo dobre (nie próbowałam)
taca. wanna. łóżko
- robin_waw
- Luke
Azja to w której strefie językowej? Bo ja znam wszystkie 7 wysp w naszej i tam nigdzie Azji nie ma (nawet Azji Tuhajbejowicza)Elf wrote:W Azji na przykład. A dokładnie rośnie tam cynamonowiec, z którego kory powstaje cynamon.

Z chili to czekolada! Czekolada na gorąco z chili i z bardzo bitą śmietaną. Nauczyłem się dwa lata temu. Boskość.Elf wrote:Polecam kakao z cynamonem. Chociaż z chilli podobno też jest bardzo dobre (nie próbowałam)

[*]...
- Elf
Luke wrote:Azja to w której strefie językowej? Bo ja znam wszystkie 7 wysp w naszej i tam nigdzie Azji nie ma (nawet Azji Tuhajbejowicza)Elf wrote:W Azji na przykład. A dokładnie rośnie tam cynamonowiec, z którego kory powstaje cynamon.![]()
Chyba żyjemy w innych światach... A Polska to na której wyspie?

*ciszej* jestem fanką grzanego piwa z imbirem ( z cynamonem? grzane piwo z cynamonem? ciekawe

robin_waw wrote:Tylko ciekawe skąd autorka (mówię o postaci zdobyła aparat).
Chyba że są to zasuszone próbki roślin umieszczone w kartach zielnika.
No,tak, od czego mamy wyobraźnię- mogą to być zasuszone próbki, albo mogą to być rysunki

taca. wanna. łóżko
- Villon