klausimai/atsakymai
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Shokutis
-
-
-
Ne, prie plaukiancio neimanoma. na nebent jei plauktu vienodu greiciu ir labai arti. Bet tai tik mano teorija. Praktiskai niekaip neiseina. galetu, kas paimt ir patikrint. Tarkim pajama burlaivi ir valtele, priplaukia labai arti, na, kad per viena kart prisisvartuot. Tada, reiktu, kad burlaivis pradetu letai judet. Taip pat ir valtele. Gal pavyktu? Nors labai tuo abejoju. Cia gal reiktu uzklausima departamenu klaust kaip veikia visa tai.
-
shapukas wrote:Ne, prie plaukiancio neimanoma. na nebent jei plauktu vienodu greiciu ir labai arti. Bet tai tik mano teorija. Praktiskai niekaip neiseina. galetu, kas paimt ir patikrint. Tarkim pajama burlaivi ir valtele, priplaukia labai arti, na, kad per viena kart prisisvartuot. Tada, reiktu, kad burlaivis pradetu letai judet. Taip pat ir valtele. Gal pavyktu? Nors labai tuo abejoju. Cia gal reiktu uzklausima departamenu klaust kaip veikia visa tai.
vadinasi didelis trukumas cia. galetu padaryti, kad butu imanoma ir viskas priklausytu nuo abieju laivu greicio. jei bandai su letesne valtimi svartuotis plaukdamas is paskos, tai per kiekviena updeita paskaiciuotu koks greiciu skirtumas ir prisisvartavima rodantys procentai mazetu, kol pasiektu nuli. jei bandai prisisvartuoti su greitesne, tai tada procentai dydeja kol pasiveji ta kita laiva ir psisisvartuoji. dabar gaunasi, kad judantis laivas pati saugiausia vieta
-
-
-
-
Turiu klausima Amlinui, bet manau ir kiti gali ta tema pasisakyt, todel rasau cia. Gal reiktu, kad lietuviska forumo skilti moderuotu kas? Amlinai, kadangi esi is kalbu departamento, tai gal tave padarytu sios srities moderatorium? Nes tarkim yra temu, kur visiskai i lankas pradedama vaziuot. Ar gal cia tik man uzkliuvo? Jei tik man, tai tiek jau to 

- wejdas
- jexter
Hmmm siandien pastebejau kaip vienam veikejui pakilo kasimo sugebejimas... o tai tokie sugebejimai irgi kyla???
Wiki parasytav tik kad kyla jega, kovojimas ir medziokle... Kas nors galite patvirtinti kad ir jums koks nors sugebejimas pakilo?
Jei jie kyla tai gal galetumete pasakyti kaip? Nuo laiko kiekio kuri ji dirbi?
Wiki parasytav tik kad kyla jega, kovojimas ir medziokle... Kas nors galite patvirtinti kad ir jums koks nors sugebejimas pakilo?
Jei jie kyla tai gal galetumete pasakyti kaip? Nuo laiko kiekio kuri ji dirbi?
- wejdas
-
- jexter
http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Skills
Na bakstelk pirstu kur parasyta nuo ko jie kyla? Parasyta tik ka reiskia ir kokius darb us itakoja
O nuo ko kyla parasyta tik ties jega, kovojimu ir medziokle
Na virsuje parasyta: "Skills can change during the character's lifetime", bet kadangi parasyta apie kylima tik jau mano anksciau 3 minetuose sugebejimuose maniau tik jiems tai taikoma
Na pasirodo tikrai ne, nes tikrai vienam pakilo
O gali kristi skilai?
Na bakstelk pirstu kur parasyta nuo ko jie kyla? Parasyta tik ka reiskia ir kokius darb us itakoja

O gali kristi skilai?
-
This skill affects the speed of and is trained with farming, including the use of harvesting machines.
Matyt ne visur aprase. Zodziu skilai kyla nuo to ka ir kiek laiko veiki. Aisku, norint, kad daug pakiltu, reik labai ilgai tai daryt. jei esi nemoksa kovotojas ar medziotojas, tai reiks kovot kiekviena diena iki visisko issekimo norint, kad bent truputi igudis pakiltu. Mano vienas senukas taip ir neismoko medziot.
Matyt ne visur aprase. Zodziu skilai kyla nuo to ka ir kiek laiko veiki. Aisku, norint, kad daug pakiltu, reik labai ilgai tai daryt. jei esi nemoksa kovotojas ar medziotojas, tai reiks kovot kiekviena diena iki visisko issekimo norint, kad bent truputi igudis pakiltu. Mano vienas senukas taip ir neismoko medziot.
Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”