Laaaaaagiiiiiiiiiii
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Arucard
-
nemo49
- Arucard
- NiKnight
Pytanie bardziej do PD i RD:
A może warto wyłączyć Cantra na parę godzin i uporządkować bazę danych? Tzn. zrobić backup a następnie usunąć wszystkie rekordy starsze niż np.: pięć dni. Dać indeksowanie na tablice z pojazdami i przedmiotami (nie znam struktury więc kombinuje
) o ile jej nie ma. Inaczej mówiąc odświeżyć i usprawnić bazę danych.
A może warto wyłączyć Cantra na parę godzin i uporządkować bazę danych? Tzn. zrobić backup a następnie usunąć wszystkie rekordy starsze niż np.: pięć dni. Dać indeksowanie na tablice z pojazdami i przedmiotami (nie znam struktury więc kombinuje
Ni Ni Ni Ni!
- in vitro...
- gawi
Znów mnie lagi męczą gdy poprawić humor bym sobie chciał i zasiadam za kompem by w cantrze poprowadzic armie postaci które mam .. gdy za drzwiami puka komornik mi juz że zbliża sie do zapłaty dług to ja znów na ekranie widze iż zCantr nie działa ...Jezu Lagi diabelne te lagi co mnie doprowadzają juz do zgagi... 
-
Regis
- Leming
-
Eresan
- Arucard
Ja pi*@#%*@,$%rwa no by to *$*^ trafił!!!
A teraz skoro mi ulżyło,jestem za.Przeżyje już te 3-4 dni bez Cantra jeśli będzie po tym mógł normalnie chodzić(trzecią godzine próbuje normalnie grać a sprawdzam co godzine)
A teraz skoro mi ulżyło,jestem za.Przeżyje już te 3-4 dni bez Cantra jeśli będzie po tym mógł normalnie chodzić(trzecią godzine próbuje normalnie grać a sprawdzam co godzine)
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
- KilDar
- gawi
- marol
A może po prostu nie ma już nikogo, kto mógłby to zrobić - nie przyszło to nikomu do głowy? Sprawdź sobie sam choćby kiedy ktoś z ProgD był aktywny na forum. Widać nie starczyło im samozaparcia... przynajmniej nikt nie powie, że P(g)D rozpieprza grę.Regis wrote:Dzisiaj Cantr dziala jeszcze 'lepiej' niz ostatnio. Szkoda gadac. Czy na prawde jest sie sens tak katowac? Nie lepiej ZAMKNAC gre na 1-2, moze 3 dni, wstrzymujac Cantryjski czas i zrobic z tym jakis porzadek, podjac konkretne decyzje? Taka gra przeciez nie ma sensu...
- darek
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”