It isn't actually possible to die of old age... But it will be before people really have an old age
... (like, people should die between 80 and 100)
People IRL die of old age between 60 and at an extreme 110. But then again that could be due to our lifestyles, and a healthy cantrian might expect to live longer than than a regular person. But if you take into acount that cantrians are spawned at 20, dying at 60 would be quite a cheat. Maybe if the ability to have children is implemented then the age at which death by old age is caused couuld be lowered to 60-100, with 60 as a very slight chance of death. - Damon Haughton
Grupa wsparcia - pomoc dla uzaleznionych
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- domeq
http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Talk:Age
-
To chyba jedyne właściwe miejsce.
Miałam sen... zły sen... Koszmar właściwie. Wizja apokalipsy wstrząsnęła mną tak, że do tej pory nie mogę się jakoś pozbierać...
Zaczął się zwyczajnie. Siadam przed komputerem. Mozilla, zakładka Cantr...
Nagle czerwony pasek ze znajomym napisem "ERROR: Invalid ID" smagnął po oczach.
- Za szybko - myślę sobie i teraz czekam dłużej. To samo. Powtarzam czynność zachowując wszelkie procedury. Czerwień uparcie powraca...
Niczego nie rozumiejąc spoglądan na górę ekranu i robi mi się gorąco, a gonitwę myśli zatrzymuje jedna, paraliżując pozostałe. Wysoko, wypisane białym na zielonym widnieje: CANTR III Day 1...
Nastała nowa era. Stary znajomy świat przestał istnieć...
No i się obudziłam. Niedobrze, sny o Cantr powracają...
Miałam sen... zły sen... Koszmar właściwie. Wizja apokalipsy wstrząsnęła mną tak, że do tej pory nie mogę się jakoś pozbierać...
Zaczął się zwyczajnie. Siadam przed komputerem. Mozilla, zakładka Cantr...
Nagle czerwony pasek ze znajomym napisem "ERROR: Invalid ID" smagnął po oczach.
- Za szybko - myślę sobie i teraz czekam dłużej. To samo. Powtarzam czynność zachowując wszelkie procedury. Czerwień uparcie powraca...
Niczego nie rozumiejąc spoglądan na górę ekranu i robi mi się gorąco, a gonitwę myśli zatrzymuje jedna, paraliżując pozostałe. Wysoko, wypisane białym na zielonym widnieje: CANTR III Day 1...
Nastała nowa era. Stary znajomy świat przestał istnieć...
No i się obudziłam. Niedobrze, sny o Cantr powracają...
- Sayuri
Straszny jest powrót do normalnego trybu życia po długim weekendzie. Już nie da się zaglądać co 10 minut, odpisywać na czas tworząc piękne dialogi z zachowanym sensem. I ucichł ten piękny ruch, który przez pewien czas panował (jeżeli chodzi o tych grających z domu, bo mogę też wskazać postacie, które pewnie piszą z pracy, bo dziwnie umilkły w tym czasie, że nie wspomnę o kilkudniowych śpiochach).
Teraz..
Teraz trzeba rano wstać, zdążyć odpalić pudło i zalogować sie (nie daj bosz poranne lagi..
), a potem przez cały dzień do wieczora zastanawiać się: a może ktoś coś ode mnie chce i blokuję przepływ pracy? A wieczorem? Lagi..
Strrraszne..
Teraz..
Teraz trzeba rano wstać, zdążyć odpalić pudło i zalogować sie (nie daj bosz poranne lagi..

Strrraszne..
-
- Elf
- Leming
- Elf
- Chimaira_00
Ej, czy to normalne że się komuś śni że gra w Cantr? Rozdziewiczyłem się onirycznie, że tak powiem...
Żeby tylko zwykły sen... Ba, przeciąganie trupów, projekty, wydobywanie kamienia, żarcie ryżu... @_@
Żeby tylko zwykły sen... Ba, przeciąganie trupów, projekty, wydobywanie kamienia, żarcie ryżu... @_@
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
- Miaua
- bast
mi sie czasem snia scenki moich postaci
pelne filmiki z dnia czasem mam lacznie z dokladnymi dialogami
a jak jakas scena nie jest zakonczona jeszcze to potrafie kilka wersji przerobic
pelne filmiki z dnia czasem mam lacznie z dokladnymi dialogami
a jak jakas scena nie jest zakonczona jeszcze to potrafie kilka wersji przerobic

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
- Arucard
-
- tehanu
- w.w.g.d.w
- in vitro...