Co to ma znaczyc?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Sztywna
*spogląda na posty powyżej, na końcu czyta post Elma, kiwa potakująco głową, spogląda za okno, przeciąga się i idzie po herbatkę*
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
- Artur
- Averus Wolfmaster
- Chimaira_00
Nie chcę nic mówić, ale przypomniał mi się doskonały elaborat, który idealnie pasuje do sytuacji, tylko zamieńcie "listę" na "forum":
*zapala papierosa, gładzi się po brodzie i wraca do grania, żeby nie słyszeć antyofftopikowców*

Pytanie: Ilu użytkowników listy dyskusyjnej potrzeba do zmiany żarówki?
Odpowiedź: 1.331
1 - zmieni żarówkę i wyśle wiadomość na listę dyskusyjną, że żarówka została zmieniona,
14 - podzieli się podobnymi doświadczeniami ze zmianą żarówek i jak w różny sposób można zmieniać żarówki,
7 - wyśle ostrzeżenia na temat niebezpieczeństw związanych ze zmianą żarówki,
27 - wskaże na błędy gramatyczne w postach na temat zmiany żarówki,
53 - będzie obwiniać za to programy do sprawdzania pisowni,
156 - napisze do administratora listy skarżąc się na dyskusję o zmianie żarówki i jej niestosowność na tej właśnie liście dyskusyjnej,
41 - poprawi pisownię w sporach na temat literówek czy błędów gramatycznych,
109 - wyśle informacje o tym, że ta lista nie jest o żarówkach i poprosi o przeniesienie dyskusji na alt.zarowka,
203 - będzie się domagać zaprzestania wysyłania krospostingów do grup alt.gramatyka, alt.pisownia i alt.interpunkcja,
111 - będzie bronić prawa wysyłania postingów w sprawie żarówek tłumacząc, że my wszyscy używamy żarówek i z tego powodu dyskusja o nich jest właściwa dla tej listy,
306 - będzie dyskutować nad tym, która metoda zmiany żarówki jest najlepsza, gdzie kupić najlepsze żarówki, jaka marka żarówek jest najlepsza, a jakie marki są kiepskie,
27 - wyśle adresy url do miejsc, w których można zobaczyć przykłady różnych żarówek,
14 - zauważy, że podane adresy są nieprawidłowe i wyśle poprawione adresy,
3 - napisze o odnośnikach, które znaleźli odwiedzając podane adresy,
33 - zbierze wszystkie dotychczasowe posty wraz z ich nagłówkami i podpisami pod nimi, po czym wyśle je z dopiskiem "popieram",
12 - oznajmi, że zaprzestają subskrypcji tej listy, ponieważ nie mogą znieść dyskusji o zmianie żarówki,
19 - odpowie na postingi "popieram" dopisując "podpieram",
4 - zasugeruje, że warto by stworzyć faq dyskusji na temat zmiany żarówek,
1 - zaproponuje utworzenie nowej grupy alt.zarowka.zmiana,
47 - stwierdzi, że nie ma takiej potrzeby, takie dyskusje doskonale leżą w tematyce alt.fizyka.zimna-fuzja,
143 - zagłosuje za utworzeniem alt.zarowka.zmiana.
*zapala papierosa, gładzi się po brodzie i wraca do grania, żeby nie słyszeć antyofftopikowców*
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
-
matt_
- KilDar
szanowny autorze tematu, za samo to co tu powypisywałeś powinieneś dostać bana na forum i na grę...
konto blokowane jest w ostateczności z tego co wiem i nie bez podstaw, więc się wyluzuj i przeproś tych których obrażasz,
a jak uważasz zasady gry za głupie, to nie graj w to, masz milion innych gier online... a kto wie, może nawet znajdziesz specjalnie taką z pościgami za złodziejami
konto blokowane jest w ostateczności z tego co wiem i nie bez podstaw, więc się wyluzuj i przeproś tych których obrażasz,
a jak uważasz zasady gry za głupie, to nie graj w to, masz milion innych gier online... a kto wie, może nawet znajdziesz specjalnie taką z pościgami za złodziejami
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
- cald dashew
:)
Oh dziekuje panom i paniom za te uprzejmosci skierowane w moja strone
zaprawde powiadam wam ze wasza kultura jest na najwyzszym poziomie a ja jestem zwyklym chamem i prostakiem zaslugujacym jedynie na bana. Unizenie przepraszam ze cos mi sie tu nie podobalo. Obiecuje tym samym ze wiecej sie to nie powtorzy !
acha i bylbym zapomnial prosze o zablokowanie tego tematu mam juz dosyc czytania jakze interesujacych wypowiedzi uzytkownikow tego forum na moj temat
P.S Artur nie uzylem zadnego przeklenstwa wyrazilem jedynie swoje niezadowolenie, nie mozna tego robic? Chyba nie doczytalem
acha i bylbym zapomnial prosze o zablokowanie tego tematu mam juz dosyc czytania jakze interesujacych wypowiedzi uzytkownikow tego forum na moj temat
P.S Artur nie uzylem zadnego przeklenstwa wyrazilem jedynie swoje niezadowolenie, nie mozna tego robic? Chyba nie doczytalem
-
Sasza
Wytłumaczyć się PD nie łatwo. Bo oni prócz winy, niczego innego nie uznają.
Dlaczego?
Bo PD jest nie omylne

Dlaczego?
Bo PD jest nie omylne
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- in vitro...
kildar, sam wyluzuj. dobrze że nie jesteś modem, bo forum by szybko opustoszało... za co bana?! na forum dochodziło już kiedyś do ostrego rzucania mięchem, a bana nikt nie dostał, a Ty chcesz bana komuś za to że jest wkurzony? na nikogo nie bluzga, żadnych zasad nie złamał, gdzie Ty tu widzisz jakies wykroczenie?
a tak w ogóle to wszyscy wyluzujcie, bo tak jak pisał elm0, nic nie zdziałacie na forum. chcecie działać idźcie do PD
a tak w ogóle to wszyscy wyluzujcie, bo tak jak pisał elm0, nic nie zdziałacie na forum. chcecie działać idźcie do PD
cantr się posypał
- Sztywna
- domeq
- Sztywna
- Miaua
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”