Tutaj ujawniamy swoje postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

MattKaro

Postby MattKaro » Sat Jul 21, 2007 10:41 pm

1. * - kobieta, mieszka w dużym mieście, ma tam dobrą pracę.
2. * - mężczyzna, też mieszka w dużym mieście, ale nie radzi sobie zbytnio.
3. * - obudziła się na plaży, ukradła coś, poszła dalej, potem znów się przeprowadziła, do większego miasta, tam przepracowała uczciwie trochę czasu, ale znowu coś ukradła i obecnie znów idzie dalej...
4. C* - facet, kopie gaz.
5. J* - facet, nie ma szczęścia w życiu. Nie wiedziałem co z nim zrobić, w końcu zdecydowałem, że zostanie prorokiem. Mam nadzieję, że nie umrze z głodu, zanim dostanie objawienia... Właśnie podróżuje.
6. * - wkurzało mnie jej otoczenie, w którym żyła. W końcu znalazła potencjalnych przyjaciół i teraz siedzi na statku z nimi.
7. G* - nie ma w nim nic ciekawego, poza testamentem, który mu spisałem. Miałem go zagłodzić, ale ma zbyt dobre umiejętności, może kiedyś komuś się przyda... Obecnie siedzi w nienazwanym miejscu. Zdaje się, że to Cechowice... ^^'
8. J* Z* - dziewczyna ma pracę w Dom Bojran. Dziwna postać. xD
9. D* - obudził się w jakiejś osadzie, ale z powodu głodu przeprowadził się do innego miejsca. Nikt mu jeszcze nie powiedział, jak to miejsce się zwie...
10. S* - obudziła się w jakimś miasteczku. Dalej tam siedzi i wydobywa jedyną rzecz, którą tam można wydobywać. Bardzo możliwe, że jej los szybko się odwróci. Tylko na gwałt potrzebuje pewnego surowca. T_T
11. B* - mężczyzna, siedzi chyba gdzieś na Starym Kontynencie. Zajął się robieniem ekwipunku z kości.
12. A* - moim zdaniem moja najbardziej interesująca postać, dlatego nic więcej nie powiem. ^^
Image
Kiedy jest się bogiem, nie trzeba się tłumaczyć.
tehanu

Postby tehanu » Sun Jul 22, 2007 8:17 am

MattKaro wrote:12. A* - moim zdaniem moja najbardziej interesująca postać, dlatego nic więcej nie powiem. ^^

*śmieje się* Właśnie o tych najbardziej interesujących postaciach chciałabym poczytać. :twisted:
MattKaro

Postby MattKaro » Sun Jul 22, 2007 11:44 am

No ale to będzie zbyt proste! :P Wszystkie jej cechy charakterystyczne są... no, nadzwyczaj charakterystyczne. *uśmiecha się nieśmiało*
Image

Izabela

Postby Izabela » Tue Jul 24, 2007 7:51 am

Dawno mnie nie było w tym temacie... Moje pierwsze postacie z nowego konta mają po 38 lat, ostatnia - 20. Większość z nich używa również nazwisk, lecz świadomie nie podaję nawet ich pierwszych liter - to byłoby zbyt proste...

K. - właścicielka dartera, z ukochanym zwiedza najmłodszą wyspę strefy.
A. - zgorzkniała, po przejściach, w samotności usiłuje dojść do siebie i poukładać sobie życie na nowo.
O. - zakochana od lat w swoim wspaniałym mężczyźnie, teraz pływa wraz z zaprzyjaźnioną parą na sporym statku - taki megaurlop. Chyba najbliższa mojego alter ego. Dlatego czasem ją bardzo lubię, a czasem mniej.
F. - a miało być tak pięknie... Niestety, jest nudno, umiera z nudów i żałuje że w dziczy nie utłukły jej zwierzaki.
S. - z lojalności czeka na kogoś w ogromnym mieście, ale szlag ją zaczyna trafiać powoli, bo ile - do cholery - można czekać.
I. - mile przyjęta podróżniczka gdzieś na obrzeżach strefy, z wdzięczności za to przyjęcie pomaga miejscowym i myśli, co by tu dalej.
R. - w zasadzie tak jak A., z tym że ta pierwsza ma łódź, a R. niestety nie.
K. - strażniczka, śmiertelnie znudzona marazmem wschodnich krańców *fic.
S. - mieszka i pracuje wśród fajnych ludzi, lecz nie jest jedną z nich. Marzy - a te marzenia są wielkie i śmiałe. Czy się spełnią? Może...
L. - jedyne o czym ona marzy, to drewno. Dużo drewna, zaraz - wtedy wyrwie sie z tej plaży.
L. - dziwne życie, nagłe bogactwo, romanse i zwrot życiowy. Nie mam pojęcia co będzie dalej, jest nieprzewidywalna.
P. - twarda jak stal: przetrwała zwierzaki, nie dała się uzbrojonym po zęby piratom, urodzona w prawie pustej lokacji - zapewniła sobie sama wszystko, teraz właścicielka małej floty. Lubie ją.
R. - strażniczka w ciekawej lokacji z unikalnym surowcem. Też fajna, choć beznadziejnie zakochana od zawsze w kimś, kto chyba jest ślepy i głuchy. Pozytywnie nastawiona do życia, choć na zewnątrz wredota straszna. Za ten uśmiech ją lubię.
Y. - bardzo młoda, kilkudniowa postać; ale jak na razie nieźle jej idzie w pewnej lokacji na kontynencie.
I'm not anti-social; I'm just not user friendly.
rem

Postby rem » Wed Jul 25, 2007 12:23 pm

MattKaro wrote:
6. * - wkurzało mnie jej otoczenie, w którym żyła. W końcu znalazła potencjalnych przyjaciół i teraz siedzi na statku z nimi.

