Jak on/ona mnie wkurza...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Arucard
Ja natchniony i egzaltowany??Eeeee taaaam
Od razu podkreślam że postaci takiej ani nie znam ani nie jest ona moim dziełem,to widać tylko takie podobieństwo 
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
- Chimaira_00
- Matix
- iuytr
-
pipok
-
Eresan
- marol
-
Eresan
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
Ale w oczy kolą
Oczywiście nie wpływa to na moj stosunek do danej postaci w grze, ale mimo wszystko szlag mnie trafia, gdy widzę takie "kfiatki".
Oczywiście nie wpływa to na moj stosunek do danej postaci w grze, ale mimo wszystko szlag mnie trafia, gdy widzę takie "kfiatki".
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
- marol
W Internecie ludzie cię nie widzą. W Internecie ludzie cię czytają. Tak jak nie wyjdę na ulicę z rozpiętym rozporkiem czy w dziurawej koszuli, tak też staram się nie popełniać błędów pisząc. Jeśli ktoś nie zada sobie choćby odrobiny trudu, aby on lub jego słowa nie wyglądały niechlujnie, to będzie przeze mnie oceniany w określony sposób.
Widać nie wiesz, że różnica między "ó" i "u" wywodzi się z różnej wymowy tych dwóch głosek.Eresan wrote:(...)więc: słój i słuj brzmią tak samo.
- iuytr
-
Eresan
marol wrote:Widać nie wiesz, że różnica między "ó" i "u" wywodzi się z różnej wymowy tych dwóch głosek.Eresan wrote:(...)więc: słój i słuj brzmią tak samo.
Problem w tym Marolu, że ja dokładnie i na wyrywki znam zasady pisowni (moja Mama jest korektorką - wiesz jakie ja miałem dzieciństwo!
Myślę że żaden człowiek nie robi błędów specjalnie. Ja ze swej strony staram się ich unikać (co nie zawsze mi jednak wychodzi) a Wy w końcu przestańcie się czepiać bo to frustrujące.
Pozdrawiam.
- marol
- bast
Marol czasem sie nie da
tez znam na wyrywki wszystkie regulki, co z tego skoro z zastosowaniem mam juz problem, zwlaszcza gdy sie spiesze.
Eresan lacze sie w bolu, moi rodzice kazali mi sie slownika na pamiec uczyc
tez znam na wyrywki wszystkie regulki, co z tego skoro z zastosowaniem mam juz problem, zwlaszcza gdy sie spiesze.
Eresan lacze sie w bolu, moi rodzice kazali mi sie slownika na pamiec uczyc
And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
- Leming
Nie ma co się czepiać ani Eresana, ani marola.
Znam co najmniej jedną postać Eresana i on się stara i prawie nie robi błędów, chociaż jest dysgrafikiem. Można go za wzór innym stawiać.
Myślę, że wszystkim nam tu chodzi raczej o te nieszczęścia, co jednego słowa nie potrafią starannie napisać (a raczej im się nie chce). Inna rzecz, że z nich na ogół i gracze są fatalni.
Znam co najmniej jedną postać Eresana i on się stara i prawie nie robi błędów, chociaż jest dysgrafikiem. Można go za wzór innym stawiać.
Myślę, że wszystkim nam tu chodzi raczej o te nieszczęścia, co jednego słowa nie potrafią starannie napisać (a raczej im się nie chce). Inna rzecz, że z nich na ogół i gracze są fatalni.