co sie dzieje!!!!!!!!!!

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Leming

Postby Leming » Tue Dec 18, 2007 1:56 pm

*przegryza się przez dno kubełka z popkornem i wpada z powrotem do tego wątku*

NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE NOWYCH MINUTEK!!!

Znaczy...

BIP!
http://www.bookcrossing.com/
Jaro

Postby Jaro » Tue Dec 18, 2007 2:27 pm

Nie wiem jak wy ale ja jestem w środku dwóch bardzo ważnych akcji i zostawiłem sobie 10 CENNYCH minutek na 14:10 kiedy zawsze były minutki resetowane. Teraz mam 0 minutek, moje postaci są zabijane, A NIKT NIE KWAPIŁ SIĘ NAWET POINFORMOWAĆ o tym graczy! Jest to dla mnie absurdalne, w cantrze nic nigdy nie było poukładane (tury z rozrzutem do 20 minut) ale to już jest szczyt... Gra jest dla mnie fascynująca i na pewno nie mam zamiaru przez to z niej rezygnować ale przez te wszystkie niedociągnięcia, błędy ludzi za to odpowiedzialnych moja fascynacja zamienia się w irytację.
Leming

Postby Leming » Tue Dec 18, 2007 2:33 pm

Jaro wrote:NIKT NIE KWAPIŁ SIĘ NAWET POINFORMOWAĆ o tym graczy! Jest to dla mnie absurdalne, w cantrze nic nigdy nie było poukładane (tury z rozrzutem do 20 minut) ale to już jest szczyt...

*opiera się o kosę*

A gdzie właściwie jest napisane, że to wszystko powinno być? Te informacje i ten reset zawsze o stałej porze? :wink:
Jaro

Postby Jaro » Tue Dec 18, 2007 2:43 pm

Gdzie to musi być napisane? Należy to do rzeczy oczywistych i jak na mój gust gracze powinni być informowani o wszelakich zmianach. Już kiedyś dostaliśmy informacje o przesunięciach czasowych resetu minutek... Dla czego wtedy poinformowali, a teraz nie? Czasem wydaje mi się, że ta gra powinna być płatna, graliby w nią bardziej wyszukani ludzie, a przy większych funduszach naprawiono by te wszystkie "niedociągnięcia".
Szopen

Postby Szopen » Tue Dec 18, 2007 2:44 pm

Zasadniczo, jesli mamy ograniczenie do ilustam minut grania, resetowanie ich powinno byc z gory jasno ustalone. Ze zwyklej grzecznosci chociazby. Ale ja nie narzekam, jeszcze minutki mam :wink:
Quijo

Postby Quijo » Tue Dec 18, 2007 2:51 pm

To jak wam to nie pasuje, to złóżcie podanie do PD, czy innego departamentu i sami będziecie informować wszystkich o zmianach.
Wszędzie tylko problemy widzicie, ale przez myśl już nie przejdzie, że po prostu zwykły błąd sie wdał i po naprawieniu go minutki będą jak będą i to pewnie z bonusem jakimś. Ech
http://www.gks-murcki.com
Jaro

Postby Jaro » Tue Dec 18, 2007 2:58 pm

Bug goni buga bugiem popędzany = cantr II

Nie w ogóle ani razu nie pomyślałem sobie, że to bug tak samo jak wczoraj kiedy pół dnia nie było cantra i przedwczoraj jak po jednym uderzeniu postaci nie mogłem przez 2 dni atakować. "ANI RAZU" nie przeszło mi przez myśl, że to może być jakiś bug!
Do PD? Ja chce grać, a nie węszyć za naruszeniami NZ...
Last edited by Jaro on Tue Dec 18, 2007 3:00 pm, edited 1 time in total.
CMR

Postby CMR » Tue Dec 18, 2007 2:59 pm

Jaro wrote:Teraz mam 0 minutek, moje postaci są zabijane.

Quijo wrote:Wszędzie tylko problemy widzicie, ale przez myśl już nie przejdzie, że po prostu zwykły błąd sie wdał i po naprawieniu go minutki będą jak będą i to pewnie z bonusem jakimś.

