Daleko nie poszła, be careful. Obmyśla zemstę, co znaczy: knuje.Artur wrote:cii, ona juz sobie poszla gdzies
Tutaj ujawniamy swoje postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Luke
- Jaro
Więc moje postacie:
Marat - ogólnie nie owijając w bawełnę był to pirat bez żadnych skrupułów. Zamordował kilkanaście postaci, posiadał niezły majątek. Pod koniec swego życia działał w pojedynkę, a wszyscy wiedzą co sie dzieje z piratami działającymi w pojedynkę. Posiadał bogaty życiorys, który jest uwieczniony w pewnej bibliotece w pewnym dużym mieście, które jest nazywane sercem republiki.
XXXX - Strażnik godnie pilnujący porządku, nic specjalnego.
XXXX - Złodziej, który dorobił się niezłego majątku na okradaniu osad, jest w tym bardzo dobry i jak na razie nikt się po nim tego nie spodziewa.
Leming - Kolejny strażnik tylko w innym mieście. Tuż po przebudzeniu został mianowany strażnikiem
Drak - Przebudzony w Porcie Moriad, obecnie jest on kimś w rodzaju kupca/najemnika.
Erik - Potocznie mówiąc "szajbus" (takie odzwierciedlenie mojego ukrytego ja
) jak na razie to chodzi od osady do osady i "za nic" atakuje każdego kto się źle do niego odezwie.
Mam jeszcze wiele ciekawych postaci lecz niestety tylko te na razie ujawniam, oczywiście każda z nich ma ciekawą historię i raczej nie mam zamiaru ich tutaj chociażby streszczać.
Marat - ogólnie nie owijając w bawełnę był to pirat bez żadnych skrupułów. Zamordował kilkanaście postaci, posiadał niezły majątek. Pod koniec swego życia działał w pojedynkę, a wszyscy wiedzą co sie dzieje z piratami działającymi w pojedynkę. Posiadał bogaty życiorys, który jest uwieczniony w pewnej bibliotece w pewnym dużym mieście, które jest nazywane sercem republiki.
XXXX - Strażnik godnie pilnujący porządku, nic specjalnego.
XXXX - Złodziej, który dorobił się niezłego majątku na okradaniu osad, jest w tym bardzo dobry i jak na razie nikt się po nim tego nie spodziewa.
Leming - Kolejny strażnik tylko w innym mieście. Tuż po przebudzeniu został mianowany strażnikiem
Drak - Przebudzony w Porcie Moriad, obecnie jest on kimś w rodzaju kupca/najemnika.
Erik - Potocznie mówiąc "szajbus" (takie odzwierciedlenie mojego ukrytego ja
Mam jeszcze wiele ciekawych postaci lecz niestety tylko te na razie ujawniam, oczywiście każda z nich ma ciekawą historię i raczej nie mam zamiaru ich tutaj chociażby streszczać.
- Leming
- Miri
- Leming
- lacki2000
Nazwij którąś Jaro i będziecie kwitaLeming wrote:W takim razie mogę ujawnić tę oczywistą oczywistość, że żadna z moich postaci nie nosi imienia Leming.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Jaro
- Leming
- Jaro
-
matt_
-
Eresan
- Miaua
-
nemo49
[EDIT: Wycięto liste postaci. Nemo49, sprawdź prywatne wiadomości od nas. KeVes]
Time's over KeVes. Jak coś masz do mnie to wal otwartym tekstem albo wcale. Nie odbieram prywatnych wiadomości od PD.
Time's over KeVes. Jak coś masz do mnie to wal otwartym tekstem albo wcale. Nie odbieram prywatnych wiadomości od PD.
Last edited by nemo49 on Fri Nov 09, 2007 8:09 pm, edited 1 time in total.
-
Laura_