klausimai/atsakymai

OOC pokalbių forumas žaidėjams lietuviams.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

jexter

Postby jexter » Mon Dec 17, 2007 8:27 pm

Atrodo viskas susitvarke :)
digital

Postby digital » Mon Dec 17, 2007 10:28 pm

aha susitvarke kad bugai isnyko bet kaip sugrazint veikejui kirvi kuri pagamino bet sis neatsirado ir kitam veikejui 10000 klkmenio kuri iskase bet anas irgi dingo? reik kam nors pranest ar jie patys atstatys visa tai?
jexter

Postby jexter » Mon Dec 17, 2007 11:30 pm

manau tikrai reikia pranesineti. Ir jeigu tau taip atsitiko tai atsitiko tikriauiai ir kitiems, gali negreit atstatyti...
shapukas

Postby shapukas » Tue Dec 18, 2007 11:45 am

Na as jiems jau pranesiau. Pranesinekit ir kiti. Jie gali tiesiog nepastebet, kad kazkam dingo kirvis ir panasiai. Betkokiu atveju, tai kas buvo pagaminta pries diena, tiesiog isnyko. Siulyciau kreiptis kuo greiciau. Jei ten rimta beda ir galimas restartas, tai jau geriau tai ivyksta anksciau negu po savaites restartuos toki laiko tarpa. Napatingekit i departamentus parasyt.
Pleistrus

Postby Pleistrus » Tue Dec 18, 2007 10:11 pm

Sveiki,

pirma noriu paklausti, del automatisko reporto atsiuntimo, nustatymuose tokio dalyko neradau, netikiu, kad per cantr gyvavima man vienam tokio dalyko prireike, arba as nezinau, kaip tai padaryt, arba buvo jau tai atmesta del kazkokiu priezasciu. Gal kas nors zinot apie tai, man labai pagelbetu ir tiesiog atsakymas "nezinom", dar labiau pagelbetu "zinom..." :D

kitas dalykas, siulote rasyti departamentui apie prarastus daiktus ir/arba resursus, kam konkreciai rasyt ir ar laukti kokio atsakymo? :D butu faina, jei kam atrase, pasakytu ar verta jiems rasyt, nes nenoriu gaisti laiko del "sorry, we can not help you, it's against game policy" :D

p.S. nepraignoruokit mano posto, kaip praeita karta, o tai galiu gaut psihologine trauma :D
shapukas

Postby shapukas » Wed Dec 19, 2007 8:25 am

Prisijung prie cantro, ir tam lape kur matai savo visus veikejus apacioj bus nuoroda "susisiekti su departamentais, ar bent kazkas panasaus. Spaudi ja ir naujam lange gali pasirink kurima departamentui rasyt. As asmeniskai rasiau pirmajam. Ten lyg ir zaideju-programuotoju departamentas. zemesniame lange ties tema irasyk bug, o didesniame lauke aprasyk kame reikalas. Pasistenk rasyt angliskai, nes jei parasysi lietuviskai, tavo tekstas keliaus greiciausiai Amlinui ar dar kuriam, kad isverstu. Tai gali zymiai ilgiau uztrukt. Na, jei angliskai niekaip neiseina tai tada bent lietuviskai. Tikiuosi jie isgirs ir pataisys. Jie tiesiog negali to nedaryt. Butu labai nesazininga. Geriausia tai kad perkrautu sistema keliu dienu. Taip gal bent mano badaujantis spetu nukeliaut iki maisto :D

Edit: Gal kas zinot kada dabar naujas minutes duoda?
arijas

Postby arijas » Tue Dec 25, 2007 12:11 pm

Gal kas zinote kokios naujienos su Cantr?Sklande gandai apie artejancia zaidimo mirti,apie naujoves.Be to,man atrodo,kad pagreitejo pats zaidimas truputi.
shapukas