Stalin wrote:Kiedy ginie jeden człowiek, to tragedia. Kiedy giną miliony, to statystyka.
Szopen

Postby Szopen » Tue Dec 18, 2007 3:01 pm

Jaro wrote:Bug goni buga bugiem popędzany = cantr II

Nie przesadzalbym.
Jaro

Postby Jaro » Tue Dec 18, 2007 3:03 pm

CMR może nadawałbyś się do rozsiewania propagandy Stalinowskiej i jego nieludzkich wypowiedzi ale tutaj naprawdę nic nowego nie wniosłeś.
marol

Postby marol » Tue Dec 18, 2007 3:07 pm

Jaro, do kogo kierujesz swoje zarzuty i frustracje?
(SRVPRC)
Image
Leming

Postby Leming » Tue Dec 18, 2007 3:07 pm

Jaro wrote:CMR może nadawałbyś się do rozsiewania propagandy Stalinowskiej i jego nieludzkich wypowiedzi ale tutaj naprawdę nic nowego nie wniosłeś.

*z diabolicznym chichotem i skręcając się ze śmiechu wybiega z wątku machając kosą*

DO SIEWCÓW CHAOSU, FERMENTU I PANIKI DOŁĄCZA SIEWCA STALINOWSKIEJ PROPAGANDY!!!

BIP! BIP! BIP!
Miaua

Postby Miaua » Tue Dec 18, 2007 3:15 pm

*siorbie Cole Luka*

Wdech... wydech... wdech... wydech... I nie panikujcie.
Last edited by Miaua on Tue Dec 18, 2007 3:19 pm, edited 1 time in total.
Kamienny znak: I'm the Devil, I love metal!
Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

Image
robin_waw

Postby robin_waw » Tue Dec 18, 2007 3:17 pm

Informuję ze reset minutek był z bonusem czyli razem 250 :)

Nie ma co się denerwować, pomyślcie jakiego stresa ma progd cantr sie sypie a ludzie na nich psy wieszają zamiast wspomóc duchowo i dobre słowo powiedzieć :?
CMR

Postby CMR » Tue Dec 18, 2007 3:53 pm

Jaro wrote:CMR może nadawałbyś się do rozsiewania propagandy Stalinowskiej i jego nieludzkich wypowiedzi ale tutaj naprawdę nic nowego nie wniosłeś.

To napiszę wprost:

Opisana przez ciebie sytuacja jest tragiczna i gdybym był na twoim miejscu, wykazałbym na pewno mniej cierpliwości. Szczerze żałuję twoich zabijanych postaci (niezależnie od tego, kim są). Powstrzymałem się jednak od komentarzy, bo nic by nie wniosły.

Odpowiedź Quijo uważam za beznadziejnie nie na miejscu. Wiem, że to tylko gra, ale jak każda zabawa -- wywołuje rzeczywiste emocje, a żywi ludzie poświęcają jej nierzadko ładny kawałek prawdziwego życia. No dobrze, ale co Quijo (czy ktokolwiek inny) może zrobić? W technicznym ujęciu sytuacja jest niestety boleśnie prosta. Tu także powstrzymałem się więc od komentarza.

Zestawienie waszych wypowiedzi skojarzyło mi się z brutalnym zdaniem przypisywanym Stalinowi. Według mnie jest to dobry komentarz do dyskusji, a zwłaszcza tego, o czym wy dwaj piszecie. Pokazuje, czym są problemy jednostki w obliczu problemów społeczeństw. Przypomina też, że spojrzenie nieuwzględniające emocji jest traktowane jako nieludzkie.

Takie były moje przemyślenia. Uważam, że jest to głos na temat prowadzonej dyskusji. Żeby nie zaśmiecać wątku, zdecydowałem się wyrazić ją retorycznie krótko. Ponieważ mi się nie udało, niniejszym odszczekuję i wyjaśniam.

Return to “Ogólne dyskusje”