klausimai/atsakymai
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- jexter
Sveiki, gal kas galetu man paaiskinti ka reiskia si informacija wiki apie transporto priemones?
Total weight 2000000 grams
Single passenger weight 1937740 grams
Weight effect 25000
http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Bus
"Total weight" kaip suprantu reiskia autobuso svori taip?
O ka reiskia "Single passenger" weight? Ir "weight effect"? Kiek realiai as sovrio galiu pavezti su autobusu?
Weight effect 25000
O ka reiskia "Single passenger" weight? Ir "weight effect"? Kiek realiai as sovrio galiu pavezti su autobusu?
-
-
-
jexter wrote:Sveiki, gal kas galetu man paaiskinti ka reiskia si informacija wiki apie transporto priemones?
Weight effect 25000
Total weight reiskia visa svory kiek autobusas gali talpinti.
Single passenger weight reikskia kiek resursu gali tilpti y autobusa neskaitant keleivio(iskaichuojama ir tas svoris kury nesa keleivis).
Zmogus sveria apie 60kg, jei atimtum Total weight - Single passenger weight =~ 60kg
Tikiuos supratai

- jexter
-
jexter wrote:Aha supratau, dekui, o ka vis del to tas "weight effect" reiskia?
Weit effect yra svorio itaka transporto priemones greichiui.
Stai formules greichiui apskaichiuoti:
Walking
Walking speed = 10 - (inventory weight)/5000
Road vehicles
Vehicle speed = (base speed)*(road factor) - (load / weight effect)
Water vehicles
Ship speed = (base speed) - (load / weight effect)
Detaliau viskas chia http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Vehicle_speed
-
-
-
- Amlin
Dėl single passenger weigth. Tai svoris kuris telpa jei važiuoja tik vienas keleivis. Jis nėra total weight -60 kg (žmogus) nes transporto priemonėse automatiškai yra spyna(200g), o autobusui dar ir variklio(2080g) reikia. Jie irgi sveria ir juos reikia vežioti... Todėl kai įlipa veikėjas (60kg) laisvos vietos iš 2000000g telieka 1937740g.
Weight effect tai ant kiek svoris įtakoja greitį. Toks pat svoris skirtingas transporto priemones skirtingai "stabdo". Kas nežinojo tai kuo daugiau transporto priemonė pakrauta, tuo lėčiau važiuoja. O ant kiek lėčiau tai būtent šitas "Weight effect" ir nusako. Kuo šitas rodiklis didesnis tuo mažiau svoris įtakoja greitį, ta prasme galima daugiau pakrauti kad tiek pat stabdytų. Xyu teisingas formules parašė, bet iš jų ne visiems aišku kas ir kaip. Aš tiesiog paprastais žodžiais parašiau...
Weight effect tai ant kiek svoris įtakoja greitį. Toks pat svoris skirtingas transporto priemones skirtingai "stabdo". Kas nežinojo tai kuo daugiau transporto priemonė pakrauta, tuo lėčiau važiuoja. O ant kiek lėčiau tai būtent šitas "Weight effect" ir nusako. Kuo šitas rodiklis didesnis tuo mažiau svoris įtakoja greitį, ta prasme galima daugiau pakrauti kad tiek pat stabdytų. Xyu teisingas formules parašė, bet iš jų ne visiems aišku kas ir kaip. Aš tiesiog paprastais žodžiais parašiau...
-
- wejdas
Xyu wrote:ramsfeld wrote:gal galetu kiros ar balboko savininkas brukstelt man ?
O tu tikras kad tokie prasimai nenusizhengia taisyklems?
Aš nemanau, kad tokie prašymai nusižengia taisyklėms. Žaidėjams gi neuždrausta bendrauti už žaidimo ribų, jei tokio bendravimo metu nėra aptariami ir derinami žaidimo veiksmai.
Gal ramsfeld'as nori kurį(-ią) nors žaidėją pakviesti išgerti kavos ir asmeniškai susipažinti?

- jexter
wejdas wrote:Xyu wrote:ramsfeld wrote:gal galetu kiros ar balboko savininkas brukstelt man ?
O tu tikras kad tokie prasimai nenusizhengia taisyklems?
Aš nemanau, kad tokie prašymai nusižengia taisyklėms. Žaidėjams gi neuždrausta bendrauti už žaidimo ribų, jei tokio bendravimo metu nėra aptariami ir derinami žaidimo veiksmai.
Gal ramsfeld'as nori kurį(-ią) nors žaidėją pakviesti išgerti kavos ir asmeniškai susipažinti?
Kokia tikimybe kad taip yra?

Jei jau bendraus tai neimanoma bus pasakyti ka jie ten aptarineja

-
- jexter
Mano postas is kitos temos, apie bendravima apie cantra su draugais:
"Bet vėlgi manau aptarti galima tik tuos kuriuose dalyvavo abu veikėjai ir visa informacija jiems pilnai žinoma - sakykime koks nors mūšis, bet neturėtų keistis tokia informacija kas kam i "privatą" sakė, jei charas to nepasakė kitiems cantr'e, be to tokios kalbos greičiausiai prives prie to kokie ateities planai ir kaip geriausia juos apsiekti... to sukontroliuoti juk neimanoma, todel manao nuomone geriau apie tai visai nesneketi.
Mano keli draugai zaidzia cantr. Su vienu is ju charu mano vienas charas smarkiai susijes, labai blogai kad tai zinau, ir pats pastebiu kaip kartais elgiuosi zinodamas kad jis draugo charas... taciau labai stengiuosi Smile
su kitu draugu charais nieko bendro neturiu todel su jais smagu diskutuoti bendrai apie cantr'a - geografija, geopolitika, socialinius dalykelius istorija ir pan Smile - nors velgi tai slidu, nes jie "suzinos" kas buvo anksciau sakykime Lietuvoje ar kitur..."
Pasiziurek man iakis ir pasakyk, kad tavo charu 100% neitakoja jokios naujienos kuriu jie nezino, elgesys nesikeicia jei zinai, kad vat salia stovintis charas tavo draugo ir t.t.
P.S. Uzgirdes teigiama atsakyma tikrai nepatikesiu
"Bet vėlgi manau aptarti galima tik tuos kuriuose dalyvavo abu veikėjai ir visa informacija jiems pilnai žinoma - sakykime koks nors mūšis, bet neturėtų keistis tokia informacija kas kam i "privatą" sakė, jei charas to nepasakė kitiems cantr'e, be to tokios kalbos greičiausiai prives prie to kokie ateities planai ir kaip geriausia juos apsiekti... to sukontroliuoti juk neimanoma, todel manao nuomone geriau apie tai visai nesneketi.
Mano keli draugai zaidzia cantr. Su vienu is ju charu mano vienas charas smarkiai susijes, labai blogai kad tai zinau, ir pats pastebiu kaip kartais elgiuosi zinodamas kad jis draugo charas... taciau labai stengiuosi Smile
su kitu draugu charais nieko bendro neturiu todel su jais smagu diskutuoti bendrai apie cantr'a - geografija, geopolitika, socialinius dalykelius istorija ir pan Smile - nors velgi tai slidu, nes jie "suzinos" kas buvo anksciau sakykime Lietuvoje ar kitur..."
Pasiziurek man iakis ir pasakyk, kad tavo charu 100% neitakoja jokios naujienos kuriu jie nezino, elgesys nesikeicia jei zinai, kad vat salia stovintis charas tavo draugo ir t.t.

P.S. Uzgirdes teigiama atsakyma tikrai nepatikesiu

Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”