Postby shapukas » Tue Dec 25, 2007 7:34 pm

Na nezinau, kad zaidimas nemirs tai manau didesne tikimybe. Gali nebent cantr II isnykt, o atsirast cantr III. Bet ir tai tik tuo atveju jei prireiks daugiau naujoviu. Nes dabartinis programavimo sudetingumas (aj bendrai nelabai as ten gilinuos koks tas programavimas :) ) neleidzia labiau tobulint zaidimo. O minciu juk nemazai yra. Prijaukint laukinius gyvunus, nestumas ir panasus pribumbasai. Del pacio zaidimo pagreitejimo tai nezinau. Visaipo pasitaiko. Vieninteli dalyka kuri tikrai pastebejau, kad pasikeite minuciu atnaujinimo laikas ir paciu minuciu kiekis. Pastebejot, kad ne 200 gaunam, o 250?
Pleistrus

Postby Pleistrus » Thu Dec 27, 2007 12:07 am

shapukas wrote:Vieninteli dalyka kuri tikrai pastebejau, kad pasikeite minuciu atnaujinimo laikas ir paciu minuciu kiekis. Pastebejot, kad ne 200 gaunam, o 250?

Kada atsinaujina, neturiu laiko sekti, bet tos 250 min. man sukėlė tokias mintis(iš kart pasakau, kad nepamenu taisyklių ir wiki info apie minutes):

a. aš vienas negaunu +50min.
b. tu balsuoji už cantr kituose puslapiuose
c. tu aukoji cantr, gal pasikeitė cantr pozicija dėl "aukojantys negauna jokio pranašumo"
d. tu esi staff'o narys, gal jiems dovanoja min.
e. aš, kaip save gerbiantis lietuvis, turėčiau raportuoti kažkuriam departamentui apie bug'ą...

...

galėčiau tęsti tolia dar :D

taip pat dekui uz tavo isaiskinima kaip rasyti valdziai :) man butu uzteke ir departamento pavadinimo, bet kam nors tai bus i nauda tikrai

Kaip sekesi su tavo laisku, yra kokiu ziniu? nes as nerasysiu, kol negausiu patvirtinimo, kad tai veikia. Einu paziuresiu dabar bendroje diskusijoje apie tai
jexter

Postby jexter » Thu Dec 27, 2007 11:53 am

Hmmm rods vakar ar užvakar ir aš 250 min. buvau gavęs, dabar vėl 200. Ai vistiek niekad visų neišnaudoju, tai koks skirtumas :)

Gal ant švenčių buvo davę? :)
shapukas

Postby shapukas » Thu Dec 27, 2007 9:22 pm

A, na taip, galejo ir svenciu proga tas minutes duot. Lyg ir vel tik 200.

Beja, nei aukoju pinigu (gal ir paaukociau bet su paprasta kortele neina, o ebay pasidaryt tingiu :oops: ), nei kokiems departamentams priklausau (nebent pats apie tai dar nezinau), ne balsuo ju kur papildomai, tik ta viena nuoroda kasdien stengiuos spustelt.
zalias

Postby zalias » Wed Jan 02, 2008 2:41 pm

Minutes atsinaujina kazkur apie 18.00 Lt laiku Pirma valanda ar dvi ( tiksliai nezinau ) buna 250, paskui vel pasikeicia i 200.
Net jei buna like pvz 230 per ta valanda, keiciasi i 200
cantr geriau uz Amerika
shapukas

Postby shapukas » Wed Jan 02, 2008 4:03 pm

Dekui zalias. Su tom minutem irgi aiskiau pasidare.
arijas

Postby arijas » Thu Jan 03, 2008 4:26 pm

Hmm,kad siandien isvis minuciu negavau :(
matrikas

Postby matrikas » Thu Jan 10, 2008 8:05 am

Sveiki, kažkokiu būdu laivas prisišvartavo prie vietovės kur švartavimuisi vietos nėra ir negaliu išplaukti ka daryti?

Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”