Plaga Zawalow
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- KVZ
- Players Dept. Member
- w.w.g.d.w
- cald dashew
- Villon
- cald dashew
- w.w.g.d.w
- Luke
- Zamia
- marol
-
Przyganiały spamery trollowi.
Hetman Trolli
Swoją drogą to teraz jest tych zawałów jakby mniej... Za to więcej ludzi pada z głodu. i to w dużych osadach
Hetman Trolli

Swoją drogą to teraz jest tych zawałów jakby mniej... Za to więcej ludzi pada z głodu. i to w dużych osadach

Czy nie uważasz, że na 15 twoich postaci chociaż część mogłaby nie biegać z kuszami, żelaznymi tarczami i konopnymi ciuchami, tylko czymś bardziej oryginalnym?
- w.w.g.d.w
pikolo wrote:Swoją drogą to teraz jest tych zawałów jakby mniej... Za to więcej ludzi pada z głodu. i to w dużych osadach
Bo zmienił się kierunek wiatru?
pikolo wrote:Hetman Trolli
Ja???
marol wrote:Zauważyliście, że wczoraj WIG20 spadł o ponad 2%?
Moim zdaniem to efekt ogólnej recesji na rynku światowym,miejmy nadzieje że nie skończy się to ogólną bessą i podrożeniem prądu tam gdzie stoi serwer na którym postawiona jest gra i forum bo nie będe miał gdzie wnerwiać ludzi.
Luke wrote:Zgadza się. Bo chumor to taki ch-owy humor. Trollowaty.
(przepraszam, nie mogłem się powstrzymać)
Yep!

Nadajemy na tych samych falach albo przynajmneij twój odbiornik jest dobrze ustawiony.
-
Przepraszam za offtop w wątku z nekrologami, mam nadzieję ze ten będzie na miejscu. Nie chcę zaczynać nowego.
Ostatni atak plagi zawałów wywołało zachowanie X. Dlatego też jego post uznałem za albo objaw głupoty (nie wie co robił??) albo bezczelności, hipokryzji. Takie krokodyle łzy.
Jeśli kogoś uraziłem tamtym lakonicznym postem to przepraszam.
Ostatni atak plagi zawałów wywołało zachowanie X. Dlatego też jego post uznałem za albo objaw głupoty (nie wie co robił??) albo bezczelności, hipokryzji. Takie krokodyle łzy.
Jeśli kogoś uraziłem tamtym lakonicznym postem to przepraszam.
Last edited by Milo on Sun Jun 29, 2008 12:34 am, edited 2 times in total.
- Villon
Jak to, Milo?
To znaczy chciałeś napisać: jakiejś postaci X? Nie bardzo rozumiem.
To znaczy chciałeś napisać: jakiejś postaci X? Nie bardzo rozumiem.
Last edited by Villon on Sun Jun 29, 2008 12:49 am, edited 1 time in total.
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
-
Dobrze, rozwinę.
Wątek znowu nie za bardzo na miejscu (choć tu panuje OT od połowy lutego) ale bardzo proszę o nie kasowanie go tylko przeniesienie do bardziej właściwego (właściwszego?).
Gdyby X nie oszukiwał nie rozpoczęło by sie śledztwo, Y nie miała by kontaktów z PD które ją tak zdenerwowały i nie skasowała by konta. Czyli Z nie musiała by się z nią solidaryzować.
Żeby nie być gołosłownym. W tą smutną historie zamieszane były trzy postacie jednego gracza, X: A, B i C. Moje wątpliwości budzi też para D/F co do której jestem na 90% procent pewien że należy do jednego gracza.
A i B wspólnie robią mapy które nawet wspólnie podpisują. Cała trójka manipulowała innymi postaciami. Mogę tak długo i do niczego to nie doprowadzi poza flame war'em na forum. Dlatego mam propozycje.
Marol, jesteś chyba jedynym człowiekiem któremu wszyscy tu ufają, który ma autorytet i odpowiednią wiedzę. Powiedz ze X jest uczciwy, że można w ten sposób tworzyć mapy i współpracować postaciami. Natychmiast przeproszę i poświęcę sie kampanii na rzecz rehabilitacji Nemo i oczyszczenia jego imienia. Bo został zniszczony za podobne rzeczy.
Pozdrawiam, Milo
Wątek znowu nie za bardzo na miejscu (choć tu panuje OT od połowy lutego) ale bardzo proszę o nie kasowanie go tylko przeniesienie do bardziej właściwego (właściwszego?).
Gdyby X nie oszukiwał nie rozpoczęło by sie śledztwo, Y nie miała by kontaktów z PD które ją tak zdenerwowały i nie skasowała by konta. Czyli Z nie musiała by się z nią solidaryzować.
Żeby nie być gołosłownym. W tą smutną historie zamieszane były trzy postacie jednego gracza, X: A, B i C. Moje wątpliwości budzi też para D/F co do której jestem na 90% procent pewien że należy do jednego gracza.
A i B wspólnie robią mapy które nawet wspólnie podpisują. Cała trójka manipulowała innymi postaciami. Mogę tak długo i do niczego to nie doprowadzi poza flame war'em na forum. Dlatego mam propozycje.
Marol, jesteś chyba jedynym człowiekiem któremu wszyscy tu ufają, który ma autorytet i odpowiednią wiedzę. Powiedz ze X jest uczciwy, że można w ten sposób tworzyć mapy i współpracować postaciami. Natychmiast przeproszę i poświęcę sie kampanii na rzecz rehabilitacji Nemo i oczyszczenia jego imienia. Bo został zniszczony za podobne rzeczy.
Pozdrawiam, Milo
Last edited by Milo on Sun Jun 29, 2008 12:35 am, edited 2 times in total.
- Villon

A Ty, Milo, jesteś całkiem pewnie tego, co piszesz? Wiesz to wszystko na 100%, czy tak sobie gdybasz? O tym manipulowaniu także? I ciekawe skąd masz tę pewność?
Poproś może Marola, żeby powiedział też, czy uczciwe jest to, co teraz robisz, waląc przy tym na forum nickami i imionami postaci.
No tak. Nie zależy Ci już. Bo się skrzyżykowałeś.
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*