Swoją drogą mogłem zauważyć, te dwie gwiazdki w Twoich postach.

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Regis [1216 - 2029 Polski] - moja najstarsza postac. Dlugi czas ulubiona, ale kiedy ciagle bogacenie sie przejadlo mi sie, postanowilem ze czas sie z nia rozstac. Regis rozdal caly majatek, po czym zajal sie rola kupca, by moc odejsc bez rozglosu podczas jednego z rejsow.
Reg [1217 - 1498 Polski] - podroznik, zginal chcac zalozyc osade - teraz jest tam Regownia, od jego imienia (chwala zacnemu czlowiekowi, ktory ja tam faktycznie zalozyl)
Saltruan [1226 - 1871 Polski] - przepracowal 90% zycia w hucie Vlotryan nie biorac zaplaty![]()
* [1226 - Polski]
Ronn [1226 - 1877 Polski] - zarzadca lasu kolo Dom Bojran
Elion [1267 - 1590 Polski] - sprzedawca ryb z plazy na zachodzie V*, porwany i zabity przez piratow
Goubi [1339 - 1997 Polski] - Dlugie lata plywal jako kapitan statku kupieckiego dla pewnej osady.
Garver [1339 - 2031 Polski] - zarzadca osady na poludniu *fic, bedacej kolonia innej osady z polnocno-centralnej czesci tejze wyspy.
* [1361 - Polski]
Durin [1361 - 1883 Polski] - podroznik, stracil przyjaciol na obcej wyspie
Sindan-Hai [1439 - 1703 Polski] - zielarz, nawiedzony niby-kaplan
Zengreem [1468 - 1672 Polski] - chcial budowac osade, zginal bo zapomnial ze jest glodny i poszedl gonic zlodzieja
Regis [ENG] [1549 - 1655 English] - zbudowal sobie statek, poplywal, umarl
Yrvan [1630 - 1998 Polski] - Chciał pomóc pewnej osadzie, ale to co zastal po powrocie zniechecilo go do zycia.
Robaczek wrote:Zamia wrote:Tak mnie korci! Tak mnie korci!
Ale jak napiszę, którą rozszyfrowałam to sama się ujawnię a tego nie chcę
Napisz, napisz!
*dokarca [od korcić] Zamię*
Regis wrote:Garver [1339 - 2031 Polski] - zarzadca osady na poludniu *fic, bedacej kolonia innej osady z polnocno-centralnej czesci tejze wyspy.
Regis wrote:Sorry, ale jesli chcialas mnie ubic, to juz za poznoChyba ze zapolujesz na inna postac, ale to by bylo wykorzystanie wiedzy OOC
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest