Znikniecie przedmiotu
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Znikniecie przedmiotu
Dzis zwrocilem uwage, ze jedna z moich postaci nie ma jedenego przedmiotu , nikomu go nie oddawala, poprostu zniknal. Co mam zrobic?
-
Re: Znikniecie przedmiotu
Mógł być bardzo, bardzo zużyty i się rozleciał.
-
- tehanu
- Kyllyan
- KilDar
Kyllyan wrote:a ja jechałem pojazdem, miałem w pojeździe kupe drewna i innego sruffu, przysnąłem trochę, a na miejscu mi powiedzieli, że przyszedłem piechotą. oczywiście wszystko co było w pojeździe zniknęło.
no i masz przerąbane za to śpiochu

Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
-
Jak się obudziłes, to pojazdu nie było? Zależy, jaki pojazd. Jak jednoosobowy, to mówią prawdę. Niby mogli wyłamać zamek, ale i tak nie mieliby jak wyciągnąć Cię ze środka, więc pojazdu zabrać tez by nie mogli.Kyllyan wrote:a ja jechałem pojazdem, miałem w pojeździe kupe drewna i innego sruffu, przysnąłem trochę, a na miejscu mi powiedzieli, że przyszedłem piechotą. oczywiście wszystko co było w pojeździe zniknęło.
Jeśli wieloosobowy, to możliwe, że Cię nabierają. Ale gdyby chcieli ukraść pojazd i towar, to chyba prościej by im było dać Ci w łeb, kiedy spałeś. A potem zwłoki wyciągnąć, zamiast żywego wywlekać, który się w każdej chwili może przebudzić.
Najpewniej faktycznie przez roztargnienie poszedłeś na piechotę. Mnie się zdarzyło

- Kyllyan