Laaaaaagiiiiiiiiiii

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Sasza

Postby Sasza » Tue Apr 24, 2007 12:54 am

marol wrote:
Regis wrote:Dzisiaj Cantr dziala jeszcze 'lepiej' niz ostatnio. Szkoda gadac. Czy na prawde jest sie sens tak katowac? Nie lepiej ZAMKNAC gre na 1-2, moze 3 dni, wstrzymujac Cantryjski czas i zrobic z tym jakis porzadek, podjac konkretne decyzje? Taka gra przeciez nie ma sensu...
A może po prostu nie ma już nikogo, kto mógłby to zrobić - nie przyszło to nikomu do głowy? Sprawdź sobie sam choćby kiedy ktoś z ProgD był aktywny na forum. Widać nie starczyło im samozaparcia... przynajmniej nikt nie powie, że P(g)D rozpieprza grę.

Dajcie mi moc, a ja to wam zrobię! :D
Tak, że wszyscy pójdziemy do domu i nie będzie problemu.
Że też narzekacie.. DZiękuje Bogu każdego dnia, za to że jeszcze CAntr działa..
A więc Cantr jest do połowy zepsuty, czy w połowie sprawny?
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
matt_

Postby matt_ » Tue Apr 24, 2007 2:14 am

a może cantr to żywy organizm,a a departamenty utrzymują go po prostu przy życiu, a że ostatnio się źle czuje...może cantr zachorował? ja po prostu wierzę,że znajdzie się lekarstwo...wiara! nadzieja!

p.s. kiedyś pisałem,że nie spotykam lagów bo gram w nocy.jest 4.02.

Cantr II is not currently available.

ale lagów nie ma.
Artur

Postby Artur » Tue Apr 24, 2007 5:47 am

mam pomysl... i to na serio... zrobmy zrzute dla kogos kto naprawi cantr... kazdy wplaci powiedzmy 30 zl na jego konto, a typ naprawi lagi, sporo by na tym zarobil :P oczywiscie wplata po naprawie... co wy na to? moze wrzucic to na angielskie? mysle ze jakby sie pare osob zebralo to wyszlaby z tego konkretna kasa, ja moge z 30zl zaplacic...
Miaua

Postby Miaua » Tue Apr 24, 2007 7:02 am

Wyspałam się. *widac jak sie przeciąga z rozkoszą na twarzy*
Kamienny znak: I'm the Devil, I love metal!
Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

Image
Leming

Postby Leming » Tue Apr 24, 2007 7:16 am

Marol, myślę, że sporo z nas rozumie, jaki jesteś wkurzony i dlaczego, mało tego - zgadza się z tobą. Ale Regis proponuje całkiem konkretne rozwiązania, a mnie na przykład chodzi o informacje, więc się na nas nie wściekaj. Będzie trzeba - pomożemy w miarę sił i środków, bo nam akurat zależy. Tylko potrzeba jakoś się dowiedzieć, czy trzeba, a jak tak, to jak.
Podpowiesz, z kim gadać? Proszę.
*wzdycha ciężko na myśl o posługiwaniu się językami obcymi*
marol

Postby marol » Tue Apr 24, 2007 7:23 am

To forum jest pełne sugestii i pomysłów. Nie twierdzę, że rozwiązanie zaproponowane przez Regisa jest złe. Problem w tym, że zabrakło wykonawców, bo się zniechęcili. Łatwo rzucić hasło "zamknijcie na 3 dni i naprawcie", gorzej to zrobić.
Echo

Postby Echo » Tue Apr 24, 2007 7:39 am

Marol,
Z motywowaniem do działania wolontariuszy jest u nas fatalnie (może nie tylko u nas i nie mam na myśli samego cantr) :(
Wiem, że wiele razy pochwała i dziękuję - to cała zapłata i to sączona bardzo oszczędnie.
Kto wie, może i potrzeba czasem takiej sytuacji, jak ta, żebyśmy poczuli, jak nam Ciebie brak, jak cenni są tacy ludzie. I nawet, gdybyś miał chęci... niekiedy jeden człowiek niewiele może, a ja choćbym chciała, nie potrafię pomóc. :(
marol

Postby marol » Tue Apr 24, 2007 7:45 am

Nie chodzi mi w tym momencie o słodzenie i motywowanie. Ja jedynie chciałem poinformować, iż nie widzę dużych szans na poprawę sytuacji w obecnej chwili. Moje czy innych rozgoryczenie - to nie ten temat.
Leming

Postby Leming » Tue Apr 24, 2007 7:47 am

Ja też z przerażeniem myślę o tym, że trzeba by się na stare lata programowania uczyć i dokupić drugi porządny komputer do domu.
Ale wierz mi - naprawdę doceniam robotę wkładaną w to, żeby Cantr istniał.
Leming

Postby Leming » Tue Apr 24, 2007 7:55 am

marol wrote:Nie chodzi mi w tym momencie o słodzenie i motywowanie. Ja jedynie chciałem poinformować, iż nie widzę dużych szans na poprawę sytuacji w obecnej chwili. Moje czy innych rozgoryczenie - to nie ten temat.

Czyli co - radzisz nam po prostu nacisnąć krzyżyki i poszukać innej rozrywki? Bo na razie tyle wynika z twoich postów. A my właśnie tego rozwiązania chcemy uniknąć.
Artur

Postby Artur » Tue Apr 24, 2007 9:06 am

nie no, bez paniki... toz w koncu ktos to naprawi mam nadzieje... chociazby tworcy gry... mysle ze latwo mozna by np. usunac wszystkie obrazki z cantr, to by odciazylo serwery a ludzie kiedys radzili sobie z mapami tekstowymi... albo chociaz usuniecie notatek z kopert o nazwie smieci, kosz, odpadki... to sa napewno proste rzeczy i mysle ze dalo by sie to zrobic... moze nie trzeba wszystkiego naprawiac, a starczy tylko takie male czyszczenie?
Laura_

Postby Laura_ » Tue Apr 24, 2007 9:19 am

tylko nie mapy tekstowe! :evil:
Avx

Postby Avx » Tue Apr 24, 2007 9:33 am

Utrata wszystkich grafik (poczynając od map, na dokumentach w formie graficznej i godłach/sztandarach/flagach kończąc) w niektórych miejscach spowodowałaby "małe" zamieszanie... :roll:
Leming

Postby Leming » Tue Apr 24, 2007 10:06 am

Ale marol pisze, że tego wszystkiego nie ma kto zrobić. Bo ludzie się zniechęcili. I że my tylko proponujemy, a nikt nic nie robi. To jak w końcu - mam się uczyć programowania?
Echo

Postby Echo » Tue Apr 24, 2007 10:14 am

Leming wrote:Ale marol pisze, że tego wszystkiego nie ma kto zrobić. Bo ludzie się zniechęcili. I że my tylko proponujemy, a nikt nic nie robi. To jak w końcu - mam się uczyć programowania?

Lemingu, mogę i ja zacząć się uczyć :roll:
Za jakieś 4 do 5-ciu lat doczekacie się na spokojna grę bez lagów. :wink:

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”