Jesli moglbys zabic WSZYSTKIE postacie, ktore...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Miaua

Postby Miaua » Tue Jan 08, 2008 7:38 am

Luke wrote:A co to D* ? :roll:

*przysuwa sie i podszeptuje* Dewiazdka... nie wiesz?
Kamienny znak: I'm the Devil, I love metal!
Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

Image
koliberek

Postby koliberek » Fri Jan 11, 2008 9:52 pm

Będzie przerwa na reklamy?
*podbiera Zamii landrynki i wciska colę temu po prawej*

Zdecydowanie Gocas...
Villon

Postby Villon » Fri Jan 11, 2008 11:01 pm

Ale ten Gocas ma zasięg rażenia, no no! *kiwa głową z niejakim podziwem*
Elf

Postby Elf » Fri Jan 11, 2008 11:08 pm

Luke wrote:Sable Sekke

Jeśli mu to wykrakasz,zabiję! ;)
taca. wanna. łóżko
Sachiel666

Postby Sachiel666 » Tue Feb 05, 2008 12:39 pm

*włazi do rękawa koszulki Elfika*
Arucard

Postby Arucard » Tue Feb 05, 2008 1:08 pm

*Wywleka chomika z rekawa elfika*Gdzie sie ty pchasz mojemu Elfikowi erosomanie?!:P
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Sachiel666

Postby Sachiel666 » Tue Feb 05, 2008 1:15 pm

*gryzie Arucarda w ręke , i zaczyna się myc sugerując że śmierdzą mu ręce*
cald dashew

Postby cald dashew » Tue Feb 05, 2008 1:43 pm

następny spammer do kolekcyji :twisted:
Image
Image
Image
lacki2000

Postby lacki2000 » Tue Feb 05, 2008 3:35 pm

cald dashew wrote:następny spammer do kolekcyji :twisted:
Sachiel666: 9.00 posts per day :]
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
Elf

Postby Elf » Tue Feb 05, 2008 7:36 pm

Sachiel666 wrote:*włazi do rękawa koszulki Elfika*

*ze zdumieniem zauważa, że jej chomik jest w klatce*

Dzisiaj śniło mi się, że goniłam go po całym mieszkaniu *mruczy niewyspana* złapałam.

A żeby nie off-topować. Jest taki jeden-A.- mam ochotę go zabić. A właściwie dwóch. Jeden niewdzięczny i pyskaty, totalny ignorant. Ale w sumie dobrze, taka odmiana.
Z drugim jest gorzej, to P.- nie podoba mi się gra tej osoby. Bardzo mi się nie podoba- gracz sili się na "oryginalność", która właściwie oryginalnością już nie jest. Jakoś szczególnie mnie irytuje ta postać :roll:
taca. wanna. łóżko
Sztywna

Postby Sztywna » Wed Feb 06, 2008 6:59 pm

Mam ochotę wymordować wszystkie swoje.
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
Gin

Postby Gin » Wed Feb 06, 2008 7:01 pm

JULKA !
Leming

Postby Leming » Tue Feb 19, 2008 8:40 am

Luke wrote:O wiele bardziej cenię, ba, wręcz uwielbiam!, kiedy postać w ogóle nie używa gwiazdek, a mimo to czujemy jej emocje, nastrój, śmiech czy sarkazm. Wyczuwamy "w głosie" napięcie, ulgę, radość czy irytację. No ale do tego trzeba umieć znakomicie posługiwać się językiem. Dlatego pozostaje nam "podpieranie się" gwiazdkami.

Mimo wszystko nie lubię "opisywania". Także u siebie samego. I o wiele przyjemniej czyta mi się:
- Jeszcze jedno słowo, a moja wściekłość przekroczy granice cierpliwości. A wtedy nigdy więcej nikt nie będzie musiał oglądać Twojej gęby, parszywy przybłędo.
niż:
- Jeszcze jedno słowo, a stracę cierpliwość. *na twarzy tego barczystego mężczyzny o jasnej cerze i długich włosach, ale krzywo obciętych nad brwiami, maluje się wściekłość i zniecierpliwienie, a ręce sięgają po topór*
albo jeszcze czasami:
- Ani słowa więcej! *widać, że jest zły i że myśli, jak go zabić* :shock: :lol:

Ale to taki offtop na marginesie.

To pewnie też ci się spodobało tak samo jak mnie:

XXX mówi: "*wzrusza ramionami i kładzie się w jakimś wygodnym miejscu; zanim zasypia przygląda sie jeszcze gwiazdom, by chociaż częścią siebie pojąć istotę tego świata - jego historię, opowieści, przygody i emocje; wzdycha zmęczony i zasypia sycąc się falami, których głos mimo, że jednostajny nigdy nie ogłusza*"

I co z takimi zrobić? Pytanie retoryczne, odpowiedź w tytule wątku, mój wpis nie jest off-topem - to tak dla jasności, żeby ktoś mi zaraz nie zaczął tłumaczyć. Jedyna dobra strona tego typu opisów to ta, że zaczynam coraz większą uwagę zwracać na to, co pakuję "do gwiazdek" moim postaciom.
http://www.bookcrossing.com/
lacki2000

Postby lacki2000 » Tue Feb 19, 2008 9:18 am

Leming wrote:
XXX mówi: "*wzrusza ramionami i kładzie się w jakimś wygodnym miejscu; zanim zasypia przygląda sie jeszcze gwiazdom, by chociaż częścią siebie pojąć istotę tego świata - jego historię, opowieści, przygody i emocje; wzdycha zmęczony i zasypia sycąc się falami, których głos mimo, że jednostajny nigdy nie ogłusza*"

Smutne jest to, że gracze wstawiający takie gwiazdki zasypiają z poczuciem dobrze odgrywanej postaci. A odnośnie tematu: jeśli mógłbym zabić wszystkie postacie, które noszą sandały to bym tego nie zrobił.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
Leming

Postby Leming » Tue Feb 19, 2008 9:34 am

lacki2000 wrote:jeśli mógłbym zabić wszystkie postacie, które noszą sandały to bym tego nie zrobił.

Dziękuję z całego serca! Chyba ze trzy moje postaci latają w sandałach. :D

Co do tego gracza, o którym piszę w poprzednim poście - mnie się wydaje, że ma jakiś pomysł na postać. świetnie by było, gdyby się nie zniechęcił, zabijać też go nie będę (i wcale nie przede wszystkim dlatego, że "jeśli mógłbyś", a moja postać nie może :wink: ). Ale. Nie wiadomo, czy zagląda na forum. A czy jest jakiś sposób na delikatne wyjaśnienie w grze, że to, co pisze, to jednak przesada? Przecież moja postać nie zapyta jego postaci, czy jego postać ma na czole mały ekranik, na którym się wyświetla, o czym akurat myśli. Moja postać nie wie, co to ekraniki. :wink:
http://www.bookcrossing.com/

Return to “Ogólne dyskusje”