Czy to może F* z miasta O* ? ;)
Somewhere over the rainbow, blue birds fly, and the dreams that you dreamed of dreams really do come true...
MattKaro

Postby MattKaro » Wed Jul 25, 2007 4:54 pm

Acha :D Zastanawiam się, która postać jest twoja. Czy przyjaciele na statku, czy, oby nie, ludzie z tamtego miasta... ;)
Image

Dilaraya

Postby Dilaraya » Tue Jul 31, 2007 9:22 pm

**chrząka znacząco wskazując na małą, czarną teczkę leżącą w wątku** Teraz, przy was drodzy Cantryjczycy, ujawnię tajemnicę strzeżoną bardziej od skarbu templariuszy, bardziej... **następuje seria podobnych, czczych przechwałek** Więc posłuchajcie...
D. 1864- Życzliwa, miła, chorobliwie nieśmiała. Zapewne nie trzeba nawet tłumaczyć kimże jest owa D.
V. 1872- Nie umie śpiewać. A mimo to czyni tę zbrodnię z szaleńczą przyjemnością. Preferuje utwory ogrodnicze. Mieszkanka Z.
G. 1874- bezwstydnica, kokietująca wszelkich samców w okolicy kilometra. Żyje sobie w A., ale już niedługo (chyba...)
M. 1878- Urocza, miła i dobrze wychowana dzieweczka. Marzy o byciu piratką. Aktualnie w podróży.
S. 1914- Odwzorowanie mnie. Prychająca, złośliwa i ogólnie a-społeczna. Mieszkanka dużego miasta.
Piszę to o późnej godzinie, więc możliwym jest, że mój mózg zaczyna już trzeszczeć, czy czynić coś równie niemiłego. To i pewnie za pierwszym pianiem koguta będzie tu czerwony napis typu: Skasowane.
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Tue Jul 31, 2007 9:46 pm

Podpowiem, że specyficzny sposob pisania emotów nie pomaga w zachowaniu anonimowości ;)
Image
Dilaraya

Postby Dilaraya » Tue Jul 31, 2007 9:49 pm

**przeprasza z góry z malutki, tyci-tyci OT** Wiem, ale już spotkałam kilka postaci, które również się dwugwiazdkowały... :roll:
MattKaro

Postby MattKaro » Wed Aug 01, 2007 3:33 pm

Znam S.! Znam S.! ^^ Jeśli to ta, o której myślę, to jest świetna, bardzo ją lubię. :) Zresztą, moja postać tam też ją lubi. ;P
Image

Echo

Postby Echo » Sun Aug 19, 2007 6:31 am

H******
M****
M******

Podalam wczesniej ich pelne imiona, teraz zmienilam zdanie. Wprawdzie, nie wiem, co z nimi bedzie. :?
Wiecej postaci jednak nie ujawnie, bo nie potrafie wcisnac krzyzyka.
A ujawnianie ich, tak po prostu - jest bez sensu :)
Last edited by Echo on Fri Aug 24, 2007 2:33 pm, edited 1 time in total.
matero

Postby matero » Tue Aug 21, 2007 12:04 pm

Parę dni minęło, więc zabawy nikomu nie zepsuję, a może kogoś to zainteresuje. Postacie są mało znane, ich najlepsze dni, kiedy może coś znaczyły w świecie Cantr, dawno już minęły.

Lukas, ur.1312
Salamander
Cypr (opłynął świat)
Asz
Voyt
Plater
Mamut
Czestek
Lobos
Iszar
Vol Land
Dobromir
Hugo
Wojtek

rosyjskie:

Master
Behem Ot (może komuś skojarzy się dzikus szalejący po morzu niedaleko ex-rosyjskiej wyspy, wydający nieartykułowane dźwięki i zabijający wszystkich, którzy mieli nieszczęście go spotkać).

Były jeszcze trzy czy cztery wygłupy, ale nie przeżyły (postacie, nie wygłupy) dłużej, niż jeden dzień.
Villon

Postby Villon » Tue Aug 21, 2007 12:11 pm

:cry:
Sayuri

Postby Sayuri » Tue Aug 21, 2007 12:14 pm

Znałam trzy postacie matero. Były na prawdę dobrze grane.

:(
Image
koliberek

Postby koliberek » Tue Aug 21, 2007 12:15 pm

Ja też miałam przyjemność... :-( szkoda, że już nie będę jej mieć...

Return to “Ogólne dyskusje”