Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Tetro
- Mattan
- Luke
E... A... Siła zwłok?Mattan wrote:Ważą tyle co żywy cantryjczyk czyli 60 kg. Natomiast przy przeciąganiu zwłok brana jest pod uwagę ich siła.
Poza tym już dawno zauważyłem, że przeciąganie czyichś zwłok wymaga więcej siły, niż przeciąganie tego samego delikwenta, jak jeszcze żył i był w pełni zdrowia. Znaczy, że zwłoki mają więcej siły niż żywy facet?
- Arucard
- Robaczek
- Luke
Mam postać, co przeciąga prawie 40 kilo surowców. Prawie. 40 już nie przeciągnie, a co dopiero 60. Jednocześnie ta sama postać przeciąga w pojedynkę co niektórych swoich (żywych!) towarzyszy. A żywy cantryjczyk waży podobno 60 kg. Plus ma jakąś tam, choćby anemiczną, siłę oporu przeciw przeciąganiu, nawet jak jest dużo słabszy od innych.Arucard wrote:Po tym co tu widze nie zdziwil bym sie gdyby zwloki chodzi zaczely....
To co z tego wynika? Że słaby cantryjczyk to chyba wręcz pomaga przeciagającemu, zamiast się bronić?
Bardzo śmieszne. Ha. Ha. Bo na przykład jeden mój anemik jak ciągnie po ziemi węgiel, to nie może ruszyć nawet marnych 9 kilo. Ogromna dziewięciokilowa "góra" węgla ani drgnie. Za to ten sam anemik podnosi do plecaka 15 kg, tak jak każdy, jednym podrzutem. A z ziemi do silosu to w ogóle wrzuca od razu 100 kg. W sekundę.
Jeden absurd goni drugi.
- robin_waw
Przecież to normalne spróbuj przeciągnąć gdzieś człowieka który stoi i człowieka który leży, myślę że łatwiej przeciągnąć stojącego.
Jak człowiek leży to dochodzi tarcie poza tym zmienia się środek ciężkości i równowaga, człowiek który stoi przy przeciąganiu go przez innych nawet jak się zapiera to aby się nie przewrócić automatycznie robi krok aby się zaprzeć i nie stracić równowagi.
Jak człowiek leży to dochodzi tarcie poza tym zmienia się środek ciężkości i równowaga, człowiek który stoi przy przeciąganiu go przez innych nawet jak się zapiera to aby się nie przewrócić automatycznie robi krok aby się zaprzeć i nie stracić równowagi.
-
Eresan
- robin_waw
- Miri
Nie wiesz jak, kochanienki? *bierze Eresana pod ramie i zaczyna ciagnac* Zaraz sie dowiesz. Tylko nie przewracac mi sie tu!
Jak ktos stoi i zaczyna sie go ciagnac, to sam bedzie robil po kilka krokow zeby sie nie przewrocic. Taki lezacy nie dosc, ze trze o ziemie, to jeszcze sie moze trawy chwycic, albo w ziemie wgryzc - i rusz takiego
Jak ktos stoi i zaczyna sie go ciagnac, to sam bedzie robil po kilka krokow zeby sie nie przewrocic. Taki lezacy nie dosc, ze trze o ziemie, to jeszcze sie moze trawy chwycic, albo w ziemie wgryzc - i rusz takiego
- Villon
- lacki2000
Jak dla mnie to przeciąganie żywego stojącego który tego nie chce jest (w realu nie w Cantr) znacznie trudniejsze niż przeciąganie trupa a nawet żywego leżącego. I przy przeciąganiu żywego stojącego stojący powinien się bronić wszelkimi dostępnymi środkami (ju tacz mi - ju daj).
Last edited by lacki2000 on Tue Oct 09, 2007 2:15 pm, edited 1 time in total.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Tetro
-
pikolo
- Miaua