opowiedz mi prosze o jakiejs zabawnej albo ciekawej w ogole sytuacji jednej ze swoich postaci sprzed 100 dni, tylko tak wiesz, z uczuciem i z ciekawymi szczegolikami, zeby to opowiadanie ogien w sobie mialo

Moderators: Public Relations Department, Players Department
bast wrote:Mars![]()
opowiedz mi prosze o jakiejs zabawnej albo ciekawej w ogole sytuacji jednej ze swoich postaci sprzed 100 dni, tylko tak wiesz, z uczuciem i z ciekawymi szczegolikami, zeby to opowiadanie ogien w sobie mialo
Mars wrote:bast wrote:Mars![]()
Alez prosze, opowiedz bez zasady 4 czy 100 dni, nawet ze szczegolami, ale nie podawaj imion, nazw miast, pojazdow, statkow, budynkow, wysp, i wszystkiego innego, co umozliwic moze "namierzenie" miejsca tej sytuacji.
Przykład 6: gracz przewożący dużą ilość lekarstw przeczytał na forum o krwawych wydarzeniach na wyspie X. W związku z tym niezwłocznie zmienił kurs swego statku lub pojazdu i udał się tam, gdzie potrzeba nagle mnóstwa lekarstw. Chyba nie musze tłumaczyć - że jest to BARDZO POWAŻNE NARUSZENIE.
Mattan wrote:Ja jestem za tym żeby ograniczyć przekazywanie wiedzy o grze przez komunikatory, maile i telefony. Bo myślę że tam jest najczęściej łamana NZ.
![]()
bast wrote:Mattan wrote:Ja jestem za tym żeby ograniczyć przekazywanie wiedzy o grze przez komunikatory, maile i telefony. Bo myślę że tam jest najczęściej łamana NZ.
![]()
TAK!!!!
i bana dla wszystkich ktozy gg (czy czego tam), maila i telefonu uzywaja
profilaktycznie![]()
bast wrote:a tak w ogole to zlikwidujmy forum
bedzie po problemie
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest