Witam nową pacj... użytkowniczkę.
Nowi gracze - Witamy na forum
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- MattKaro
- Elf
gawi wrote:A ja tej pani jeszcze nie znam, więc witam niezmiernie uprzejie w bramch tej jakze cudnej krainy* wskazuje na miejsce gdzie siedzą jacys ludzi przy wodzie oceanu błekitnego jak z bajki . Wszedie dookoła roztacza sie plaża a w oddali widac małe pagórki pokryte trawa i kwiatami oraz drzewami* chodx siadaj z nami napijemy sie razem z czary miodu pitnego napoju bogow .. bo wlasnie sie stajesz jednym z nich.. pania przeszlosci i przyszlosci w swiecie Cantr
*patrzy na gawiego i parska śmiechem*
Frogutko,my się już znamy, niemniej jednak oficjalnie witam
I ja od razu też się przywitam,bo jeszcze tutaj tego nie robiłam
taca. wanna. łóżko
- 2rf
Witam po przerwie.
Może nie taki nowy gracz ze mnie ale nie było mnie trzy miesiące - przez pół tego czasu miałam dostęp do netu tylko przez telefon tp i doglądałam jedynie co dwa dni czy moje postacie żyją, a przez drugie pół siedziałam w habicie bez cywilizacji na wysokości 1800 metrów (...bez pytań proszę
).
Zapuszczone są moje postacie straszliwie. Jedna we francuskiej strefie nie przeżyła. Od dziś będę próbowała przywracać je do funkcjonowania.
Uff... *wzdycha ciężko* Będzie trudno.
Ktoś tęsknił? Ktoś mnie szukał?
...nie?

Może nie taki nowy gracz ze mnie ale nie było mnie trzy miesiące - przez pół tego czasu miałam dostęp do netu tylko przez telefon tp i doglądałam jedynie co dwa dni czy moje postacie żyją, a przez drugie pół siedziałam w habicie bez cywilizacji na wysokości 1800 metrów (...bez pytań proszę
Zapuszczone są moje postacie straszliwie. Jedna we francuskiej strefie nie przeżyła. Od dziś będę próbowała przywracać je do funkcjonowania.
Uff... *wzdycha ciężko* Będzie trudno.
Ktoś tęsknił? Ktoś mnie szukał?
...nie?
"We're alone inside - that'll never change" / Riverside
- Quijo
- 2rf
-
matt_
- lacki2000
Witam w klubie miłośników jednej postacimatt_666 wrote:dzień dobry. wracam do aktywnego grania. nie musicie płakać, została mi tylko jedna postać, chyba.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
-
matt_
- lacki2000
To ja Cię skreślam z listy najlepszych jednopostaciowców! A wiadomo że lista najlepszych jedpostaciowciów jest bardziej prestiżowa od listy najlepszych dwupostaciowców!matt_666 wrote: i juz nie mam jednej postaci, mam juz dwie
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Sztywna
matt_666 wrote:hm...minutek nie brakło mi nawet jak miałem 9 postaci...
i juz nie mam jednej postaci, mam juz dwie
Ha! Mi minutek zabrakło tylko raz w życiu, kiedy poszłam do miasta zapomniawszy się wylogować
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
-
Legalus
- Miaua
-
Echo
- Leming
- Anzelm
Echo, Przyszedłem.. *mruga*
Witam wszystkich serdecznie i choć gram od dawna to jakoś nie było okazji żeby się zarejestrować.
Większość swojego wolnego czasu poświęcam postaciom.
I jeżeli jest jakiś klub uzależnionych Cantryjczyków to od razu się zapisuje
Pozdrawiam wszystkich nowych i tych starych...
Witam wszystkich serdecznie i choć gram od dawna to jakoś nie było okazji żeby się zarejestrować.
Większość swojego wolnego czasu poświęcam postaciom.
I jeżeli jest jakiś klub uzależnionych Cantryjczyków to od razu się zapisuje
Pozdrawiam wszystkich nowych i tych starych...