Z nienacka, bez uprzedzenia i bez sensu.... myślę, że wiem jakie postaci prowadził... przynajmniej dwie...
Pozegnanie....
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Obcy
-
nemo49
Rusalka wrote:Wykrzyżykowałem się.
..........
Dzięki za grę. Have a nice life
A ja to pierdzielę ....też nie mam czasu, zapieprz w robocie ale niedoczekanie.... Moje postacie przetrzymają kolejny kryzys, nawet na pół gwizdka. Przeżyję wszystkich, zobaczycie - mam zamiar dociągnąc do 100 lat przynajmniej ośmioma postaciami
Rzucam wyzwanie - cel to doprowadzenie postaci do co najmniej 100 lat. Kto podniesie rzuconą rękawicę ?
- in vitro...
-
Sasza
mi także coś śpią postacie. jedna sie nawet przypadkowo zagłodziła. Ale lepsze to, niżeli kasowanie konta. Bo pewnie się kiedyś obudzą, jak tylko sobie odpoczną 
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
Regis
- domeq
Regis wrote:nemo --> Ja zamierzam zrealizowac to 'zadanie'. Co prawda nie wiecej niz 2-3 postaciami z posiadanych, ale to tez cos
Mi wystarczy dwoch 80latkow
Wydaje sie mi, ze nim 100 lat beda mieli okazje dozyc, to w Cantr pojawi sie umieralnosc postaci z podeszlego wieku, ktorej jeszcze chyba wprowadzonej nie ma...
-
Gap
- tehanu
- Artur
-
Gap
- tehanu
Gap wrote:Tak, 14. Zawsze istnieje ryzyko że któraś umrze.
Fakt, piraci i zwierzęta..
Proponuję utworzyć osobny wątek, z tymi Waszymi "wyzwaniami/zakładami" bo przyznam, że stresujące jest widzieć w wątku "Pożegnania", jako autora ostatniego napisanego posta, nick gracza, którego żegnać się nie chce..
ależ nakręciłam..
-
Gap
tehanu wrote:Gap wrote:Tak, 14. Zawsze istnieje ryzyko że któraś umrze.
Fakt, piraci i zwierzęta..
Proponuję utworzyć osobny wątek, z tymi Waszymi "wyzwaniami/zakładami" bo przyznam, że stresujące jest widzieć w wątku "Pożegnania", jako autora ostatniego napisanego posta, nick gracza, którego żegnać się nie chce..
ależ nakręciłam..
Piraci, zwierzęta, można też umrzeć z tęsknoty.
- Sztywna
*wyciąga mały notesik, bazgroli coś na karteczce, po czym przyklejają na obudowie monitora*
Mała Żółta Karteczka Samoprzylepna wrote:Rusałek - jeśli nie nawróci się w ciągu 14 dni - UDUSIĆ
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
- Rusalka
To nie jest kwestia kryzysu, braku czasu itd. Ja nie planowałem sytuacji, że kiedyś będę więcej nad cantrem siedział, aby moje postacie były bardziej aktywne. Mam więcej, znacznie bardziej rozwijających zajęć do wykonania.
A 2-3 logowania dziennie, to za mało żeby uczestniczyć w dyskusjach itd. A jak już poświęcałem chwilkę grze to kosmiczny lag zupełnie mnie do niej zniechęcał.
Sami wiecie jak mało komunikatywna stała się Aeria przez ostatnie lata swego życia. Nie taka miała być. Zupełnie mi to nie odpowiadało. Śmierć jest lepsza od wegetacji. Ze wszystkich moich postaci chyba tylko Finra w pełni wykonaywała swoje zadanie.
A 2-3 logowania dziennie, to za mało żeby uczestniczyć w dyskusjach itd. A jak już poświęcałem chwilkę grze to kosmiczny lag zupełnie mnie do niej zniechęcał.
Sami wiecie jak mało komunikatywna stała się Aeria przez ostatnie lata swego życia. Nie taka miała być. Zupełnie mi to nie odpowiadało. Śmierć jest lepsza od wegetacji. Ze wszystkich moich postaci chyba tylko Finra w pełni wykonaywała swoje zadanie.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Obcy